Norman Reedus nem tud elszakadni Daryltől
2014. március 11. 19:52
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Imádoom.
Remélem sokáig láthatjuk Daryl Dixon-ként, mert hát..
Nagyon menő volt együtt látni azzal a bandával, akik múltkor rátaláltak az új rész végén
Csak félek, hogy azok rossz hatással lesznek Daryl-re
Mind1, ő a legeslegjobb, kitartóbb az egész sorozatban!
Remélem sokáig láthatjuk Daryl Dixon-ként, mert hát..
Nagyon menő volt együtt látni azzal a bandával, akik múltkor rátaláltak az új rész végén
2014. március 11. 20:44
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Nagy kedvenc karekterem a sorozatban.
Bár úgy érzem ez a 4 évad eléggé elvan cseszve, hogy így sok cselekmény szál fut külön, nekem ez így nem tetszett. A 2. évadnál jobb nincs.
Bár úgy érzem ez a 4 évad eléggé elvan cseszve, hogy így sok cselekmény szál fut külön, nekem ez így nem tetszett. A 2. évadnál jobb nincs.
2014. március 11. 22:10
Hát én csak akkor néztem a sorozatot, amikor tavaly nyáron nagyon unatkoztam és már minden létező sorozatot végig néztem, és meg kell mondjam nem nagyon tetszett... nem az én műfajom ez a zombis öldökölős figura... de tudom, hogy egy csomóan ezt bírják és nem pedig azokat a nyálas "szarokat" amiket én nézek.
2014. március 13. 11:38
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
IMádnivaló Norman <3 Úgy szeretem és a kedvencem a TWD-ből És nagyon szerethető első pillanatba beleszerettem <3 <3 Csak így tovább <3
2014. március 14. 22:47
|
|
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline
|
Idézet (Cat13 @ 2014.03.11. 18:32)
Tudja valaki hogy mi volt a múltkori részben hogy Daryl és Beth kajáltak aztán dumáltak és Beth meg "oh" Most ez mi?
nem tudom,lehet,hogy Daryl Beth miatt gondolta meg magát azzal kapcs. ,h vannak jó emberek.de nem biztos. szerintem mondjuk Daryl bele szeretett Beth.be
2014. április 25. 15:57
Őszintén szólva az elején rühelltem a karakterét, nem értettem, miért van az a nagy felhajtás körülötte. Most pedig... fangirl üzemmód bekapcsolva.
2014. június 22. 15:33
|
|
rekuska866új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.09. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 220927 offline
|
Hát... én a legelején - amikor megtudta, hogy Dixont a tetőre bilincselték -utáltam! Egy idegbetegnek tűnt, amikor összeverekedett Rickkel. De most már ő a kedvenc szereplőm!
2014. augusztus 30. 15:56
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Szerencsére - én legalábbis abban bízom - hogy a készítők nem lehetnek akkora idióták hogy a kedvenc karaktert kiírják a sorozatból. Gondolom ők is tudják hogy ő a legkedveltebb karakter. Én ezért érzem biztonságban Daryl szerepét.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: