Beteg rajongójával találkozott Miley
2014. március 12. 17:51
Hogy ez a Miley milyen egy kedves teremtés, ki se néztem volna ezt belőle, látszik, hogy van szíve, ezentúl föl fogok tekinteni rá és ő lesz a példaképem... aha, a nagy lóf*szt...
Az önmagában egy szép gesztus egy sztártól, hogy meglátogatja a rajongóját, főleg, hogy beteg is, de hogy mindezt úgy csinálja, hogy a média véletlenül se maradjon ki belőle..hát, had ne mondjak semmit.
Nem tudom mit akart elérni ezzel a kisasszony, remélem azért arra nem számított, hogy ki is tüntetik ezért a jó cselekedetéért.
Ennél azért "kicsit" többre lesz szükség, hogy ne a világ k*rvájaként tekintsenek rá.
Az önmagában egy szép gesztus egy sztártól, hogy meglátogatja a rajongóját, főleg, hogy beteg is, de hogy mindezt úgy csinálja, hogy a média véletlenül se maradjon ki belőle..hát, had ne mondjak semmit.
Nem tudom mit akart elérni ezzel a kisasszony, remélem azért arra nem számított, hogy ki is tüntetik ezért a jó cselekedetéért.
2014. március 12. 17:53
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (smile3 @ 2014.03.12. 16:20)
Csoda idáig is eljutottunk. Miley elment egy beteg rajongójához ahol fel is öltözött. Wow ^.^
Ebből is látszik, hogy csak írkálsz cédula nélkül..nem ez az első eset, hogy Miley egy beteg rajongójával találkozott..
2014. március 12. 18:03
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (wiky96 @ 2014.03.12. 17:51)
Hogy ez a Miley milyen egy kedves teremtés, ki se néztem volna ezt belőle, látszik, hogy van szíve, ezentúl föl fogok tekinteni rá és ő lesz a példaképem... aha, a nagy lóf*szt...
Ennél azért "kicsit" többre lesz szükség, hogy ne a világ k*rvájaként tekintsenek rá.
Istenem de sok hülyeséget össze tudtok hordani
Már nem azért, de szinte minden sztárnál ott van a média, ha ilyesmit csinál..csak ti már ebbe is a hibát keresitek, mert hát Mileyról van szó..
Amúgy meg Mileynál nem ez az első eset. hogy beteg rajongóval foglalkozott..
2014. március 12. 18:16
ez rendes tőle...nem mintha ő lenne az egyetlen sztár aki ilyesmit tesz..az hogy meglátogatja...Andy Biersack levágatta a haját hogy a rákos beteg rajongójának csináljon belőle parókát...erre varrjatok gombot..
2014. március 12. 18:17
Idézet (wiky96 @ 2014.03.12. 17:51)
Már nem azért, de te ott voltál?? És a saját szemeddel láttad, hogy Miley odahívja a sajtósokat?? Abba is belegondolhatnál, hogy a kampány a MÉDIÁN KERESZTÜL fojt, (ami azt jelenti, hogy a médián keresztül próbálták elérni Mileyt..) szóval nagyon nem kéne meglepődnöd, mert a csaj hívta a sajtót + Mileyt mindenhova követik. És Miley hosszú barna hajú korában is foglalkozott a beteg fanjaival. Annyira jó, hogy egyesek úgy kommentelnek, hogy rá sem néznek a cikkre..
Average girl: igazad van!
JeanetteG. : teljesen igazad van!
2014. március 12. 18:18
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Na végre egy jó hír
, bár ahogy olvasom a hozzászólásokat, róla sokan nem akarják meghallani a jót.. Ez kedves volt tőle
persze azért a nyelvét kinyújtotta
2014. március 12. 18:18
Idézet (Nekomimi82 @ 2014.03.12. 18:16)
ez rendes tőle...nem mintha ő lenne az egyetlen sztár aki ilyesmit tesz..az hogy meglátogatja...Andy Biersack levágatta a haját hogy a rákos beteg rajongójának csináljon belőle parókát...erre varrjatok gombot..
Miley is pont ebből a célból vágatta le anno a szép hosszú haját. Just sayin'
Örülök, hogy a sok lejárató, rosszakaratú híresztelés után végre valami jót is olvashatok Miley-ról. Akármennyit változott a külseje, legbelül még mindig ugyanaz a kedves, csupaszív lány, aki volt is.
2014. március 12. 18:26
Idézet (Tuncsi @ 2014.03.12. 18:17)
Már nem azért, de te ott voltál?? És a saját szemeddel láttad, hogy Miley odahívja a sajtósokat?? Abba is belegondolhatnál, hogy a kampány a MÉDIÁN KERESZTÜL fojt, (ami azt jelenti, hogy a médián keresztül próbálták elérni Mileyt..) szóval nagyon nem kéne meglepődnöd, mert a csaj hívta a sajtót + Mileyt mindenhova követik. És Miley hosszú barna hajú korában is foglalkozott a beteg fanjaival. Annyira jó, hogy egyesek úgy kommentelnek, hogy rá sem néznek a cikkre..
Hát mondhattok bármit, de pont miley az akiről nem tudom elképzelni, hogy önzetlenül, csak is kizárólag a jó cél érdekében, hogy valakinek örömet szerezzen meglátogatja ezt a "szerencsés" kislányt.
Szerintem meg inkább csak unta, hogy úton, útfélen ler*bancozzák, és gondolta, ha a sajtó már úgy is a fürdőszobáig követi, akkor csinál valami jót, hogy arról cikkezzenek. Legalább is ez lenne a logikus gondolkodás, bár nem tudom mennyire lehet logikáról vagy egyáltalán gondolkodásról beszélni, ha erről a leányzóról van szó.
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: