Az utolsó bekezdéshez pedig annyit fűznék hozzá, hogy a Két pasi meg egy kicsinek nem jósoltam sok időt Charlie Sheen nélkül, úgy látszik mégis bejön az embereknek. Mondjuk nekem nem, de ugye ez én vagyok.
Három új évadra rendelték be az Agymenőket
2014. március 12. 21:54
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Most kezdtem el nézni és bár néha eléggé lefárasztja az agyam, nem rossz sorozat.
Az utolsó bekezdéshez pedig annyit fűznék hozzá, hogy a Két pasi meg egy kicsinek nem jósoltam sok időt Charlie Sheen nélkül, úgy látszik mégis bejön az embereknek. Mondjuk nekem nem, de ugye ez én vagyok.
2014. március 13. 07:30
juhhú
örülök neki, mert nagyon jó sorozat,
a Két Pasi meg egy Kicsi! azóta nem is jó mióta Charlie nincs benne, szerintem már nagyon erőltetett a semmire...
örülök neki, mert nagyon jó sorozat,
a Két Pasi meg egy Kicsi! azóta nem is jó mióta Charlie nincs benne, szerintem már nagyon erőltetett a semmire...
2014. március 13. 09:09
Nemrég kezdtem el nézni, de már függő vagyok
Úgyhogy számomra ez egy igazán jó hír
2014. március 13. 12:24
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
Aww yeah
Egyik kedvenc sorozatom, imádom!
2014. március 13. 15:57
WOW ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRR!!! Egyik kedvenc sorozatom, és dupla WOW a szereplők többsége, ha minden bejön, 50-es lesz, de durva nagyon várom tutkó király lesz, és tökre kíváncsi vagyok, Sheldon (I love Sheldon, Sheldon furaevűr) karaktere ugyanaz marad-e, mint amilyen most, és ha igen, hogy alakítja el ezt egy nem túl fiatal valaki! HHMM... Anyu! A popcornt!
2014. március 14. 07:29
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Az új évad állati jóó! Ha tartja ezt a szintet akkor isten király három évad vár még ránk
2014. március 14. 18:51
|
|
cseresznye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 214960 offline
|
Én szoktam nézni a Comedy-t,de az Agymenőket nem szeretem.
2014. május 05. 11:32
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
Agymenők *----* már alig várom imádooom őket! ♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: