Starity

Lizzie Velasquez - a világ egyik leginspirálóbb személyisége

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 13. 20:34 #141
- törölt felhasználó -    
Gratulálok.Egyszerűen csodálatos meghajolo.gif
2014. március 13. 21:00 #142
Ironisz
Ironisz
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 25
Csatolások: 0
Azonosító: 220102
Le a kalappal előtte !!!
2014. március 13. 21:00 #143
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5017
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
Na ez azért nem semmi smileeee.gif ezért nagyon fel ezek az ilyen emberekre smileeee.gif
2014. március 13. 21:04 #144
- törölt felhasználó -    
Még régebben a facebookon láttam őt. Valaki azzal osztotta meg, hogy nézzétek ő itt a világ legrondább nője. Én megnéztem a képet aztán a kommenteket. Szinte mindenki a ronda szóval illette. De bennem a kommentek ellenére sem az volt meg, hogy ő ronda. Számomra egyáltalán nem volt ronda. Talán a kisugárzása... Néhány nappal később ugyanez a kép elmagyarázva, hogy miért néz ki így. Szinte mindenki sajnálta. Asszem még olyanokat is láttam akik az előző képnél azt mondták rá, hogy ronda. Én valamiért nem értem meg ezeket az embereket. Miért kell előre ítélkezni? Meg se ismerik az embert és már rosszat mondanak róla. Számomra ő egy nagy példakép.♥
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2014. március 13. 22:18 #145
Zsuzsy93
Zsuzsy93

StátuszA legcsodásabb virágok árnyékban nőnek.
Hozzászólás: 944
Csatolások: 2
Azonosító: 175845
Kívánom, hogy továbbra is legyen ilyen erős és kitartó. Hogy lehet ilyet kívánni, hogy legyen öngyilkos? Érzéketlen hülyék! Azokkal a "jó akarókkal" is történhet bármi. A szépség múlandó.
2014. március 13. 23:19 #146
mirike13
mirike13
új tag
Hozzászólás: 54
Azonosító: 156403
Szégyelljék magukat azok akik egy beteg embert bántanak!!Mielött bárki elkezdené ezt a nőt bántani gondoljon bele,hogy milyen nehéz lehet egy ilyen undoritó, mindenkit elítélő világban "élni"...
2014. március 14. 09:58 #147
eszter95
eszter95
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 222492
Nagyon bátor dolog amit csinál,azok akik a külseje miatt bántják(amiről ráadásul nem is tehet)azoknak szerintem inkább irigykedniük kéne,hogy milyen erős!! Sok ember számára példakép lehet!!Gratulálok neki,és remélem hogy továbbra is ilyen sikeres lesz!! smileeee.gif
2014. március 14. 17:12 #148
rek4
rek4

Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
Idézet (pink girl 11 @ 2014.03.12. 12:12)
De most ha nem híresztelte volna el magáról hogy ijen akkor nem akarnák hogy öngyilkos legyen..és szerintem az az ember aki ezt írta azt szeretné hogy ne szenvedjen tovább

A hozzászólásaidat olvasva el kell, hogy mondjam: te, édes szívem egy igazi emberi selejt vagy. (Ha tényleg komolyan gondolod és nem csak trollkodni vagy itt, ami szimplán haszontalan és idétlen jellemre utal.)
Tudod, hogy mi számít emberi értéknek? Tudod, hogy mi az igazi lelki erő? Tudod, hogy milyen az, amikor saját magad tiszteletét vívod ki és ez olyan önbizalmat ad, hogy konkrétan lesz.rod, hogy mindenki más mit gondol?!
Honnan a jóbüdösfrancból tudhatnád?! dry.gif
2014. március 14. 18:17 #149
i love K-pop
i love K-pop
új tag

Státuszvakáció júni.24-29 elérhetetlen vagyok
Hozzászólás: 53
Azonosító: 189231
szerintem igen is gyönyörű! ><
2014. március 14. 18:40 #150
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Azonosító: 200960
Szerintem nagyon szép! Nem lehet mindenki olyan "csodás", mint egy top modell. Kívánok sok erőt neki a továbbiakban. Aki pedig azt írta neki, hogy csúnya vagy, hogy legyen öngyilkos, az meg szégyellje magát...hát milyen jogon ír ilyet?
Vissza térve a lány előtt szép jövő áll biztos. Én továbbra is drukkolok neki smileeee.gif
2014. március 14. 19:32 #151
adriena
adriena
új tag
Hozzászólás: 84
Azonosító: 218368
Szörnyű emberek vannak, más sztárok már öngyilkosságba menekültek volna régen, de Ő nem adta fel. Bár még nem hallottam róla, büszke vagyok rá!
2014. március 14. 23:48 #152
- törölt felhasználó -    
pink girl 11:
Először is szeretnék gratulálni a varázslatos, káprázatos, értelmes hozzászólásaidért, ehhez külön egyetem kellett!

Idézet
De most ha nem híresztelte volna el magáról hogy ijen akkor nem akarnák hogy öngyilkos legyen..és szerintem az az ember aki ezt írta azt szeretné hogy ne szenvedjen tovább

Nem veszed észre, hogy ez az ártatlan nő nem tehet arról, hogy ilyen? Így született. Nem hinném, hogy ő terjesztette magáról ezeket, mivel egy épeszű, normális ember akármilyen súlyos beteg is, nem áll ki az utcára és kiabálja ki a világnak, hogy mi a baja. Miért tette ezt volna? Szerinte Lizzienek van annyi esze, hogy inkább hallgat a betegségéről.

Idézet
1 nem olvastam el mert tudom hogy az ijenek csak a hasznot látják meg a pénzt ebben.Igen lizzi az akit azért mert hogy "jaj szegényke megszívta az életet" nem kéne sajnálni ,mert mindenki külön ember..és nem azért kell valakit szeretni mert hogy "hű de sajnáljuk"!

Nem értem, mégis mit képzelsz magadról, hogy írsz egy hozzászólást egy cikkhez, de közben nem olvastad el? És mi az, hogy csak a hasznot és a pénzt látják ebben? Tudod te egyáltalán, hogy miket írsz ide, drága kis csillag! Egy ilyen embernek szerintem pont a pénz az első? Hogy legyen sok, meg minden?...hát pont ez az, hogy nem olvastad el, így nem tudod, hogy valójában mennyire erős ez a nő. Egy beteg embernek nem a pénz az első, hanem a gyógyulás. Ha megengeded, szeretnélek kijavítani, hogy a neve továbbra sem "lizzi" hanem *Lizzie. Nem azért szeretjük, mert, hogy mennyire sajnáljuk. Hanem éppen ez az, hogy ismét ki kell térjek arra, hogy nem olvastad el a cikket, és nem tudod, hogy ez a nő milyen, és hogy miket csinál(t). Azért szeretjük őt, mert hihetetlen erős, és más embereken segít betegsége ellenére.

És a többi értelmes hozzászólásaidra csak ennyit szeretnék írni, hogy ha már így okoskodsz, meg minden a helyesírásra figyelj!wink.gif Olvasd el a cikket, mert nem hiába vannak itt azok a szövegek, amikért talán a cikkíró keményen megdolgozott. Lehet, hogy nem hülyeséget írt le. Szinte biztos vagyok benne, drága pink girl 11, hogy nem olvasod el azokat, amiket ide leírtam neked. De ezt jól esett leírnom.
2014. március 15. 10:46 #153
Lonta
Lonta
új tag

StátuszMindenkinek szép napot kivánok :)
Hozzászólás: 25
Azonosító: 222652
sajnálom szegényt, és egyébként is nem a külső teszi az embert hanem a belső! smileeee.gif
2014. március 15. 14:24 #154
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
Pink girl, írj magyarul, mert így nem tudok jót röhögni. biggrin.gif

Lizzie pedig egy csodálatos és erős nő... Ilyen példakép kéne a mai tiniknek, nem Májli Szájrusz...
2014. március 16. 08:24 #155
Ruki chibi
Ruki chibi
visszatérő vendég

Státusz"All monsters are human." American Horror story
Hozzászólás: 369
Azonosító: 209651
Lizzie-nek nagyon kemény lehetett nap, mint nap a gyűlöletet és az undort legyőzni-e. Na ő lehetne egy példa kép a mai generáció számára. smileeee.gif
Pink girl 11 jól figyelj ezt, csak neked írom. A profilod csodálatos, csak gratulálni tudok. Ez az ember sokkal többet tett le az asztalra, mint te. Te segítesz másokon? Írtál már könyvet? (Nem. Vagy ha igen elég szánalmas, hogy ilyen helyesírással.^^) Ja és az ilyent így kell írni nem így ijen. Ha így ránézek a szóra inspirációt érzek, hogy kijavítsam. Jaj az se biztos tudod mi az az inspiráció... Hoppá! Amúgy mikor van a szülinapod? Veszek neked egy "Hogyan írjunk helyesen" könyvet. Utóirat, ha neked ilyet kéne át élned nap, mint nap akkor már a Dunába vetetted volna magad. ^^ Na jó kiéltem magam. biggrin.gif
2014. március 16. 15:53 #156
loveBellaThorne
loveBellaThorne
visszatérő vendég

StátuszDon't care what people say.
Hozzászólás: 240
Csatolások: 3
Azonosító: 184107
Csodálatos. smileeee.gif Annyira sok primitív és buta ember létezik, hogy az nem igaz... Van pofájuk cikizni őt? Hát legyenek ők öngyilkosok, ne Lizzie..
2014. március 16. 18:40 #157
judit13
judit13
új tag
Hozzászólás: 23
Azonosító: 218121
azért elképesztő, hogy valaki azért siránkozik, mert kövér pedig szép alakja van!! azért ez a nő megérdemli a respectet
2014. március 17. 11:15 #158
Vercsifercsi
Vercsifercsi
visszatérő vendég

StátuszFuck off. :)
Hozzászólás: 106
Azonosító: 216776
Igazad van Ruki chibi!! Én maximálisan tisztelem ezt a nőt, mert én ezt biztos nem tudtam volna megcsinálni.
2014. március 17. 15:47 #159
- törölt felhasználó -    
Én most direkt nem olvastam kommenteket, de sajnos találkoztam negatív véleményekkel. Szóval íme, itt az enyém:
HOGY LEHET RÁ AZT MONDANI, HOGY CSÚNYA?! HOGY?! Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy azért nem hallgatsz meg egy zenét, mert rossz a szaga, vagy azért nem írod meg a házit, mert nem ízlik.
Nagyon-nagyon tisztelem őt, minden elismerésem az övé! <3 Hogy nem hagyta magát elnyomni a sok hülye által, hanem felállt, és küzdött. És íme, itt az eredmény! <3
2014. március 18. 11:10 #160
Mirrors
Mirrors
#sremmlife

Státusz-
Hozzászólás: 2362
Csatolások: 18
Azonosító: 203041
Minden elismerésem ezé a nőé! meghajolo.gif
ez a kiscsaj... pink girl 11, vagy ki. Nem szégyelli magát? Jézusom, ilyeneket mondani egy ártatlan nőre, aki minden nap megküzd valamiért? Úristen, szánalmas ez a KISLÁNY. : )
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!