Újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber?
2014. március 14. 20:34
jöjjenek összes és kész. legyen már ennek vége.
akkor talán Justin is jobb lesz.. x
2014. március 15. 10:40
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Aztán ki tudja, lehet nem is volt a csaj rehabon se. Mondjuk szerintem már holtra nem érdekel senkit, hogy mi van ezzel a két szerencsétlennel. ^^
2014. március 15. 15:03
|
|
Csillagoségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 217280 offline
|
Ez már tényleg uncsi! Döntsék már el mi legyen! Az a lényeg, hogy Selena boldog legyen.
2014. március 25. 19:14
|
|
Vikicica1224új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 201781 offline
|
Jelena ♥ Olyan cukik együtt ♥ Szerintem maradjanak együtt
2014. március 28. 13:28
Idézet (deakbrigitta @ 2014.03.10. 23:01)
Most már tényleg kezd elegem lenni Justinból!
Már mind a kettőből elegem van.Már egyikne se vagyok a rajongója.Mondjuk Justinnak sose voltam,Selena Gomeznek voltam,de már nem,nagyon ritkán hallgatom a zenéit.
2014. július 22. 23:42
|
|
JullyBelieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 229950 offline
|
Szerintem nincsenek együtt, de szurkolok nekik! Hajrá
2019. augusztus 14. 19:44
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
Érdekes, hogy mindenki azért panaszkodik, hogy már elege van ebből a sok Jelenás cikkből. Most viszont mindenki egy ilyen cikket szeretne lol. Az embereknek sose elég az amilyük van. Az emberekek telhetetlenek és ez a jó. Isten is így teremtett meg minket Sose elégszünk meg azzal amink van, így nagyobb és nehezebb kihívások elé helyezzük magunkat és ez ad egy adott motivációt. Egyszerű példa: 53 kiloról lefogytál 50-re, de ez neked még mindig nem felel meg, mivel még mindig nem vagy "modell" vékonyságú így felállítasz egy ujabb célt, mondjuk a 45 kilót.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: