Chistina Bianco ismét a hírességek hangját utánozva énekel el egy dalt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így hangzana a Let It Go a legnagyobb énekesnőktől
2014. március 12. 17:22
Ezen nagyon jót röhögtem.
Baromi tehetséges a csaj!
2014. március 12. 17:30
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
2014. március 12. 17:33
|
|
makari.bogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.07. Hozzászólás: 94 Csatolások: 1 Azonosító: 193576 offline
|
Ez nagyon nagy volt
2014. március 12. 17:34
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Annyira jól csinálja - bárhogy is csinálja.
2014. március 12. 17:38
Hát ez valami hatalmas.
Imádom ezt a számot én nem örülök neki, ha kifigurázzák, de ez a csaj annyira tehetséges, hogy bűn lenne haragudni rá érte.
XD
2014. március 12. 17:40
Én vagyok az egyetlen, aki nem tudja csodálni ezt a nőt?
Most nem azért, de nem vagyok elájulva tőle. Jó, elismerem hogy nem teljesen tehetségtelen, de nem értem miért kell itt ódákat zengeni róla, mert annyira azért nem volt jó szerintem. Ha nem írják oda, a nagy részét föl se ismertem volna, és nem azért mert soha életemben nem hallottam még őket énekelni..
2014. március 12. 17:48
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Amikor először megláttam, és még nem hallottam, azt gondoltam magamban, hogy "Na megint valami feltűnési viszketetségben szenvedő, tehetségtelen ember"
Megnéztem a videót, és meg kell hagyni marha jól csinálja amit csinál. Nagyon jó hangja van, és ha még a nevek nem is lett volna ott, akkor is megismertem volna szinte mindegyiket!
Egy szó, mint száz, nekem nagyon bejött!
Megnéztem a videót, és meg kell hagyni marha jól csinálja amit csinál. Nagyon jó hangja van, és ha még a nevek nem is lett volna ott, akkor is megismertem volna szinte mindegyiket!
Egy szó, mint száz, nekem nagyon bejött!
2014. március 12. 17:50
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
Ez nem kifigurázás!
Brutális ez a csaj. Valami elképesztő. Olyan jellegzetes hangja van az énekeseknek, és tényleg nagyon jól "utánozni" tudja őket. Ráadásul neki is jó a hangja. *taps*
Brutális ez a csaj. Valami elképesztő. Olyan jellegzetes hangja van az énekeseknek, és tényleg nagyon jól "utánozni" tudja őket. Ráadásul neki is jó a hangja. *taps*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: