Közös dalokon dolgozik a két zenekar, már stúdióba is vonultak, hogy rögzítsék a dalszövegeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Good Charlotte-tal dolgozik a One Direction
2014. március 10. 11:06
2014. március 10. 11:14
|
|
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline
|
Örülök neki és jó kis cikk lett
1 felhasználónak tetszik:
Violet Hepburn
2014. március 10. 11:31
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Igaz nem id tartozik de nem hagyhatom ki. Gondolom sokan észrevettétek a Louis nagyon le van pukkanva, és egyre jobban. Másfél éve kezdődött nála vmi, persze azonnan nem volt olyan feltűnő sokan csak nyáron vették észre h vmi nincs rendben vele, vki már korábban is. Én mindig reménykedtem benne h rendbe jön de többször megfordult a fejemben h drogozik v beteg. Előbbi mondjuk kiderült volna így sokszor kizártam ezt a lehetőséget. November v december óta egyre öregesebben néz ki és nem a szakáll miatt hanem a lepukkantság miatt. Néztem a tegnapi képeit ahol hajpánt van rajta és teljesen ledöbbentem mert ennyire lepukkant még nem volt. Több ismerősömnek is mutattam a képeit nyár óta és olyan ősztől sokan mondták h milyen sápadt és beesett az arca és eléggé beteges. Összehasonlítottam a régebbi képeivel és tényleg. Na és a fogyásáról ne is beszéljünk. Nyár óta rengeteget fogyott. Nem sok félmeztelen képet látni róla de októberben láttak és akkor észrevettem a fogyást de nem vol vészes, viszont egy mostanit is láttam és mint egy élő csontvàz pedig régen volt kicsi pocakja. A márciusi képein mint egy élő halott. Tegnap mutattam egyik ismerősömnek a képeket, nem ismeri de egyből rávágta h drogos és biztos benne. Ha nem drogozik akkor tuti vmi betegsége van. Lehet még az orvos se vette észre v szar az orvos, esetleg nem ment el. De nagyon fura ez nekem. Ha drogozik miért nem derült még ki? Egyre rosszabb és összehasonlítottam a mostani képeit a nyári képeivel és mintha tíz évet öregedett vna és többen is egyetértettek vele. Ezerszer betegesebbnek néz ki. Vmi nem stimmel vele az biztos. A másik négy tag egészségesnek néz ki velük nincs ilyen baj. Lehez támadni de muszáj vkivel megosztanom itt is és leírni a véleményem. Ha a vakok betámadnak, de biztos vagyok benne h többen adják majd a véleményem. És bocsi a nagyon off hozzászólásért
2014. március 10. 11:38
Hát, most csalódtam a Good Charlotte-ban...
2014. március 10. 12:09
|
|
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.03.10. 11:31)
Igaz nem id tartozik de nem hagyhatom ki. Gondolom sokan észrevettétek a Louis nagyon le van pukkanva, és egyre jobban. Másfél éve kezdődött nála vmi, persze azonnan nem volt olyan feltűnő sokan csak nyáron vették észre h vmi nincs rendben vele, vki már korábban is. Én mindig reménykedtem benne h rendbe jön de többször megfordult a fejemben h drogozik v beteg. Előbbi mondjuk kiderült volna így sokszor kizártam ezt a lehetőséget. November v december óta egyre öregesebben néz ki és nem a szakáll miatt hanem a lepukkantság miatt. Néztem a tegnapi képeit ahol hajpánt van rajta és teljesen ledöbbentem mert ennyire lepukkant még nem volt. Több ismerősömnek is mutattam a képeit nyár óta és olyan ősztől sokan mondták h milyen sápadt és beesett az arca és eléggé beteges. Összehasonlítottam a régebbi képeivel és tényleg. Na és a fogyásáról ne is beszéljünk. Nyár óta rengeteget fogyott. Nem sok félmeztelen képet látni róla de októberben láttak és akkor észrevettem a fogyást de nem vol vészes, viszont egy mostanit is láttam és mint egy élő csontvàz pedig régen volt kicsi pocakja. A márciusi képein mint egy élő halott. Tegnap mutattam egyik ismerősömnek a képeket, nem ismeri de egyből rávágta h drogos és biztos benne. Ha nem drogozik akkor tuti vmi betegsége van. Lehet még az orvos se vette észre v szar az orvos, esetleg nem ment el. De nagyon fura ez nekem. Ha drogozik miért nem derült még ki? Egyre rosszabb és összehasonlítottam a mostani képeit a nyári képeivel és mintha tíz évet öregedett vna és többen is egyetértettek vele. Ezerszer betegesebbnek néz ki. Vmi nem stimmel vele az biztos. A másik négy tag egészségesnek néz ki velük nincs ilyen baj. Lehez támadni de muszáj vkivel megosztanom itt is és leírni a véleményem. Ha a vakok betámadnak, de biztos vagyok benne h többen adják majd a véleményem. És bocsi a nagyon off hozzászólásért
Kedves Lambika!
Megfigyelésed nagyon kedves annak tekintetében, hogy mennyire aggódsz szegény srácért, AZONBAN! Felhívnám a figyelmed arra, hogy nem csak ő, de az összes többi fiú változott, méghozzá azért, mert pont abban a korban vannak, mikor a fiúk (is) nagy változásokon mennek át. A pufók kisfiús arcokat leváltják a borostás, férfiasabb karakterű arcok. Nézz rá például Harry-re: 2-3 éve még angyalarcú, fürtös kissrác volt, ma már kendős, agyontetovált hipszter. Liam is elég erős változáson ment át (szerencsére
Pusszantás!
2014. március 10. 13:55
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Yolandi @ 2014.03.10. 12:09)
Kedves Lambika!
Megfigyelésed nagyon kedves annak tekintetében, hogy mennyire aggódsz szegény srácért, AZONBAN! Felhívnám a figyelmed arra, hogy nem csak ő, de az összes többi fiú változott, méghozzá azért, mert pont abban a korban vannak, mikor a fiúk (is) nagy változásokon mennek át. A pufók kisfiús arcokat leváltják a borostás, férfiasabb karakterű arcok. Nézz rá például Harry-re: 2-3 éve még angyalarcú, fürtös kissrác volt, ma már kendős, agyontetovált hipszter. Liam is elég erős változáson ment át (szerencsére
) és Niall is egyre emberesebb. Bár Zayn fizimiskáján nem változott annyi minden, azért én a helyedben megnéznék róla egy videót, amikor az X-faktorba jelentkezett... Az, hogy Louis fogyott szintén ennek a folyamatnak a része. A viselkedésük, a külsejük folyamatosan változik és változni is fog, hiszen huszonéves fiúkról beszélünk, akik mostanában találnak magukra. Nem maradhatnak örökké pufókarcú, szőrtelen, vihorászó kiscsávók... Ha minden jól megy, akkor a rajongóiknak velük együtt változik az ízlésük, hiszen a lánykák is egyre inkább érdeklődnek majd az érettebb külsejű egyének iránt. Persze az is lehet, hogy nem. Nem kioktatás céljából írom mindezt, csak szerintem nem szükséges az ördögöt a falra festeni Louis-ügyben.
Pusszantás!

Pusszantás!
Hát amit most te felhoztál, akkor azt mondom, hogy Liam változott a legtöbbet. Louis esetében nem azt vázoltam fel, hogy idők múlásával megváltozott a kinézete, nem erről volt itt szó. De nem fogom még egyszer leírni, nem igazán sikerült megértened mit akartam ezzel mondani. Mindegy, nem is gyötröm magam.
2014. március 10. 14:08
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Hipp-hipp hurra csak igy tovabb 1D !
Nagyon jok vagytok remelem , hogy nem okoztok csalodast , elvegre nem szoktatok !
Nagyon jok vagytok remelem , hogy nem okoztok csalodast , elvegre nem szoktatok !
2014. március 10. 14:10
A Gc egyre jobban süllyed le. Elkezdték nyomatni ezt az elektro vonalat, azóta nem az igazi. Ott volt az a rap dal, amit kiadtak. Ennyire kell nekik a hírnév, hogy az 1Dvel dolgoznak?
Miért nem maguktól szerzik meg a dicsőséget? Vannak annyira tehetségesek, hogy egyedül is képesek legyenek újra a slágerlisták élére kerülni. Csalódtam bennük. És nem először.
2014. március 10. 14:19
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Kíváncsian várom,de biztos jó lesz
őszintén bevallva én már nagyon hiányolok új számokat az 1D-től,de remélem,hogy már nem kell sokat várnom
2014. március 10. 14:38
|
|
xDemonswithRyuxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 365 Csatolások: 11 Azonosító: 189327 offline
|
A Good Charlotte egy baromi jó zenekar volt a 2000-es évek elején. Sajnálom hogy idáig süllyedtek!
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. március 10. 14:47
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Úgy imádom, mikor az utálkozók cincognak...
Komolyan? Nem tudnátok lesz*rni, hogy mit csinál a 1D? Nem csak itt, hanem úgy általánosan. Lehet, hogy most a Good Charlotte miatt is sokan kattintottak a cikkre, de most is csak nyávogni tudnak egyesek.
Na mindegy, szerintem pedig óriási lesz a végeredmény, ha két ilyen nagyszerű zenekar összefog.
Komolyan? Nem tudnátok lesz*rni, hogy mit csinál a 1D? Nem csak itt, hanem úgy általánosan. Lehet, hogy most a Good Charlotte miatt is sokan kattintottak a cikkre, de most is csak nyávogni tudnak egyesek.
Na mindegy, szerintem pedig óriási lesz a végeredmény, ha két ilyen nagyszerű zenekar összefog.
2014. március 10. 14:48
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem ismerem ezt a bandát(Good Charlotte) de ha a fiúk ilyen jókat mondanak róluk,akkor jó lehet
jajj,remélem Harry nem arra gondolt h rappelni fognak
az nem olyan jó,bár ők azt is tudnak
jajj,remélem Harry nem arra gondolt h rappelni fognak
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.