Bugyiban lépett színpadra Miley Cyrus
2014. március 11. 16:22
|
|
VampireLexiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 158203 offline
|
Egyszerűen csak nem akarta cserben hagyni a rajongóit. Elnézést kért érte Twitteren most min vagyoktok fenn akadva??
Mrs.Bieber19 a neved alapján a te "példaképedről" meg már akkor ne is beszéljünk. Remélem a börtönben jól kipihente magát ha meg nem hamarosan úgy is megteheti újra.
Mrs.Bieber19 a neved alapján a te "példaképedről" meg már akkor ne is beszéljünk. Remélem a börtönben jól kipihente magát ha meg nem hamarosan úgy is megteheti újra.
2014. március 11. 16:24
|
|
sehi102 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 990 Csatolások: 30 Azonosító: 187233 offline
|
"VampireLexi
Egyszerűen csak nem akarta cserben hagyni a rajongóit. Elnézést kért érte Twitteren most min vagyoktok fenn akadva??
Mrs.Bieber19 a neved alapján a te "példaképedről" meg már akkor ne is beszéljünk. Remélem a börtönben jól kipihente magát ha meg nem hamarosan úgy is megteheti újra."
Teljesen igazad van
Mrs.Bieber19 a neved alapján a te "példaképedről" meg már akkor ne is beszéljünk. Remélem a börtönben jól kipihente magát ha meg nem hamarosan úgy is megteheti újra."
Teljesen igazad van
2014. március 11. 16:32
Nézzük a jó oldalát: legalább nem egy szál csöcsben (már ha azt a cúnogcípészt' annak lehet nevezni) ment ki...
2014. március 11. 16:36
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
legalább nem meztelenül ment ki, és a férfi nézői biztos boldogok voltak.
2014. március 11. 16:43
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
szegényem biztos nehéz lehet neki...
2014. március 11. 16:47
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szegény.
2014. március 11. 17:00
Hát biztos hogy nem normális..de végülis olyan mint ha az egyik felépő ruhája lenne..
2014. március 11. 17:04
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Kedves tőle, hogy nem akarta megvárakoztatni a könséget, de igazán magára kaphatott volna valamit!
2014. március 11. 17:05
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
úgy látom nincsen neki elég ruhája, így kénytelen bugyiban és melltartóban színpadra állni...annyira sajnálom...de várjunk csak..még sem
már nincsen olyan jelző amit ne aggattam volna rá..így marad a magamutogatófeltűnésiviszketegséggelszendvedőr.banc
2014. március 11. 17:13
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Liniii, én biztos, hogy nem -.-
Amúgy meg egyrészt, jó teste van (és ezt nem úgy értem, hogy akkor mutogatnia kéne), és másrészt, tökre olyan, mint egy fellépőruha, vagy csak nekem tűnik úgy, mintha csillogna?
Amúgy meg egyrészt, jó teste van (és ezt nem úgy értem, hogy akkor mutogatnia kéne), és másrészt, tökre olyan, mint egy fellépőruha, vagy csak nekem tűnik úgy, mintha csillogna?
2014. március 11. 17:14
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Ne haragudj, rossz nevet írtam.... Nem Liniii, hanem Heart U, még egyszer bocsánat
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: