Starity

Sminkkollekciót dob piacra Lorde

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 11. 20:53 #61
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.03.11. 18:00)
De érdekes, hogy az egydét mindenki sz*rrá fikázza, ha valami hasonló dolgot adnak ki a nevükkel fémjelezve. laugh.gif De, ha lórdi vagy valaki más, akkor az már király, sőt meg is fogjátok venni! laugh.gif Igazából neki is annyi köze lesz hozzá, hogy a nevét és arcát adja hozzá, ennyi meg egy bambi. Úgy ahogyan szalonna, májli és az egydé sem szól bele a velük reklámozott produktumba, valószínűleg ő sem fog. Már neki is ennyire süllyed a hajója, hogy sminkkollekciót kell piacra dobnia? rolleyes.gif Azt meg nem kommentálnám, hogy tizennégy évesen már rúzsra gyűjtött. A nyilatkozatáról meg süt a hatalmas reklám. Áh, kicsit sem nyomja az ember p*fázmányába a Mac rúzst...

Az azért nem meglepő, hogy az 1D annyi kritikát kapott a sminkcuccokért, hiszen 5 darab férfiemberből áll a banda, nem valószínű, hogy használják a termékeket. biggrin.gif Lorde meg -az alapján, amit eddig olvastam róla- nem tűnik olyan embernek, aki aprópénzért bármihez a nevét adja, ha meg egyébként is használja a termékeiket, és felajánlják neki a lehetőséget, miért ne élhetne vele?
Most kapott 2 Grammy-t, az a hajó nagyon szépen halad. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Szandiiii, riri17
2014. március 11. 21:25 #62
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Heart U @ 2014.03.11. 20:53)
Az azért nem meglepő, hogy az 1D annyi kritikát kapott a sminkcuccokért, hiszen 5 darab férfiemberből áll a banda, nem valószínű, hogy használják a termékeket.  biggrin.gif Lorde meg -az alapján, amit eddig olvastam róla- nem tűnik olyan embernek, aki aprópénzért bármihez a nevét adja, ha meg egyébként is használja a termékeiket, és felajánlják neki a lehetőséget, miért ne élhetne vele? 
Most kapott 2 Grammy-t, az a hajó nagyon szépen halad.  smileeee.gif

Hát nem tudom, nekem erről sokkal inkább az jut eszembe, hogy egyik kutya másik eb. Ezzel meg mindent elmondtam. Számomra mind a kettő egy kaptafa. Ha az egydénél úgy gondoltátok (konkrétan nem feléd irányul a hozzászólásom), hogy milyen gáz névvel fémjelzett produktumokat piacra dobni, akkor ennél a csajnál miért jó? unsure.gif Ha az én kedvencem csinálna ilyet, akkor is nyugodt szívvel fikáznám, mert ez az emberek becsapása. Talán emiatt nem kultiválom ezt a sztárparfümös dolgot sem, mert xy nevével reklámozzák, de az illetőnek köze sincs hozzá. Ha valaki énekesnő akkor énekeljen, ha meg valaki sminkes, akkor adjon ki sminkkollekciót. A Grammy meg manapság nem jelent semmit sem. Taylor Swiftnek is van 2-3 és tudjuk, hogy mennyi tehetséggel áldotta meg a sors. laugh.gif Nekem nem nagy durranás a csaj, egyedinek sem találom a zenei stílusát (ami valahol Lana és Adele között van) és eléggé nagy arca van ahhoz képest, hogy még eléggé kiscsirke az iparban. Persze, ez mindenkinek a saját dolga, hogy tetszik neki vagy sem, de egy pöppet túl van értékelve. Mostanság nem tudott sz*rrá oltani senkit sem, így jött egy kozmetikum termék, ahelyett, hogy összehozna egy hallgatható lemezt.
2014. március 11. 22:19 #63
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1693
Csatolások: 0
Azonosító: 217986
Lorde sminkkollekció ide vagy oda,nekem ezek után is megteszi az olcsó!! rohog.gif Minek fizessek sokkal több pénzt azért,mert rá van írva Lorde neve,vagy hasonló! Semmivel se jobb mint a többi,csak a doboza más! biggrin.gif
2014. március 12. 19:20 #64
MissForeverYoung
MissForeverYoung
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 209207
Az emberek mikor fogják fel hogy ha valamelyik sztár smink kollekciót ad ki vagy parfümöt stb. akkor annak álltalában semmi köze az adott hírességhez, csak annyi hogy aláírt egy papírt hogy rányomtathassák a nevét, bezsebel jó sok pénzt mert az a sok hülye meg egyből megveszi, mindegy mennyivel drágább -.-
2014. március 12. 21:10 #65
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Azonosító: 220435
Nekem egyáltalán nem tetszik ez az egész persze ez az én véleményem..
2014. március 13. 14:11 #66
Fanci15
Fanci15
visszatérő vendég

StátuszKe$ha Forever!!
Hozzászólás: 300
Csatolások: 52
Azonosító: 216343
utálom ezt a csajt. egy kis utcaszéli ... xĐ azt hiszi nagymenő, pedig számomra agyramenő tongue.gif
2014. március 13. 19:54 #67
mialamia
mialamia
visszatérő vendég

Státusz♥Ariana,Demi,Ellie♥ 1D♥ ONO♥ The Vamps
Hozzászólás: 132
Azonosító: 167883
Lorde stílusával király lesz az amúgy is jó Mac sminkmárka!
2014. március 14. 16:11 #68
- törölt felhasználó -    
azt nem értem, hogyha valaki nem szeret valakit, akkor miért törődik vele annyit. nem gondoljátok hogy ez csak felesleg energia? bár ha odaírnám 1D, hogy hülye buzik(amiben van vmi), akkor biztos, hogy majd' szívrohamot kapnának az itt sértegető emberek, de nem teszem, mert utálattal nem megyek semmire.
amúgy én zenében nem azt szoktam nézni, hogy ki mit gondol a másikról, hanem hogy milyen is az a zene, így én szeretem Lorde, mert nem ez alapján ítélem meg.
másfelől ez nekem majdnem olyan, mint a twilightos hajvasaló, nem fogom emiatt megvenni(amúgy fiú vagyok, szóval biggrin.gif ). én maximum disney-s pizsamát veszek, ami ilyen különböző jogdíjakkal vannak ellátva. mindenesetre ha valakinek tetszik majd az meg veszi, aki meg nem, az nem(amúgy vettem már justin bieberes csukát, pedig ki nem állhatom, szóval szerintem normális embereknél ez nem számít túl sokat)
2014. március 14. 16:41 #69
SHSophie2000
SHSophie2000
hi.

Státusz*nem vagyok aktív, csak olvasni járok már*
Hozzászólás: 1796
Csatolások: 48
Azonosító: 186050
Kíváncsi vagyok, mit hoznak össze. Lehet Lorde nem tartozik a kedvenceim közé, de van egy stílus, amit képvisel. Az viszont jó!
2014. március 14. 17:16 #70
Benita
Benita

StátuszBe Happy :)
Hozzászólás: 544
Azonosító: 186373
senki nem fogja megvenni eza lány egy átok
2014. március 14. 23:23 #71
- törölt felhasználó -    
Én kíváncsi vagyok rá biggrin.gif
2014. március 15. 14:17 #72
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
Én nem sminkelek, úgyhogy felőlem mehet...
2014. március 16. 12:41 #73
Bibikeke1
Bibikeke1

StátuszOn my own
Hozzászólás: 761
Azonosító: 176733
Hát, nem tudom, valószínűleg nem fogom megvenni úgyhogy tökmindegy. biggrin.gifD
2014. március 19. 20:10 #74
gangstergirl
gangstergirl
új tag

Státuszyour idol wins grammy, my idol eats lipgloss
Hozzászólás: 11
Azonosító: 200826
drágáim, annyira öröm olvasni a kommenteket...
én értem hogy pár embernek ellenszenves, de azért álljunk már le egy pillanatra. mondott dolgokat, igen, kritizált más előadókat, igen. kritizálta többek között az egyik kedvencemet, Lana Del Rey-t is. de nem háborodtam fel mert 1) volt abban valami amit mondott 2)az embereknek lehet véleménye. ettől természetesen sem Lanát, sem őt nem szerettem kevésbé.

szóval nem tehetséges? végülis 17 éves és két Grammy-je van, de te biztos jobban tudod. AZÉRT mert neked nem szimpi a csaj az nem azt jelenti h nem tehetséges.

nem fogja senki venni? úgyse lesz jó az mit piacra dob? gyerekek adjatok már neki egy rohadt esélyt. 17 (!!!) éves és próbálja véghezvinni az álmát, egy tinédzser valószínűleg millió gondja van. hatalmas adottságokkal rendelkezik, rengeteget dolgozik hogy LEGYEN valaki. nagyon egyszerű otthonról a gép előtt pofázni, ő legalább azt csinálja amit szeret és baromi jó benne. ha már támogatni nem támogatjátok, akkor csak szépen ne foglalkozzatok vele. lehet nem szeretni, nehogy félreértsetek, de azért ez már tényleg gáz.

én személy szerint nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből az egészből, Lorde-nak nagyon jó a stílusa, úgyhogy valami szuperre számítok
2014. március 19. 20:53 #75
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Kíváncsi vagyok a kollekcióra!
2014. március 20. 16:28 #76
smoki2003
smoki2003
új tag
Hozzászólás: 69
Azonosító: 222924
Lorde meg egyszeruen is ronda !!!ES; HOGY KELL SZMAJLIKAT RAKNI??????????????????????????
2014. március 21. 02:02 #77
- törölt felhasználó -    
Hát amilyen kegyetlen ronda, rá is fér a smink...Bár tartok tõle, hogy sem a nyomorék stílusán, sem a kinézetén nem fog segíteni...A Royals pedig már a könyökömön jön ki, nem tudom mit esznek rajta, szerény véleményem szerint ugyanolyan gyomorforgató mint az elõadója...És még mielõtt hozzám vágnátok, nem védem az 1D-t sem, az is hulladék úgy ahogy van, de õk legalább nem oltanak szét mindenkit...
2014. március 22. 09:08 #78
- törölt felhasználó -    
Nekem nem tűnik olyan megyőzőnek
2014. március 22. 13:42 #79
loveBellaThorne
loveBellaThorne
visszatérő vendég

StátuszDon't care what people say.
Hozzászólás: 240
Csatolások: 3
Azonosító: 184107
Ha olyan mint az ő lila rúzsa, akkor inkább felakasztom magam nevet2.gif
2014. március 23. 09:37 #80
Samas
Samas
visszatérő vendég

StátuszOkay? Okay.
Hozzászólás: 437
Azonosító: 171751
háát, ráfér a smink. de szerintem rajta a smink sem segít... hiába mac.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lorde Lorde 571.