A Good Charlotte-tal dolgozik a One Direction
2014. március 10. 14:54
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
pedig a Good Charlotte olyan jó banda volt régen
2014. március 10. 15:03
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz a dal és maga az album.
2014. március 10. 15:41
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Alig várom!!!!!!!!!!! Imádom a 1D-t.
<3
2014. március 10. 15:59
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee o.O WTF?? Komolyan, muszáj volt a GC-nek a béka segge alá süllyedni?
Imádtam őket régen, majd megvesztem értük, erre tessék, összeállnak ezzel a maréknyi tehetségtelen mitugrásszal... Többet vártam volna tőlük.
2014. március 10. 16:05
|
|
Didi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133836 offline
|
na jó most mindenki elfordul a good charlotte-tól mert összemernek dolgozni a 1D-vel? higyjétek el akik azt mondják, hogy idáig süllyedt le, hogy nem rákényszerítették a good charlotte tagjait hogy dolgozzanak együtt a 1D-vel hanem egyszerűen ők maguk akarnak...amúgy is mit kell egyből leszólni őket, csak besegítenek a következő albumba nem pedig ők is olyanná válnak mint a one direction!!! Inkább a good charlotte rajongói örülhetnének hogy a one direction egy kis zenei ízlést kap tőlük. ÉS mindezt úgy mondom hogy igenis szeretem a one directiont és ezzel nem leszólni akartam egyik bandát sem, csak megvilágítani az utálkozóknak, hogy miért is kellene abbahagyniuk
2014. március 10. 16:12
Idézet (Didi95 @ 2014.03.10. 16:05)
na jó most mindenki elfordul a good charlotte-tól mert összemernek dolgozni a 1D-vel? higyjétek el akik azt mondják, hogy idáig süllyedt le, hogy nem rákényszerítették a good charlotte tagjait hogy dolgozzanak együtt a 1D-vel hanem egyszerűen ők maguk akarnak...amúgy is mit kell egyből leszólni őket, csak besegítenek a következő albumba nem pedig ők is olyanná válnak mint a one direction!!! Inkább a good charlotte rajongói örülhetnének hogy a one direction egy kis zenei ízlést kap tőlük. ÉS mindezt úgy mondom hogy igenis szeretem a one directiont és ezzel nem leszólni akartam egyik bandát sem, csak megvilágítani az utálkozóknak, hogy miért is kellene abbahagyniuk
Pont emiatt gáz, mert a GC-rajongók az 1D-t semmibe veszik. Akik szeretik a Good Charlotte-ot (főleg a régebbi dalaikat), azoknak kicsit kifinomultabb a zenei izlésük, mint a direksönösöknek, és nagy valószínűséggel nem is egy korosztály vagyunk.
Az egydé eladja magát, egy nagy kirakat, reklám az egész, Simon Cowell fejős tehenei, a Good Charlotte meg azért nem ez a kategória, soha nem is volt az. Az a kevés izlés, ami ragadhat, pedig úgysem fog érvényre jutni, mert ezek a kisfiúk úgy ugrálnak, ahogy fütyülnek nekik, a nyakamat teszem rá, hogy szinte semmi beleszólásuk nincs a tucatzenéjükbe sem.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. március 10. 16:15
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem jól teszik. mármint a fiúk, hogy egy ilyen nagyobb kaliberű bandával sikerült összehozniuk/a menedzsmentnek az együttdolgozás lehetőségét. kíváncsi lszek az állítólagos számra/számokra.
2014. március 10. 16:27
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Kíváncsi leszek az új számokra, biztos jók lesznek.
2014. március 10. 16:30
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Hát várom a daot, de kövezzetek meg érte soha nem hallottam még erről a Good Charltterol. /O\
A címben good charlienak olvastam, és azt hittem a sok sikert charlie disney sorozatrol lesz szo. XDD
A címben good charlienak olvastam, és azt hittem a sok sikert charlie disney sorozatrol lesz szo. XDD
2014. március 10. 16:45
|
|
Didi95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 133836 offline
|
Tudod Cynthia ahogy megnéztem az adatlapod ott volt, hogy utálod az ítélkezést, a lenézést és te mindezt teszed most ha nem vetted volna észre. És most ezt nem azért hozom fel mert vitázni akarok, de szerintem meg van mindenkinek a maga zenei ízlése, valaki épp a rockot valaki a pop-pot valaki a technót és még sorolhatnám, hogy mit szeret ezért le kellene szólni mindenkit? MEg mindent amit szeret? Nem vagyunk egyformák és épp ezért nem kellene a másik zene ízlését leszólni. És honnan veszed, hogy nem vagyunk egy korosztály? lehet egyidősek is vagyunk...és abban lehet valami igazad hogy túl sok reklám van a 'd fiúk körül, de ők ilyenek van még mit fejlődniük tény, de mit ér a világ mit érünk mi ha nem fejlődünk és tanulunk a hibáinkból? Egyszer talán ők is nemet fognak tudni mondani a menedzsmentnek.
2014. március 10. 17:23
|
|
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline
|
Alig várom sz új ONE DIRECTION DALT!!!!!!!!!!!!!444
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.