Lady Gagát lehányták a színpadon
2014. március 14. 22:45
|
|
Pali20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.14. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 93095 offline
|
Az új lemezének a megjelenése ellenére, mostanában eltűnt egy picit. Egyértelmű, hogy ezt az egészet csak azért találta ki, hogy újra feltűnést keltsen. Nem hülye ez a nő annyi biztos. bár szerintem most tényleg túlzásba esett... ez már tényleg sok. Viszont továbbra is jó előadónak tartom, de ezzel a húzással, most átlépte a jó ízlés határait, legalábbis nálam.
2014. március 14. 22:50
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Idézet (Pali20 @ 2014.03.14. 22:45)
Az új lemezének a megjelenése ellenére, mostanában eltűnt egy picit. Egyértelmű, hogy ezt az egészet csak azért találta ki, hogy újra feltűnést keltsen. Nem hülye ez a nő annyi biztos. bár szerintem most tényleg túlzásba esett... ez már tényleg sok. Viszont továbbra is jó előadónak tartom, de ezzel a húzással, most átlépte a jó ízlés határait, legalábbis nálam.
Könyörgöm nem tűnt el
2014. március 14. 23:00
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Fúj! xDDDD xDDD xDDD xDDD xDDD
2014. március 14. 23:06
|
|
Pali20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.14. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 93095 offline
|
Régen ennél sokkal nagyobb hírverés volt körülötte, mint most. Tudom, hogy lesz új turné ami biztos lefoglalja, de akkor is régen a csapból is ő folyt, turné tervezés ide vagy oda.
2014. március 14. 23:15
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
Régebben is inkább arról voltak cikkek mindennap hogy épp mit vett fel stb. Én örülök hogy inkább a zenére és az előadásra koncentrál jobban.
2014. március 15. 02:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mindig meg tud lepni az, hogy az emberek mekkora f*szságokra képesek, csakhogy tele legyenek velük a bulvárlapok. Más nunit és cicit mutogatni a színpadon, mint például oda székelni vagy odahányni. Kérem szépen, a gyomortartalom (magyarul a hányadék) nem véletlenül a fertőző váladékok kategóriájába sorolható. Gyönyörű sz*rságokat lehet elkapni ezáltal enterálisan, például a hányás-hasmenést okozó vírusokat (gondolok itt a Rotára vagy a Calicira), de a gyomor savas közegét még a TBC is túléli. Ha azt akarja, hogy tetőtől talpig leokádják, akkor menjen kórházba dolgozni fertőző enteritis osztályra a polgárpukkasztó minősíthetetlenül sz*r fellépései helyett.
Ott még vizes székletet is magára tud kenni, ha úgy kívánja. Undorító, az biztos.
Valaki itt írta aljább, hogy a színpadon hányó hölgyeménynek ez a foglalkozása. Hát tudnám a drága buksijának ajánlani a biológia tankönyveket, ugyanis a gyomorban mindig van emésztőenzim, ami mint tudjuk sósavat tartalmaz. Az állandó jellegű hányás felmarja a nyelőcsövet, ami perforálódni vagy éppen elrákosodni tud, sőt a sav még a fogak zománcát is kikezdheti. Ezért van az, hogy a bulimiások egy idő után véreset hánynak. Csak azt tudom mondani, hogy nagy az Isten állatkertje, és túl alacsony a kerítés.
Valaki itt írta aljább, hogy a színpadon hányó hölgyeménynek ez a foglalkozása. Hát tudnám a drága buksijának ajánlani a biológia tankönyveket, ugyanis a gyomorban mindig van emésztőenzim, ami mint tudjuk sósavat tartalmaz. Az állandó jellegű hányás felmarja a nyelőcsövet, ami perforálódni vagy éppen elrákosodni tud, sőt a sav még a fogak zománcát is kikezdheti. Ezért van az, hogy a bulimiások egy idő után véreset hánynak. Csak azt tudom mondani, hogy nagy az Isten állatkertje, és túl alacsony a kerítés.
1 felhasználónak tetszik:
Adul
2014. március 15. 08:39
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Itt most az megy, hogy ki a nagyobb hülye a pop iparban??
Csak azt sajnálom, hogy lassan már a legjobbak is beállnak a sorba.
2014. március 15. 09:12
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
SzimónaDrága igazad van sajnos...
2014. március 15. 09:28
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Igazad van Beyla.
2014. március 15. 09:33
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Azontúl, hogy határtalanul gusztusos és nem mellesleg egészséges (pf), szerintem egyre negatívabban állnak hozzá a színpadi előadás művészetéhez. Olyan cikket várok már nem is tudom mióta, hogy 'XY-nak sikerült botrányok nélküli fellépést összehoznia'. Nem mintha olyan nagy bűn lenne, hogy lehányatja magát egy statisztával, hiszen az Ő döntése, de nem értem, mit akar elérni ezzel.
2014. március 15. 09:38
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Idézet (botond96 @ 2014.03.15. 07:02)
Tetszik az, ami végül készült belőle, ha az orrom elé raknának egy ilyen képet, és nem tudnám, hogyan készült, biztosan lenne rá pár pozitív kifejezésem. De ha Lady Gaga valami ehhez hasonlót próbált összehozni, azt kell mondjam, nem értek vele egyet...
2014. március 15. 12:01
|
|
Sumarokyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 211175 offline
|
undoritó, szegény sajnálom én is..
nem azért irom amit most fogok mer nem hiszem el a cikket, de olyan mintha meglenne szerkesztve a kép..mármint pont az a zöld hányás...
o
nem azért irom amit most fogok mer nem hiszem el a cikket, de olyan mintha meglenne szerkesztve a kép..mármint pont az a zöld hányás...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.