Starity

Lizzie Velasquez - a világ egyik leginspirálóbb személyisége

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 09. 19:05 #81
- törölt felhasználó -    
Szerintem Ő egy egyáltalán nem csúnya nő, én szebbnek látom, mint ezeket a "húsz kiló vakolat van rajtam, de a saját országom fővárosát nem tudom" típusú nőket. Persze, könnyű olyan emberre, Nőre azt mondani, mint Lizzie, hogy 'csúnya', csak mert nem átlagos és nem egy olyan tucatliba, mint a mai (főként pasi) társadalom által 'normálisnak, gyönyörűnek, álomnőnek' (hányinger) tartott nők. Fantasztikus, hogy ennyire erős, kitartó és méltóságteljes maradt a sok bántás után is. Gyönyörű, külsőleg-belsőleg.

Mondjuk azt hozzátenném, ha tegyük fel, 'gyógyítható' lenne a betegsége, és olyan ""normálisan"" (rolleyes.gif) nézne ki, a fél férfitársadalom csorgatná utána a nyálát, holott, előtte mondjuk, kigúnyolták. Khm, hányinger, khm.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, menthol
2014. március 09. 20:04 #82
Rajongó1409
Rajongó1409
visszatérő vendég

Státusz"For the first time in my life, I'm deciding my own fate."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 410
Csatolások: 0
Azonosító: 209297
De én tényleg nem azért mondom de Ő BEAUTIFUL. Én sosem csúfoltam volna, hogy milyen hisz ő nem tehet róla, ő soha nem tett olyan dolgot ami miatt ezt érdemelte volna. Nagyon életvidám egy nő. Vannak barátai és szerető családja.
Hát kell ennél több?
2014. március 09. 22:36 #83
x Lili x
x Lili x

StátuszHa elveszed a zenét az életemből, semmim sem marad - SUGA
Hozzászólás: 776
Azonosító: 204440
Már máshol is olvastam róla. Tiszteletre méltó a kitartása! smileeee.gif
2014. március 09. 22:55 #84
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Mióta megjelent a cikk, azóta szeretnék ide valami értelmes kommentet írni, de akárhogyan is gondolkodtam az egészen, képtelen voltam a gondolataimat értelmesen leírni. Anno talán itt lehetett Lizzie-ről olvasni, hogy húsz percenként kell étkeznie, mert alultápláltsága miatt az életéért küzd. Ez a nő iszonyatosan erős lehet. Egyrészről el kellett fogadnia, hogy ő beteg, ami nem egy könnyű dolog. Sokan sajnos nem hajlandók belátni, hogy komoly egészségügyi problémákkal küzdenek, ha pedig be is látják, képesek leírni magukat egy életre. Másrészről pedig mentálisan is el kellett viselnie azt, hogy az emberek megnézték, összesúgtak a háta mögött, sőt mi több ki is csúfolták, mert nem úgy néz ki, mint a többi. Hányni tudnék ettől a becses emberiségtől. Számomra felfoghatatlan az, hogy hogyan lehet valakit bármiért is öngyilkosságra buzdítani. Az ilyen növesztett egyáltalán agyat, amikor édesanyja méhében fejlődgetett? Felőlem lehetne bárki bármilyen, követhetne el bárhol bármit, akkor sem tudnám öngyilkosságra késztetni. Pluszban Lizzie-nek komolyabb betegsége van. Nem olyan, mint neked, hogy megfázol és folyik az orrod és nem is olyan, hogy beadod magadnak az inzulint és csá csumi. Én speciel 39 kilónál küzdöttem azért, hogy ne rakjanak parenterális kajára, mert az valami borzasztó. Mérem magamat napról napra, tömöm magamba a kaját folyamatosan, de most 48 kilóról lefogytam 46-ra. Az itt lévő fórumozók bármelyike is átélte valaha azt, hogy milyen az, amikor valaki így él? Gondolom nem, csak, mert láttam néhány fogyatékos 10-12 éves kis taknyost kommentelni errefelé. Riszpekt nekik a hatalmas baromságaik miatt!

Számomra is nagyon inspiráló a hölgy, sőt, mióta olvastam róla és a nehéz életéről, azóta küzdök egyre erősebben a betegségemmel és nem adom fel. Sajnos úgy tűnik, hogy a felszedett 8-9 kiló eltűnni látszik, de nem hagyom annyiban. Ha Lizzie képes küzdeni a betegsége ellen, akkor nekem is fog menni. Minden tiszteletem az övé, kalapot emelek neki és nagyon jó lenne az életben egyszer találkozni vele.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, menthol, Bessie
2014. március 10. 14:45 #85
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!

StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
Hozzászólás: 1187
Azonosító: 172971
Hát..hogy őszinte legyen nem tudok mit írni.:|
Nem értem a legtöbb embert, mint ebből a cikbből is kiderült, hogy általában az emberek a külső alapján itélnek..amit sose fogok meg érteni..Lizzie-t meg nagyon tisztelem ezért hogy azt a sok sértés..és sértő üzenetek mellett képes erre.
És igazából elgondolkodtató az h ilyen betegség mellett is sokkal többet tett le az asztalra mint jónéhány ember..és azok mondogatják a sok hülyeégeiket.:|
2014. március 10. 15:24 #86
- törölt felhasználó -    
"hogy segítsen azoknak, akiknek a külsejét a – leginkább nyugati – társadalom nem tartja normálisnak." <- Hát, ha a nyugat nem tartja normálisnak, akkor bármely másik világtáj sem... Felháborító. Egyébként meg nem égtájtól függ, gyökerek mindenhol kontinensen vannak, csak változó arányban.

És ez a nő valami fantasztikus. Olyan csodálatosan erős lélekkel rendelkezik, biztos sokan irigylik. Remélem teljes és boldog életet fog élni, megérdemli.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2014. március 10. 15:57 #87
Fanci15
Fanci15
visszatérő vendég

StátuszKe$ha Forever!!
Hozzászólás: 300
Csatolások: 52
Azonosító: 216343
Ha nekem ennyi önbizalmam lenne, Miley Cyrus is lehetnék (azért ne értsétek szó szerint). Ezt dícséretnek szántam, amúgy. Tényleg, én nem lettem volna képes ilyesmire.
Mikor a cikket olvastam, rájöttem, értelmetlen az egész "sajnáltatom magam", meg, hogy "asszem valami bajom van". És ezt pont én mondom. Szóval...tényleg inspiráló; nekem is változnom kéne.
Azok meg, akik még most is csúfolják, bizonyára egoista, rohadék szemétládák lehetnek! Miért kell a könyvet a borítója alapján megítélni?!
2014. március 10. 18:33 #88
zrenaklaudia
zrenaklaudia
visszatérő vendég
Hozzászólás: 315
Csatolások: 4
Azonosító: 220214
Hatalmas tisztelet neki! Nem tudom milyen lehetett akkor amikor csúfolták de az hogy ilyen erős volt az hihetetlen! heart.gif
2014. március 10. 18:51 #89
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Istenem! Szegény! Hogy tudja/tudta elviselni eddig? Én nem bírtam volna! Egyébként nagyon sajnálom szegénykét, miért minden baj ŐT találja el? Miért nem JB-t?
2014. március 10. 23:36 #90
hungarianidiot
hungarianidiot
visszatérő vendég

Státusz"Dum, dum, dum, it's the sound of my gun." - Aerosmith (Janie's Got A Gun)
Hozzászólás: 135
Azonosító: 210590
Nem semmi, őrületes kitartása és türelme lehet ennek a nőnek! Csak gratulálni tudok neki! Az élethez való hozzáállása számomra példaértékű!
2014. március 11. 15:00 #91
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
Hozzászólás: 562
Azonosító: 217712
Hát, csak gratulálni tudok! Nagyon erős és türelmes. Hihetetlen kitartása van és a sok gyűlölködő ember ellenére is képes volt talpra állni és megmutatni azoknak a tökszószoknak! Minden tiszteletem az övé! smileeee.gif
2014. március 11. 15:53 #92
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
HB08 egyet értek! Ugyanilyen emberek szerte a világon,mindenhol vannak!
2014. március 11. 16:31 #93
pink girl 11
pink girl 11
Hozzászólás: 523
Csatolások: 3
Azonosító: 216206
Jaj de csunya!Miért híresztelte el magáról akkor nem lenne ez!?Hé emberek én vok a világ leg csunyább nője gyertek rajongjatok értem!Vagy akkor mit várt?
2014. március 11. 17:12 #94
Crona99
Crona99
♥Secret Diamond♥

Státuszdifferent but isn't dangerous
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 444
Azonosító: 205192
És én csak is az ilyen tisztaszívű embereket tisztelem. ♥ Meghajolok előtted, Lizzie.! A könyveket...Biztosan elfogom olvasni.! És megihletődtem...*-* Tényleg inspiráló nő! Elég csak ránézni, és látszik, hogy mennyi mindenen van már túl!
2014. március 11. 17:20 #95
pink girl 11
pink girl 11
Hozzászólás: 523
Csatolások: 3
Azonosító: 216206
Miért pont evés közben kellett meg néznem............asszem hánytam!Undorító lizzi!
2014. március 11. 17:38 #96
- törölt felhasználó -    
De felszínesek tudnak lenni néha az emberek! smileeee.gif
Ő is szép a maga módján.wink.gif

pink girl 11
Látom te se vagy másabb..ugyan olyan felszínes vagy.Csak a külsőt látod benne,de a belső értékeit egyáltalán nem nézed. dry.gif
2014. március 11. 18:23 #97
sulyokzsofi
sulyokzsofi
új tag

StátuszSziasztok,legyetek pozítív kisugárzású,boldog emberek,mint én
Hozzászólás: 17
Azonosító: 179669
fruzsikaaah,teljesen igazad van.Szerencsétlen súlyos betegségben szenved,ami sajnos a külsejére hat ki.És ilyen ez a rohadt világ,hogy azzal,hogy a világ legcsúnyább emberének titulálják,azzal mégegyet belérúgnak.

Pink girl 11.Nem tudom,hogy neked hogy esne,ha ilyen betegséggel küzdenél,hogy mindenki csak rajtad nevetne.Akkoris hánynál.

Szóval Lizzyt mélyen tisztelem azért ,hogy ezzel a betegséggel tud együtt élni.
2014. március 11. 20:02 #98
- törölt felhasználó -    
pozitivan áll az élethez és ez értkélni valü
2014. március 11. 20:05 #99
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
fruzsikaaaah igazad van!
Örülök hogy nem lett emiatt öngyilkos és nem adta fel.
2014. március 11. 20:09 #100
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Idézet (pink girl 11 @ 2014.03.11. 19:15)
Akkor élni se lenne értelme..úgy mint neki..

Na, ezt végképp nem kellett volna sad.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!