Lizzie Velasquez - a világ egyik leginspirálóbb személyisége
2014. március 13. 21:00
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Na ez azért nem semmi
ezért nagyon fel ezek az ilyen emberekre
2014. március 13. 21:04
Még régebben a facebookon láttam őt. Valaki azzal osztotta meg, hogy nézzétek ő itt a világ legrondább nője. Én megnéztem a képet aztán a kommenteket. Szinte mindenki a ronda szóval illette. De bennem a kommentek ellenére sem az volt meg, hogy ő ronda. Számomra egyáltalán nem volt ronda. Talán a kisugárzása... Néhány nappal később ugyanez a kép elmagyarázva, hogy miért néz ki így. Szinte mindenki sajnálta. Asszem még olyanokat is láttam akik az előző képnél azt mondták rá, hogy ronda. Én valamiért nem értem meg ezeket az embereket. Miért kell előre ítélkezni? Meg se ismerik az embert és már rosszat mondanak róla. Számomra ő egy nagy példakép.♥
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. március 13. 22:18
|
|
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline
|
Kívánom, hogy továbbra is legyen ilyen erős és kitartó. Hogy lehet ilyet kívánni, hogy legyen öngyilkos? Érzéketlen hülyék! Azokkal a "jó akarókkal" is történhet bármi. A szépség múlandó.
2014. március 13. 23:19
|
|
mirike13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 156403 offline
|
Szégyelljék magukat azok akik egy beteg embert bántanak!!Mielött bárki elkezdené ezt a nőt bántani gondoljon bele,hogy milyen nehéz lehet egy ilyen undoritó, mindenkit elítélő világban "élni"...
2014. március 14. 09:58
|
|
eszter95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 222492 offline
|
Nagyon bátor dolog amit csinál,azok akik a külseje miatt bántják(amiről ráadásul nem is tehet)azoknak szerintem inkább irigykedniük kéne,hogy milyen erős!! Sok ember számára példakép lehet!!Gratulálok neki,és remélem hogy továbbra is ilyen sikeres lesz!!
2014. március 14. 17:12
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Idézet (pink girl 11 @ 2014.03.12. 12:12)
De most ha nem híresztelte volna el magáról hogy ijen akkor nem akarnák hogy öngyilkos legyen..és szerintem az az ember aki ezt írta azt szeretné hogy ne szenvedjen tovább
A hozzászólásaidat olvasva el kell, hogy mondjam: te, édes szívem egy igazi emberi selejt vagy. (Ha tényleg komolyan gondolod és nem csak trollkodni vagy itt, ami szimplán haszontalan és idétlen jellemre utal.)
Tudod, hogy mi számít emberi értéknek? Tudod, hogy mi az igazi lelki erő? Tudod, hogy milyen az, amikor saját magad tiszteletét vívod ki és ez olyan önbizalmat ad, hogy konkrétan lesz.rod, hogy mindenki más mit gondol?!
Honnan a jóbüdösfrancból tudhatnád?!
Jolie_77
2014. március 14. 18:17
|
i love K-popúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 189231 offline
|
szerintem igen is gyönyörű! ><
2014. március 14. 18:40
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Szerintem nagyon szép! Nem lehet mindenki olyan "csodás", mint egy top modell. Kívánok sok erőt neki a továbbiakban. Aki pedig azt írta neki, hogy csúnya vagy, hogy legyen öngyilkos, az meg szégyellje magát...hát milyen jogon ír ilyet?
Vissza térve a lány előtt szép jövő áll biztos. Én továbbra is drukkolok neki
Vissza térve a lány előtt szép jövő áll biztos. Én továbbra is drukkolok neki
2014. március 14. 23:48
pink girl 11:
Először is szeretnék gratulálni a varázslatos, káprázatos, értelmes hozzászólásaidért, ehhez külön egyetem kellett!
Nem veszed észre, hogy ez az ártatlan nő nem tehet arról, hogy ilyen? Így született. Nem hinném, hogy ő terjesztette magáról ezeket, mivel egy épeszű, normális ember akármilyen súlyos beteg is, nem áll ki az utcára és kiabálja ki a világnak, hogy mi a baja. Miért tette ezt volna? Szerinte Lizzienek van annyi esze, hogy inkább hallgat a betegségéről.
Nem értem, mégis mit képzelsz magadról, hogy írsz egy hozzászólást egy cikkhez, de közben nem olvastad el? És mi az, hogy csak a hasznot és a pénzt látják ebben? Tudod te egyáltalán, hogy miket írsz ide, drága kis csillag! Egy ilyen embernek szerintem pont a pénz az első? Hogy legyen sok, meg minden?...hát pont ez az, hogy nem olvastad el, így nem tudod, hogy valójában mennyire erős ez a nő. Egy beteg embernek nem a pénz az első, hanem a gyógyulás. Ha megengeded, szeretnélek kijavítani, hogy a neve továbbra sem "lizzi" hanem *Lizzie. Nem azért szeretjük, mert, hogy mennyire sajnáljuk. Hanem éppen ez az, hogy ismét ki kell térjek arra, hogy nem olvastad el a cikket, és nem tudod, hogy ez a nő milyen, és hogy miket csinál(t). Azért szeretjük őt, mert hihetetlen erős, és más embereken segít betegsége ellenére.
És a többi értelmes hozzászólásaidra csak ennyit szeretnék írni, hogy ha már így okoskodsz, meg minden a helyesírásra figyelj!
Olvasd el a cikket, mert nem hiába vannak itt azok a szövegek, amikért talán a cikkíró keményen megdolgozott. Lehet, hogy nem hülyeséget írt le. Szinte biztos vagyok benne, drága pink girl 11, hogy nem olvasod el azokat, amiket ide leírtam neked. De ezt jól esett leírnom.
Először is szeretnék gratulálni a varázslatos, káprázatos, értelmes hozzászólásaidért, ehhez külön egyetem kellett!
Idézet
De most ha nem híresztelte volna el magáról hogy ijen akkor nem akarnák hogy öngyilkos legyen..és szerintem az az ember aki ezt írta azt szeretné hogy ne szenvedjen tovább
Nem veszed észre, hogy ez az ártatlan nő nem tehet arról, hogy ilyen? Így született. Nem hinném, hogy ő terjesztette magáról ezeket, mivel egy épeszű, normális ember akármilyen súlyos beteg is, nem áll ki az utcára és kiabálja ki a világnak, hogy mi a baja. Miért tette ezt volna? Szerinte Lizzienek van annyi esze, hogy inkább hallgat a betegségéről.
Idézet
1 nem olvastam el mert tudom hogy az ijenek csak a hasznot látják meg a pénzt ebben.Igen lizzi az akit azért mert hogy "jaj szegényke megszívta az életet" nem kéne sajnálni ,mert mindenki külön ember..és nem azért kell valakit szeretni mert hogy "hű de sajnáljuk"!
Nem értem, mégis mit képzelsz magadról, hogy írsz egy hozzászólást egy cikkhez, de közben nem olvastad el? És mi az, hogy csak a hasznot és a pénzt látják ebben? Tudod te egyáltalán, hogy miket írsz ide, drága kis csillag! Egy ilyen embernek szerintem pont a pénz az első? Hogy legyen sok, meg minden?...hát pont ez az, hogy nem olvastad el, így nem tudod, hogy valójában mennyire erős ez a nő. Egy beteg embernek nem a pénz az első, hanem a gyógyulás. Ha megengeded, szeretnélek kijavítani, hogy a neve továbbra sem "lizzi" hanem *Lizzie. Nem azért szeretjük, mert, hogy mennyire sajnáljuk. Hanem éppen ez az, hogy ismét ki kell térjek arra, hogy nem olvastad el a cikket, és nem tudod, hogy ez a nő milyen, és hogy miket csinál(t). Azért szeretjük őt, mert hihetetlen erős, és más embereken segít betegsége ellenére.
És a többi értelmes hozzászólásaidra csak ennyit szeretnék írni, hogy ha már így okoskodsz, meg minden a helyesírásra figyelj!
Jolie_77
2014. március 15. 14:24
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Pink girl, írj magyarul, mert így nem tudok jót röhögni.
Lizzie pedig egy csodálatos és erős nő... Ilyen példakép kéne a mai tiniknek, nem Májli Szájrusz...
Lizzie pedig egy csodálatos és erős nő... Ilyen példakép kéne a mai tiniknek, nem Májli Szájrusz...
2014. március 16. 08:24
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Lizzie-nek nagyon kemény lehetett nap, mint nap a gyűlöletet és az undort legyőzni-e. Na ő lehetne egy példa kép a mai generáció számára.
Pink girl 11 jól figyelj ezt, csak neked írom. A profilod csodálatos, csak gratulálni tudok. Ez az ember sokkal többet tett le az asztalra, mint te. Te segítesz másokon? Írtál már könyvet? (Nem. Vagy ha igen elég szánalmas, hogy ilyen helyesírással.^^) Ja és az ilyent így kell írni nem így ijen. Ha így ránézek a szóra inspirációt érzek, hogy kijavítsam. Jaj az se biztos tudod mi az az inspiráció... Hoppá! Amúgy mikor van a szülinapod? Veszek neked egy "Hogyan írjunk helyesen" könyvet. Utóirat, ha neked ilyet kéne át élned nap, mint nap akkor már a Dunába vetetted volna magad. ^^ Na jó kiéltem magam.
Pink girl 11 jól figyelj ezt, csak neked írom. A profilod csodálatos, csak gratulálni tudok. Ez az ember sokkal többet tett le az asztalra, mint te. Te segítesz másokon? Írtál már könyvet? (Nem. Vagy ha igen elég szánalmas, hogy ilyen helyesírással.^^) Ja és az ilyent így kell írni nem így ijen. Ha így ránézek a szóra inspirációt érzek, hogy kijavítsam. Jaj az se biztos tudod mi az az inspiráció... Hoppá! Amúgy mikor van a szülinapod? Veszek neked egy "Hogyan írjunk helyesen" könyvet. Utóirat, ha neked ilyet kéne át élned nap, mint nap akkor már a Dunába vetetted volna magad. ^^ Na jó kiéltem magam.
2014. március 16. 15:53
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Csodálatos.
Annyira sok primitív és buta ember létezik, hogy az nem igaz... Van pofájuk cikizni őt? Hát legyenek ők öngyilkosok, ne Lizzie..
2014. március 17. 11:15
|
|
Vercsifercsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 216776 offline
|
Igazad van Ruki chibi!! Én maximálisan tisztelem ezt a nőt, mert én ezt biztos nem tudtam volna megcsinálni.
2014. március 17. 15:47
Én most direkt nem olvastam kommenteket, de sajnos találkoztam negatív véleményekkel. Szóval íme, itt az enyém:
HOGY LEHET RÁ AZT MONDANI, HOGY CSÚNYA?! HOGY?! Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy azért nem hallgatsz meg egy zenét, mert rossz a szaga, vagy azért nem írod meg a házit, mert nem ízlik.
Nagyon-nagyon tisztelem őt, minden elismerésem az övé! <3 Hogy nem hagyta magát elnyomni a sok hülye által, hanem felállt, és küzdött. És íme, itt az eredmény! <3
HOGY LEHET RÁ AZT MONDANI, HOGY CSÚNYA?! HOGY?! Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy azért nem hallgatsz meg egy zenét, mert rossz a szaga, vagy azért nem írod meg a házit, mert nem ízlik.
Nagyon-nagyon tisztelem őt, minden elismerésem az övé! <3 Hogy nem hagyta magát elnyomni a sok hülye által, hanem felállt, és küzdött. És íme, itt az eredmény! <3
2014. március 18. 11:10
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Minden elismerésem ezé a nőé!
ez a kiscsaj... pink girl 11, vagy ki. Nem szégyelli magát? Jézusom, ilyeneket mondani egy ártatlan nőre, aki minden nap megküzd valamiért? Úristen, szánalmas ez a KISLÁNY. : )
ez a kiscsaj... pink girl 11, vagy ki. Nem szégyelli magát? Jézusom, ilyeneket mondani egy ártatlan nőre, aki minden nap megküzd valamiért? Úristen, szánalmas ez a KISLÁNY. : )
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.