Lizzie Velasquez - a világ egyik leginspirálóbb személyisége
2014. március 08. 20:07
Nagyon tisztelem, hiszen elég ritkán találkozunk vele hasonlókkal.
2014. március 08. 21:38
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Már korábban is olvastam erről a nőről valahol, és akkor is felháborított, hogy akárki is képes volt őt bántani a külseje miatt. Látszik rajta, hogy beteg, és szerintem elképesztő felületességre (és hülyeségre) vall, hogy akárki is képes bántani valakit azért, amiről nem tehet. És szerintem nagyon tiszteletre méltó, amit ez a nő végül kihozott a helyzetből
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. március 08. 21:46
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Le a kalappal előtte, hogy a sok rossz indulatú megjegyzés után képes volt talpra állni!
Szégyelhetik magukat, akik bántották a külseje miatt!
Szégyelhetik magukat, akik bántották a külseje miatt!
2014. március 08. 22:51
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (ZsocchanD @ 2014.03.08. 15:11)
Igen, gratulálok! Ehhez kitartó munka kellett. De azért gondoljunk bele, elég vicces, ha még Starityn is megosztották ezt a hírt, mekkora nagy durranás lehet az egész világban. X évvel ezelőtt még csúfolták, arra buzdították, hogy legyen öngyilkos(!) és most meg mindenki ,,Gratulál" neki. Hagyjuk már.
Bocsáss meg, hogy nem mindig a semmitmondó, gagyi sztárocskákról lehet itt olvasni, akik csak magukkal és a vagyonkájuk növelésével vannak elfoglalva.
Mellesleg pedig Lizzie sok undorító beszólást kapott, viszont még többen támogatták őt.
2014. március 09. 00:03
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Szegeny... Hogy lehet olyat mondani hogy legyen ongyilkos?! Es tenyleg kell ahoz ero hogy ezt atveszelje... Nagyon sajnalom... Es azok a betegsegek is!!
(
2014. március 09. 09:22
Pár hónappal ezelőtt láttam pár videóját, nagyon aranyos ez a csaj. Szerintem szép, úgy ahogy van. És egyetértek vele. Örülök, hogy nem adta fel, tisztelem őt ezért.
2014. március 09. 17:27
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Én kifejezetten szépnek tartom! Egyszer olyan szívesen elmennék beszélgetni egy olyan emberrel, akinek ennyi ereje van és ilyen inspiráló személyiség!
2014. március 09. 18:17
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Nekem volt szerencsém tőle több ilyen beszédet hallani, a tv-be és más cikkeknél volt tőle videó vagy valami kis idézet. Nagyon bátornak és kitartónak látom. Remélem sok emberen tud segíteni
2014. március 09. 18:46
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Idézet
pink girl 11 írta:
Szép a haja!Én már régebben hallottam lizziről.Ennyi erővel én is lefoggyam 20 kilóra és sajnáljatok engem is ?Jaj eberek ne játszuk már ezt a jaj de meg értő vagyok akármit!
Szép a haja!Én már régebben hallottam lizziről.Ennyi erővel én is lefoggyam 20 kilóra és sajnáljatok engem is ?Jaj eberek ne játszuk már ezt a jaj de meg értő vagyok akármit!
Gratulálok a magas fokú intelligencia szintedhez...
2014. március 09. 18:59
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 234158 Azonosító: 59785 offline
|
Minden tiszteletem az övé, amiért képes volt felülemelkedni az idióta emberek (és ez még csak a cenzúrázott verzója azoknak a jelzőknek, amiket gondolok) sértésein és a hozzá hasonló, meg nem értett emberek segítésére fordítja az energiáját.
Azt hiszem, rá is keresek a könyvére, mert nagyon érdekel.
1 felhasználónak tetszik:
menthol
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.