A bevételi listák élén áll a 300 folytatása
2014. március 11. 18:01
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Egyáltalán nem értem hogy miért kellett folytatást kapnia ennek a filmnek, teljesen ésszerűtlen...nem több egy látványmozinál, de akik a tipikus tartalom nélküli filmeket szeretik, azok imádni fogják ezt is.
2014. március 11. 18:11
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Lehet,hogy megnézem!
Az első részét láttam,nem rossz film,de nem is tartozik a kedvenceim közé!! Főleg azoknak kedvez,akik imádják a történelmet!
A Mr Peabody és Sherman-nek gratulálok,szép teljesítmény!
Természetesen mindenkinek jár a gratuláció!!
2014. március 11. 20:32
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
hát én megnéztem!... Az első részt imádtam, de ez nem nyerte el annyira a tetszésemet... Jópár sebből vérzik a sztori és számomra egy egyféle csalódás volt...
2014. március 19. 13:31
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Huh imádtam!Egyszerűen 3d-ben mintha att nettem volna!
2014. március 20. 09:19
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
hát sztem hatalmas nagy lol volt ez a film... folyt a könnyem a nevetésből, majdnem ki kellett menjek a moziból. a sok effekt meg 3D meg hiper mátrixos lassulós lefájtollak jelenetekból pedig túl sok volt. nekem nem jött át. az elsőhöz képest ez egy ... ***SPOILER***
de Xerxész még él, újabb ok a folytatásra, 303 - ollé!
de Xerxész még él, újabb ok a folytatásra, 303 - ollé!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: