Mondjuk azt hozzátenném, ha tegyük fel, 'gyógyítható' lenne a betegsége, és olyan ""normálisan"" (
Lizzie Velasquez - a világ egyik leginspirálóbb személyisége
2014. március 09. 19:05
Szerintem Ő egy egyáltalán nem csúnya nő, én szebbnek látom, mint ezeket a "húsz kiló vakolat van rajtam, de a saját országom fővárosát nem tudom" típusú nőket. Persze, könnyű olyan emberre, Nőre azt mondani, mint Lizzie, hogy 'csúnya', csak mert nem átlagos és nem egy olyan tucatliba, mint a mai (főként pasi) társadalom által 'normálisnak, gyönyörűnek, álomnőnek' (hányinger) tartott nők. Fantasztikus, hogy ennyire erős, kitartó és méltóságteljes maradt a sok bántás után is. Gyönyörű, külsőleg-belsőleg.
Mondjuk azt hozzátenném, ha tegyük fel, 'gyógyítható' lenne a betegsége, és olyan ""normálisan"" (
) nézne ki, a fél férfitársadalom csorgatná utána a nyálát, holott, előtte mondjuk, kigúnyolták. Khm, hányinger, khm.
2014. március 09. 20:04
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
De én tényleg nem azért mondom de Ő BEAUTIFUL. Én sosem csúfoltam volna, hogy milyen hisz ő nem tehet róla, ő soha nem tett olyan dolgot ami miatt ezt érdemelte volna. Nagyon életvidám egy nő. Vannak barátai és szerető családja.
Hát kell ennél több?
Hát kell ennél több?
2014. március 09. 22:55
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mióta megjelent a cikk, azóta szeretnék ide valami értelmes kommentet írni, de akárhogyan is gondolkodtam az egészen, képtelen voltam a gondolataimat értelmesen leírni. Anno talán itt lehetett Lizzie-ről olvasni, hogy húsz percenként kell étkeznie, mert alultápláltsága miatt az életéért küzd. Ez a nő iszonyatosan erős lehet. Egyrészről el kellett fogadnia, hogy ő beteg, ami nem egy könnyű dolog. Sokan sajnos nem hajlandók belátni, hogy komoly egészségügyi problémákkal küzdenek, ha pedig be is látják, képesek leírni magukat egy életre. Másrészről pedig mentálisan is el kellett viselnie azt, hogy az emberek megnézték, összesúgtak a háta mögött, sőt mi több ki is csúfolták, mert nem úgy néz ki, mint a többi. Hányni tudnék ettől a becses emberiségtől. Számomra felfoghatatlan az, hogy hogyan lehet valakit bármiért is öngyilkosságra buzdítani. Az ilyen növesztett egyáltalán agyat, amikor édesanyja méhében fejlődgetett? Felőlem lehetne bárki bármilyen, követhetne el bárhol bármit, akkor sem tudnám öngyilkosságra késztetni. Pluszban Lizzie-nek komolyabb betegsége van. Nem olyan, mint neked, hogy megfázol és folyik az orrod és nem is olyan, hogy beadod magadnak az inzulint és csá csumi. Én speciel 39 kilónál küzdöttem azért, hogy ne rakjanak parenterális kajára, mert az valami borzasztó. Mérem magamat napról napra, tömöm magamba a kaját folyamatosan, de most 48 kilóról lefogytam 46-ra. Az itt lévő fórumozók bármelyike is átélte valaha azt, hogy milyen az, amikor valaki így él? Gondolom nem, csak, mert láttam néhány fogyatékos 10-12 éves kis taknyost kommentelni errefelé. Riszpekt nekik a hatalmas baromságaik miatt!
Számomra is nagyon inspiráló a hölgy, sőt, mióta olvastam róla és a nehéz életéről, azóta küzdök egyre erősebben a betegségemmel és nem adom fel. Sajnos úgy tűnik, hogy a felszedett 8-9 kiló eltűnni látszik, de nem hagyom annyiban. Ha Lizzie képes küzdeni a betegsége ellen, akkor nekem is fog menni. Minden tiszteletem az övé, kalapot emelek neki és nagyon jó lenne az életben egyszer találkozni vele.
Számomra is nagyon inspiráló a hölgy, sőt, mióta olvastam róla és a nehéz életéről, azóta küzdök egyre erősebben a betegségemmel és nem adom fel. Sajnos úgy tűnik, hogy a felszedett 8-9 kiló eltűnni látszik, de nem hagyom annyiban. Ha Lizzie képes küzdeni a betegsége ellen, akkor nekem is fog menni. Minden tiszteletem az övé, kalapot emelek neki és nagyon jó lenne az életben egyszer találkozni vele.
2014. március 10. 14:45
|
|
NinaSceneBitch please, I'm Boss! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 0 Azonosító: 172971 offline
|
Hát..hogy őszinte legyen nem tudok mit írni.:|
Nem értem a legtöbb embert, mint ebből a cikbből is kiderült, hogy általában az emberek a külső alapján itélnek..amit sose fogok meg érteni..Lizzie-t meg nagyon tisztelem ezért hogy azt a sok sértés..és sértő üzenetek mellett képes erre.
És igazából elgondolkodtató az h ilyen betegség mellett is sokkal többet tett le az asztalra mint jónéhány ember..és azok mondogatják a sok hülyeégeiket.:|
Nem értem a legtöbb embert, mint ebből a cikbből is kiderült, hogy általában az emberek a külső alapján itélnek..amit sose fogok meg érteni..Lizzie-t meg nagyon tisztelem ezért hogy azt a sok sértés..és sértő üzenetek mellett képes erre.
És igazából elgondolkodtató az h ilyen betegség mellett is sokkal többet tett le az asztalra mint jónéhány ember..és azok mondogatják a sok hülyeégeiket.:|
2014. március 10. 15:24
"hogy segítsen azoknak, akiknek a külsejét a – leginkább nyugati – társadalom nem tartja normálisnak." <- Hát, ha a nyugat nem tartja normálisnak, akkor bármely másik világtáj sem... Felháborító. Egyébként meg nem égtájtól függ, gyökerek mindenhol kontinensen vannak, csak változó arányban.
És ez a nő valami fantasztikus. Olyan csodálatosan erős lélekkel rendelkezik, biztos sokan irigylik. Remélem teljes és boldog életet fog élni, megérdemli.
És ez a nő valami fantasztikus. Olyan csodálatosan erős lélekkel rendelkezik, biztos sokan irigylik. Remélem teljes és boldog életet fog élni, megérdemli.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. március 10. 15:57
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
Ha nekem ennyi önbizalmam lenne, Miley Cyrus is lehetnék (azért ne értsétek szó szerint). Ezt dícséretnek szántam, amúgy. Tényleg, én nem lettem volna képes ilyesmire.
Mikor a cikket olvastam, rájöttem, értelmetlen az egész "sajnáltatom magam", meg, hogy "asszem valami bajom van". És ezt pont én mondom. Szóval...tényleg inspiráló; nekem is változnom kéne.
Azok meg, akik még most is csúfolják, bizonyára egoista, rohadék szemétládák lehetnek! Miért kell a könyvet a borítója alapján megítélni?!
Mikor a cikket olvastam, rájöttem, értelmetlen az egész "sajnáltatom magam", meg, hogy "asszem valami bajom van". És ezt pont én mondom. Szóval...tényleg inspiráló; nekem is változnom kéne.
Azok meg, akik még most is csúfolják, bizonyára egoista, rohadék szemétládák lehetnek! Miért kell a könyvet a borítója alapján megítélni?!
2014. március 10. 18:33
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Hatalmas tisztelet neki! Nem tudom milyen lehetett akkor amikor csúfolták de az hogy ilyen erős volt az hihetetlen!
2014. március 10. 18:51
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Istenem! Szegény! Hogy tudja/tudta elviselni eddig? Én nem bírtam volna! Egyébként nagyon sajnálom szegénykét, miért minden baj ŐT találja el? Miért nem JB-t?
2014. március 10. 23:36
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Nem semmi, őrületes kitartása és türelme lehet ennek a nőnek! Csak gratulálni tudok neki! Az élethez való hozzáállása számomra példaértékű!
2014. március 11. 15:00
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Hát, csak gratulálni tudok! Nagyon erős és türelmes. Hihetetlen kitartása van és a sok gyűlölködő ember ellenére is képes volt talpra állni és megmutatni azoknak a tökszószoknak! Minden tiszteletem az övé!
2014. március 11. 16:31
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Jaj de csunya!Miért híresztelte el magáról akkor nem lenne ez!?Hé emberek én vok a világ leg csunyább nője gyertek rajongjatok értem!Vagy akkor mit várt?
2014. március 11. 17:12
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
És én csak is az ilyen tisztaszívű embereket tisztelem. ♥ Meghajolok előtted, Lizzie.! A könyveket...Biztosan elfogom olvasni.! És megihletődtem...*-* Tényleg inspiráló nő! Elég csak ránézni, és látszik, hogy mennyi mindenen van már túl!
2014. március 11. 17:20
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Miért pont evés közben kellett meg néznem............asszem hánytam!Undorító lizzi!
2014. március 11. 17:38
De felszínesek tudnak lenni néha az emberek!
Ő is szép a maga módján.
pink girl 11
Látom te se vagy másabb..ugyan olyan felszínes vagy.Csak a külsőt látod benne,de a belső értékeit egyáltalán nem nézed.
Ő is szép a maga módján.
pink girl 11
Látom te se vagy másabb..ugyan olyan felszínes vagy.Csak a külsőt látod benne,de a belső értékeit egyáltalán nem nézed.
2014. március 11. 18:23
|
|
sulyokzsofiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 179669 offline
|
fruzsikaaah,teljesen igazad van.Szerencsétlen súlyos betegségben szenved,ami sajnos a külsejére hat ki.És ilyen ez a rohadt világ,hogy azzal,hogy a világ legcsúnyább emberének titulálják,azzal mégegyet belérúgnak.
Pink girl 11.Nem tudom,hogy neked hogy esne,ha ilyen betegséggel küzdenél,hogy mindenki csak rajtad nevetne.Akkoris hánynál.
Szóval Lizzyt mélyen tisztelem azért ,hogy ezzel a betegséggel tud együtt élni.
Pink girl 11.Nem tudom,hogy neked hogy esne,ha ilyen betegséggel küzdenél,hogy mindenki csak rajtad nevetne.Akkoris hánynál.
Szóval Lizzyt mélyen tisztelem azért ,hogy ezzel a betegséggel tud együtt élni.
2014. március 11. 20:05
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
fruzsikaaaah igazad van!
Örülök hogy nem lett emiatt öngyilkos és nem adta fel.
Örülök hogy nem lett emiatt öngyilkos és nem adta fel.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.