Ariana Grande a Fehér Házban énekelt
2014. március 09. 21:30
Gratulálok neki! Nagyon szeretem Arianát és a hangja nagyon szép!
2014. március 09. 21:31
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Simán kinézem belőle, hogy pár éven belül nemcsak a tinik értékelik a zenéjét, hanem idősebb korosztálynak is szólhat(na) a zenéje. Persze addig még van mit fejlődnie. A hangja rendben van, de a színpadi megjelenésén, viselkedésén van mit csiszolni. A Whitney-dalt szépen énekelte, nagyszerű választás volt. Az meg, hogy Jill Scottal és Patti LaBelle-lel állhatott egy színpadon, az már egy hatalmas megtiszteltetés a számára.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2014. március 13. 17:26
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
CandUs...Ariana nemrég átállt az egészséges táplálkozásra és az miatt fogyott, szerintem tartani fogja továbbra is a "diétáját". Nem hiszem, hogy visszafog hízni. Bár tényleg elég vékony. :S Azzal a néhány plusz kilóval sokkal egészségesebbnek nézett ki.
2014. március 15. 21:42
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Gyönyörűen énekelt! Már csak azért is lehet szeretni mert iszonyú tehetséges! <3
2014. március 17. 11:08
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
az nem semmi
ennyire birjak ezt a csajt
en nem vagyok oda erte..de azert grat neki, megis nem semmi az ilyen dolog
en tuti nagyon nem birtam volna ott allni
am nekem sokszor tud idegesito lenni a hangja
ami mivel erdemelte ki, hogy oda mehetett enekelni?
meg olyan erdekes, hogy igy evente paran szoktak igy fel lepni az elnoknel
am nekem sokszor tud idegesito lenni a hangja
ami mivel erdemelte ki, hogy oda mehetett enekelni?
2014. március 27. 14:27
|
Bogiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 220662 offline
|
Megérdemli...Nagyon szereti csinálni ezt az egészet a hangja mint egy angyalé
Szerintem ennyire még életébe nem még nem izgult. Gyönyörűen énekelt mint mindig... Imádom <3
2014. július 30. 15:36
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
hangja tökéletes.
Egyszerűen annyira büszke vagyok rá
Egyszerűen annyira büszke vagyok rá
2018. október 28. 17:53
|
|
SweetenerBaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.23. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 270992 offline
|
Hát én nem értek a politikához , de ha egyszer ő lenne az elnök Amerika már is sokkal jobb hely lenne , mert százszor jobban tudja a dolgokat mint Trump . Mondjuk a háborúskodást inkább Trumpra bíznám .... Szerintem Barack és Hillary százszor jobb . Amúgy Ariana , te egy cukifalat vagy
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.