Híres szeretőit listázta ki Lindsay Lohan
2014. március 14. 14:24
Oké, erre csak annyit tudok mondani, hogy szí-vás!
2014. március 14. 16:57
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Szerintem csak így behazudta a legtöbb hírességet. Nem sok ember van, aki szexelne ezzel a förmedvénnyel és nem hiszem, hogy az olyan hírességek, akik megkaphatnak hússzor ilyen nőt, majd pont beérik vele.
Ennyire nem tudja, hogy viszkedjen??
2014. március 14. 17:55
|
|
Directioner_Annaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 210798 offline
|
Max George... Max, ez most komoly?
2014. március 14. 18:44
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (rek4 @ 2014.03.14. 16:57)
Szerintem csak így behazudta a legtöbb hírességet. Nem sok ember van, aki szexelne ezzel a förmedvénnyel és nem hiszem, hogy az olyan hírességek, akik megkaphatnak hússzor ilyen nőt, majd pont beérik vele.
Ezt a kinézetére értetted? Mármint szerintem ezt a nőt mindennek lehet nevezni csak rondának nem. Tény ,hogy a drog szépen lepusztította az arcát és kövezzetek meg de én még a mélyebb korszakában is láttam róla olyan fotót ahol egyszerűen gyönyörű volt. A szépség szubjektív tudom de mégis szerintem LiLo mese szép tud lenni.
Egyébként meg mi van ha igaz ? Szerintem a legtöbben kitudnának állítani egy ilyen listát az "álomgyárban" és nevek is lennének rajta bőven amiken lehetne bambulni. Persze érdekes ,hogy pont most előkerül egy ilyen lista mikor a legnagyobb szüksége van rá hiszen ha újra be akar futni azért hallatni is kéne magáról az már viszont más szempont ,hogy konkrétan még jobban rombolja az imázsát és ,hogy egy példával éljek elméletileg Winona Ryder a bolti lopása után elég sokat szenvedett mire újra szerepet adtak neki egy filmben és ha neki "csak" lopással akkor mi lesz LiLo-val ? (persze vacak filmekben most is szerepel de nagyon féltem ,hogy "normális" film szerepet már nem fognak adni neki)
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. március 14. 18:57
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Kamu szerintem...
2014. március 14. 19:18
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Justin Timberlaket nem tudnám elképzelni.
2014. március 14. 19:58
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Persze,Evan Peters,meg Adam Levine...:DDnagy kamu az egész szegény Lindsaykének vagy még mindig feltűnési viszketegsége van,vagy csak fogytán van a pénznek,és valamit tenni kellett...Vagy mindkettő.Nos,viszont ha ez valamilyen csoda folytán igaz,hát gratula neki,egyrészt nem túl erkölcsös alapjáraton,de azért el kell ismerni jó páran kiegyeznénk egy ilyen listával,vagy inkább a rövidített változattal
D
2014. március 14. 21:37
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
NO COMMENT!
xd
2014. március 14. 21:52
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Gyerünk, emberek, ha ennyi jó pasi fordult volna meg az ágyatokban, ti is szétkürtölnétek a világba.
2014. március 15. 12:05
|
|
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline
|
az igen !!! XD
2014. március 15. 14:01
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Hát nem tudom lehet, hogy nem mindegyik igaz, de nem hiszem, hogy az egészkamu lenne.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.