Starity

Jared Leto szerint Jennifer Lawrence direkt esik-kel

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 08. 09:24 #21
- törölt felhasználó -    
Van benne valami igazság!!!
2014. március 08. 09:32 #22
EffySmith
EffySmith
új tag

Státuszmit keresek én itt?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 200457
Jennifer színészi képességeit én teljes mértékben elismerem, tényleg jól játszik. De ez az imidzs, amit magára erőltet, nagyon mű. Engem Csobot Adélra emlékeztet, ő is ugyanígy játssza a fruskát. Kizártnak tartom, hogy Jennifer ennyi siker és ilyen hírnév után még mindig a "szomszéd lányként" viselkedne. Nagyon átlátszó...
2014. március 08. 09:38 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2014.03.08. 01:36)
Lol. Köszönjük, Jared eme mélyreszántó gondolatot. Bár egy 40-es show bizniszben élő meglett embertől kicsit többre számítanék, mint ez a kisiskolás logika. Merthogy bizonyára minden sikeres színésznő - aki így is több magazin hasábon szerepel mint szeretné - arra vágyik, hogy a rosszmájúak rajta röhögjenek két éven keresztül, és hogy legyen mit az orra alá dörgölniük a jövőben is. Még véletlenül sem arról van szó, hogy egy nullás mozgáskoordinációval rendelkező emberre adtak fancy ruhát meg egy magassarkút. Logic, testvér, de tényleg.

Hogy lenne már nullás mozgáskoordinációjú? Egy volt pomponlányról beszélünk, a cheerleadereknek pedig nagyon jó mozgáskoordinációval kell rendelkezniük, részben a koreográfia, részben pedig a sérülésveszély miatt.
2014. március 08. 09:53 #24
- törölt felhasználó -    
Én nekem soha nem volt szimpatikus Jennifer, de Jared csak viccelődött. biggrin.gif
2014. március 08. 09:54 #25
panniviri
panniviri
új tag

Státusz:))
Hozzászólás: 7
Azonosító: 173925
Jennifer egy nagyon tehetséges színésznő,nem véletlenül zsebelt be ennyi díjat ilyen rövid idő alatt. Lehet rá irigykedni,meg azt mondani,hogy nem tehetséges stb.. de akkor is sokkal többet ért már el mint nagyvalószínűséggel bármelyikünk is fog. A sztároknak mindig kell valami amivel felfigyelnek rájuk,mint pl Miley Cyrus új imidzse vagy botrányai,Jennifernek ez az esés. És nem értem miért szidják őt ennyire sokan mivel irtózatosan tehetséges színésznő,és az interjúiból is látszik,hogy ő nem csak megjátsza,hogy kedves és aranyos. Nem kell mindenkit rosszal gyanúsítani csak azért mert jó...
2014. március 08. 09:54 #26
Renee08
Renee08
visszatérő vendég

StátuszNormalness leads to sadness...-Phil Lester
Hozzászólás: 206
Csatolások: 1
Azonosító: 211774
Lehet hogy igaza van,lehet hogy nem.Nekem annyira mindegy,én mindkettőjüket bírom biggrin.gif
2014. március 08. 10:02 #27
TheWiraag
TheWiraag
visszatérő vendég
Hozzászólás: 194
Azonosító: 147234
Egyébként szerintem is sántít... tavaly még úgy ahogy jogos volt abban a hatalmas szoknyában, de idén egyáltalán nem...Meglátjuk mi lesz jövőre. : ) (lehet, hogy akkor majd nem akar elesni és véletlen mégis elesik. xD)
2014. március 08. 10:05 #28
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Idézet (Heart U @ 2014.03.08. 09:38)
Hogy lenne már nullás mozgáskoordinációjú? Egy volt pomponlányról beszélünk, a cheerleadereknek pedig nagyon jó mozgáskoordinációval kell rendelkezniük, részben a koreográfia, részben pedig a sérülésveszély miatt.

Rosszul fogalmaztam, a lényeg az, hogy túlságosan is szeleburdi és ideges egy ilyen helyzetben ahhoz, hogy megfelelően figyeljen a mozgására. Az agyam megáll különben attól, hogy mennyien ugranak az ilyen teóriákra. Látta valaki egyáltalán a videót. Mert ha valaki az alapján is azt mondja, hogy "ügyetlenséget színlel", azon már én sem tudok segíteni. pardon.gif

(Az másik kérdés, hogy mennyire hülyeség valakit azzal vádolni, hogy "megjátssza magát". Valaki ezt nekem definiálja. Mert A: mindenki megjátssza magát és szerepeket vesz fel különböző élethelyzetekben; B: az alapján, amit látni lehet belőle, Jennifert éppen azok közé az emberek közé sorolnám, akiknek ez nehezebben megy, annak ellenére, hogy egy színész).
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. március 08. 10:14 #29
IQninja99
IQninja99

Státuszsummer lover
Hozzászólás: 883
Csatolások: 50
Azonosító: 200354
Én bírom Jen-t meg tehetséges meg minden,de..kicsit nekem is sántít a dolog. Nemhiszem hogy valaki ennyire szerencsétlen,hogy mindkét alkalommal elesik az Oscaron. De szerintem amúgy Jared nem bántásból mondta,egyáltalán nem olyan stílusban beszélt.. smileeee.gif
2014. március 08. 10:17 #30
- törölt felhasználó -    
Egyetértek Jareddel smileeee.gif smileeee.gif
2014. március 08. 10:23 #31
- törölt felhasználó -    
Lehet,hogy van benne valami. unknw.gif
2014. március 08. 10:23 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2014.03.08. 10:05)
Rosszul fogalmaztam, a lényeg az, hogy túlságosan is szeleburdi és ideges egy ilyen helyzetben ahhoz, hogy megfelelően figyeljen a mozgására. Az agyam megáll különben attól, hogy mennyien ugranak az ilyen teóriákra. Látta valaki egyáltalán a videót. Mert ha valaki az alapján is azt mondja, hogy "ügyetlenséget színlel", azon már én sem tudok segíteni. pardon.gif
(Az másik kérdés, hogy mennyire hülyeség valakit azzal vádolni, hogy "megjátssza magát". Valaki ezt nekem definiálja. Mert A: mindenki megjátssza magát és szerepeket vesz fel különböző élethelyzetekben; B: az alapján, amit látni lehet belőle, Jennifert éppen azok közé az emberek közé sorolnám, akiknek ez nehezebben megy, annak ellenére, hogy egy színész).

Én is így látom a dolgot. biggrin.gif Ráadásul az ügyetlenkedés is előbb-utóbb unalmassá válik, tehát ha a figyelem miatt, direkt csinálná, már elő kellett volna állnia valami mással, hiszen ezt már láttuk tőle épp elégszer.
1 felhasználónak tetszik: mse90
2014. március 08. 10:26 #33
hencikeeh000
hencikeeh000
visszatérő vendég

StátuszMrs. Hood <3
Hozzászólás: 148
Azonosító: 199790
De Istenem... Miért kell ilyen "összeesküvés elméleteket" gyártani? Elesett 2013-ban, meg most is, mert ügyetlen volt. Ennyi. Ha egy évben egyszer elesik, abból nem kell ekkora drámát csinálni, mert csak elesett! Ennyi történt.
2014. március 08. 10:34 #34
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
Nem hiszem,hogy megjátszaná,de lehet,hogy igen. nem tudom biggrin.gif de azért valljuk be ez tényleg vicces laugh.gif
2014. március 08. 10:35 #35
Jégkirálynő
Jégkirálynő
új tag

Státusz"Remember who the real enemy is." <3
Hozzászólás: 41
Csatolások: 1
Azonosító: 216473
Nincs jobb dolga??? menjen aztán csinálja még lányosabbra a haját biztos van még az ombrén kívül valami vagy festegesse be a körmeit sleep.gif
2014. március 08. 10:59 #36
LittleLillaDreamer
LittleLillaDreamer
visszatérő vendég

StátuszWayer szív, Wayer lélek Wayer leszek amíg élek!:)))
Hozzászólás: 385
Azonosító: 211469
Nem tudom, hogy megjátssza - e, ez egy másik díjátadón történt esés után lehet. De ha felvesz egy rövidebb ruhát, akkor nem botlik meg benne ^^
2014. március 08. 10:59 #37
- törölt felhasználó -    
Nem értem mit kell ezen ennyire felfújni!Jen egyszer már elesett,akkor tuti véletlen volt,mert szerintem aki ilyen csodálatos színésznő és jelölék a világ egyik legrangosabb díjára,nem önszántából esik el!A második esés nekem s kicsit furcsa,de gondoljatok bele,akár ilyen híres,simán rájöhet a stressz bármikor(értem én hogy miért mindig az Oscaron??)!De nekem is az volt az első gondolatom hogy már megint,biztos szándékos volt!Elkezdtem gondolkodni és végül kicsit cáfolom Jared véleményét,mert mégis mi a fr@ncnak esne el,ígyis minden róla szól!!
2014. március 08. 11:00 #38
- törölt felhasználó -    
Ha megjátssza akkor mi van?! Jennifer egy szeleburdi alkat és ez így is van rendjén! Az viszont már bem normális hogy Letonak hosszú haja van,ami ombrera van festve! Ellen pedig ne mutogasson,hisz nem annyira vicces!
2014. március 08. 11:00 #39
vlili
vlili

StátuszLannister párti.
Hozzászólás: 767
Csatolások: 5
Azonosító: 214072
Szerintem is direkt csinálja,de attól még vicces biggrin.gif
2014. március 08. 11:10 #40
deaddreamer
deaddreamer

StátuszAz zene az én drogom, az egyetlen dolog ami elkábít...
Hozzászólás: 581
Csatolások: 84
Azonosító: 219343
Lehet,hogy igaza van,de nem tudom ki tudja lehet,hogy az utcán is elesik a saját lábában,az oscaron meg magassarkú van rajta és hosszú nehéz ruhaköltemyény. pardon.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok