Horror-fantasy sorozat (amerikai)
fsz:
Matt Ryan, Angélica Celaya, Harold Perrineau, Charles Halford.
Constantine (2014 - )
2014. május 11. 10:58
továbbra is tartom hogy a Smallville után eddig a legjobban sikerült főszereplő Casting a Constantine-é!
ami a képregény sorozatokat illeti!
a Walking Dead nem számít!
kíváncsi leszek hogy mennyire lesznek bevállalósak a készítők ami Constantine jellemét illeti!
kíváncsi leszek hogy mennyire lesznek bevállalósak a készítők ami Constantine jellemét illeti!
2014. május 11. 19:13
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2014.05.11. 19:12)
HQ Marketing kép 
ha ez nagyobb lenne, menne is poszternek.
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2014. május 12. 14:46
nagyon jól néz ki látszik hogy a készítők törekedtek arra hogy valami hasonlóság legyen a képregénnyel!
kellően darkos, Constantine pedig különc és flúgos ahogy kell!
bár a füstölgő bagó még hibádzik lehet hogy épp leszokóban van!
de jó lesz ez!
2014. május 13. 19:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Matty drága nem volt rossz választás Constantine szerepére, sőt egész jól átváltoztatták. Teljesen másképp fest a képernyőn, mint anno a Gyilkos elmék spin-offjában. Trailer alapján rohadtul nézős egy sorozat lesz, pláne, hogy én nemrég nosztalgiáztam a 2005-ös filmmel. Kíváncsi vagyok a pilotra.
2014. május 29. 19:41
|
|
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3519 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline
|
Megnéztem az előzetest és hát belezúgtam ebbe a sorozatban,nézni akarom MOST!
Matt hangjáért meg egyenesen oda vagyok főleg mióta hallottam az AC Black Flag-ben.
Matt hangjáért meg egyenesen oda vagyok főleg mióta hallottam az AC Black Flag-ben.
2014. május 29. 20:49
Idézet (Empress @ 2014.05.29. 19:41)
Megnéztem az előzetest és hát belezúgtam ebbe a sorozatban,nézni akarom MOST!
Pedig Edward-nak néha elég unott hangja volt! Olyan: "mit játszom én a kalózt??" hangja!
De tényleg jó volt egyébként!
2014. november 02. 12:51
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Basszus, de állat lett a főcím!
Reménykedtem, hogy az 2, részre összehoznak valami jót, hát pazar lett. Meg az epizód is jó volt. Nagyon remélem, hogy megmarad a sori. Hoztam 2 képet Zedről (1x02 Darkness Beneath), Constantin képregényes csajszijáról.
2014. november 05. 23:38
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Wow. Dupla, tripla wow. Király sorozat, remek szereplők. Ugyan sajnos nem ismerem az előzményeket, mint előttem sokan, ahogy látom, szóval én előítéletek és ismeretek nélkül kezdtem nézni, de baromira tetszik, örülök, hogy sok mindenkinek. Ez a srác...csatlakozom Empress-hez, én is csak az ACből ismertem, de jóformán szerelmes lettem. Sokat gondolkoztam rajta, aztán eszembe jutott. Szerintem tiszta Dustin Clare és Colin Farrell keverék Matt, egyszóval félisten a srác.
2014. november 07. 18:51
A pilot-ból a csaj végérvényesen le lett cserélve?
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.