Zac Efron készen áll a High School Musical folytatására
2014. március 12. 16:38
|
|
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline
|
Annyira kis cuki volt a maga idejében a HSM, de azóta már az én posztereim is lekerültek a falról, a rajongók és a színészek felnőttek. Biztos, hogy kell még folytatni? Már egyszer vége lett...
2014. március 12. 16:51
|
|
Fresh89 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.13. Hozzászólás: 593 Csatolások: 33 Azonosító: 171138 offline
|
Úristen, mennyire imádtam a HSM-et, konkrétan fanatikus voltam. A mai napig megnézem a filmeket, amikor egy-egy csatornán lejátszák, és annyi jó emlék kötődik hozzá. Őszintén szólva, nagyon örülnék, ha folytatnák, ígérem, ott leszek a moziban a premieren.
<3
2014. március 12. 16:52
Én nagyon szerettem a HSM-et. Örülnék neki, ha lenne egy negyedik rész is.
2014. március 12. 18:16
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
ha lesz 4. resz - aminek en orulnek! - akkor sem jonne ujra ossze Zanessa
az egy regi sztori. sokaig tartott es szerintem azer tvaltak el annyi ev utan, mert mar nem volt uj, megszokott lett
vagytak masra, szoval az biztos nem fog megtortenni szerintem.
De am kivi lennek a filmre
De am kivi lennek a filmre
2014. március 12. 19:42
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem jó lenne.
2014. március 12. 19:47
|
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline
|
T.Petra1999 igaz.
2014. március 12. 20:05
|
|
ProfesszorPúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 30 Azonosító: 222509 offline
|
Na jó, hagyjuk már ezt a témát, már lefőtt a kávé, ne akarják már folytatni!
2014. március 12. 20:13
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Nem kell leszólni. Ne nézd meg is ennyi ha nem érdekel mindenestre én NAGYON örülnék kiskoromba annyit néztem! Régi szép idők!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: