Előre is elnézést kérek modoromért, nem szoktam ilyet, de ezt ki kell mondanom:
pink girl 11! Mégis mi a francért írogatsz ilyen hülyeségeket? Ha annyira csúnya, akkor légyszíves vess már egy pillantást a profilodra!
Nem sokkal szebb! (már elnézést) Ha pedig zavar, akkor ne nézd. Egyébként meg légyszíves tanulj már meg írni, mert nem elég, hogy szutyok kommenteket irkálsz egy olyan nőről aki ezreknek adott erőt és kitartást, de még arra sem vetted a fáradságot, hogy még egyszer átolvasd. Nem mondom, hogy én mindig hibátlanul írok, de azért ezzel csak azt mutattad meg, hogy hogy mennyi eszed van. Szégyelld magad! -.-
Lizzie Velasquez - a világ egyik leginspirálóbb személyisége
2014. március 12. 19:08
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
1 nem olvastam el mert tudom hogy az ijenek csak a hasznot látják meg a pénzt ebben.Igen lizzi az akit azért mert hogy "jaj szegényke megszívta az életet" nem kéne sajnálni ,mert mindenki külön ember.........és nem azért kell valakit szeretni mert hogy "hű de sajnáljuk"!
2014. március 12. 19:50
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Jaj ne sírjál már!
2014. március 12. 19:51
|
|
pink girl 11 |
|
De már be fejeztem a zavarásod...nem elég?
2014. március 12. 19:58
|
|
pink girl 11 |
|
Nem garázdálkodok csak el mondom a váleményem!
2014. március 12. 20:04
|
|
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline
|
Egy csodálatos lány! Bárcsak mindenkinek lenne ennyi ereje az élethez! Kövtendő példa, mindenki számára! Örülök, hogy van, aki ennyire erős tud lenni. Minden elismerésem az övé.
2014. március 12. 22:34
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
attól még, hogy így néz ki (amiről, ugye, nem ő tehet), még lehet egy nagyon kedves nő, sőt. hihetetlen, hogy a sok bántás után még képes felállni, és másoknak példát mutatni!
2014. március 12. 22:55
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
sajnos ilyenek az emberek. Imádják gúnyolni, ami eltér az átlagtól. Egyes emberek rosszindulatúsága, már-már túl megy mindenen. Most komolyan, hogy mondhat valaki ilyet, hogy inkább lenne öngyilkos? Inkább az ilyen alacsony agysejtekkel rendelkező barom lenne az.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. március 12. 23:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (pink girl 11 @ 2014.03.11. 20:23)
Ez a nő..Erős személyiség?Sirik a röhögéstől! XD Ez a nő olyan ronada hogy már szép!..de nem nekem..szerintem undorító és nem reklámoznia kellene megát ennek a rib**cnak!
eleget olvastam a nem ide való hozzászólásodat. Remélem 3 nap elég lesz pihenni, és gondolkozni a hozzáállásodon.
Idézet (like me @ 2014.03.12. 19:50)
Különben nem tudtam hogy itt a fórumon is garázdálkodik. Hónapok óta zaklat elmés üzeneteivel, mivel én birtoklom kedvencének az adatlapját. A kegyelem zöld taknyának köszönheti hogy nem jelentettem föl az ÖSSZES profilját egyenként
Szerencsére sikerült rátalálnom a fészbukjára s a nevére stb. úgyhogy egy ideje kussol, mint a nyárfalevél. Nem tudom, hogy lenne megoldható, segitsetek, hogy többet ne regisztrálhasson újra. Szeretnék szabadulni tőle. 
nos felesleges, kézbe vettem az ügyet.
Jolie_77
2014. március 13. 15:33
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
Draculina teljesen igazad van. mindjárt elbőgöm magam. mit élt át ő és én milyen szerencsés vagyok. istenem köszönöm!
2014. március 13. 17:30
|
|
petragirl-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 214438 offline
|
Én már láttam a Natiolal Geography Tabu című műsorában. Szegény! Én úgy sajnálom! Viszont a haja gyönyörű! szívesen hajat cserélnék vele!
2014. március 13. 17:48
A mai világ rendesen elhibázta annak a fogalomnak a megmagyarázását, hogy ,,szép". Hát, emberek a ,,szépség" csak egy illúzió. Illúzió, amely miatt azt hisszük, kedvelhetünk valakit, és egy vak ábránd, amit mi találtunk ki. Mert olyan, hogy ,,szép", vagy ,,ronda" nem létezik.Akit mi tényleg, valóban szeretünk, azt eleve szépnek, okosnak, és elképesztőnek látunk. Akivel pedig rosszabb a kapcsolatunk, azt a személyt eleve csúfnak és butának akarunk látni. Ez ilyen egyszerű. És bárki bármit mond, ez a nő, Lizzie sokkal szebb, mint az a sok mű cicababa a tévében és a számítógépeken. Nekem ez a rövid véleményem.
Jolie_77
2014. március 13. 17:50
Idézet (HRéka00 @ 2014.03.12. 19:00)
Előre is elnézést kérek modoromért, nem szoktam ilyet, de ezt ki kell mondanom:
pink girl 11! Mégis mi a francért írogatsz ilyen hülyeségeket? Ha annyira csúnya, akkor légyszíves vess már egy pillantást a profilodra!
Nem sokkal szebb! (már elnézést) Ha pedig zavar, akkor ne nézd. Egyébként meg légyszíves tanulj már meg írni, mert nem elég, hogy szutyok kommenteket irkálsz egy olyan nőről aki ezreknek adott erőt és kitartást, de még arra sem vetted a fáradságot, hogy még egyszer átolvasd. Nem mondom, hogy én mindig hibátlanul írok, de azért ezzel csak azt mutattad meg, hogy hogy mennyi eszed van. Szégyelld magad! -.-
Egyetértek.
2014. március 13. 18:23
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
gratulálok neki ez valami fantasztikus.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.