Lizzie Velasquez - a világ egyik leginspirálóbb személyisége
2014. március 08. 10:59
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
AnymButterfly-al értek egyet.
2014. március 08. 12:36
|
|
tothbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 212744 offline
|
Nina Costaninova Nina Costaninova
Nagyon tisztelem és becsülöm az olyan embereket, mint ő. Elképzelni sem tudom, min kellett kersztül mennie és az, hogy így állta a sarat az ostoba és biztosan maximálisan tökéletes emberekkel szemben. Le a kalappal előtte, minden ember példát vehetne róla.
Forrás: http://starity.hu/magazin/47724-lizzie-velasquez-a-vilag-egyik-leginspiralobb-szemelyisege/#ixzz2vN1910tW
Nagyon tisztelem és becsülöm az olyan embereket, mint ő. Elképzelni sem tudom, min kellett kersztül mennie és az, hogy így állta a sarat az ostoba és biztosan maximálisan tökéletes emberekkel szemben. Le a kalappal előtte, minden ember példát vehetne róla.
Forrás: http://starity.hu/magazin/47724-lizzie-velasquez-a-vilag-egyik-leginspiralobb-szemelyisege/#ixzz2vN1910tW
2014. március 08. 12:55
Az emberek hihetetlenül kegyetlenek tudnak lenni.. De szerencsére ő nem adta fel
Gratulálok neki!
2014. március 08. 13:11
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Nagyon sajnálom szegény nőt, nem lehet könnyű ezekkel a betegségekkel élni. De örülök hogy ebből is képes volt erőt kovácsolni, és nem adja fel az életét holmi rosszmájú emberek miatt...
2014. március 08. 14:01
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Minden tiszteletem az övé! Na, ilyen egy gyönyörű, erős, kitartó nő. Csodálatra méltó az optimizmusa, és hogy nem adta fel. Bárki példát vehetne róla
Amúgy meg, a külseje miatt csúfolni valakit borzalmasan szánalmas és primitív dolog.
Amúgy meg, a külseje miatt csúfolni valakit borzalmasan szánalmas és primitív dolog.
2014. március 08. 14:26
|
|
As Mad As Her Masterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.02. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 216259 offline
|
Szerintem nem is ronda. És nagyon tiszteletre méltó, amit tesz.
2014. március 08. 14:40
Szerintem ez a nő nagy tiszteletet érdemel. Nagyon rossz lehetett neki. Minden elismerésem neki! Sok sikert neki a továbbiakban!
2014. március 08. 14:44
Nem mondom, hogy sajnálom szerintem a legkevésbé sajnálatra van szüksége, de tisztelem, hogy ilyen kitartó és erős nő. És szerintem igenis gyönyörű mosolya van, mert őszinte.
2014. március 08. 15:11
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Igen, gratulálok! Ehhez kitartó munka kellett. De azért gondoljunk bele, elég vicces, ha még Starityn is megosztották ezt a hírt, mekkora nagy durranás lehet az egész világban. X évvel ezelőtt még csúfolták, arra buzdították, hogy legyen öngyilkos(!) és most meg mindenki ,,Gratulál" neki. Hagyjuk már.
2014. március 08. 15:40
|
|
Jégkirálynőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.07. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 216473 offline
|
Én azt hallottam róla hogy 20 percenként ennie kell hogy életben maradjon.. De akkor éjszaka nem alszik? o.O
2014. március 08. 15:58
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Gratulálok neki, olyan borzasztó emberek vannak a világon... Hogy lehet valakit arra biztatni, hogy legyen öngyilkos? Nagyon szép teljesítmény, gratu!
2014. március 08. 16:25
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Hogy lehetnek, ilyen szemét emberek? Valakit arra uszítani, hogy legyen öngyilkos... Az ilyentől hányingerem van. Szerintem egyáltalán nem csúnya a nő, sőt ahhozképest, hogy beteg szerintem nagyonis szép.
2014. március 08. 16:28
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Jézusom!szegény,szerencsétlen nő
nagyon sajnálom
ennek ellenére tényleg inspiráló,hogy nem foglalkozott a többi emberrel,csakis arra gondolt,hogy el kell fogadnia magát.
de ilyen hülye embereket....öngyilkosságra bíztatni?komolyan?csak gratulálni tudok.komolyan mondom,rooszul vagyok az ilyen emberektől.AZ EMBERISÉG EGYRE HÜLYÉBB ÉS HÜLYÉBB!!!
nagyon-nagyon gratulálok Lizzie,és sok szerencsét a további boldogulásodhoz!
de ilyen hülye embereket....öngyilkosságra bíztatni?komolyan?csak gratulálni tudok.komolyan mondom,rooszul vagyok az ilyen emberektől.AZ EMBERISÉG EGYRE HÜLYÉBB ÉS HÜLYÉBB!!!
nagyon-nagyon gratulálok Lizzie,és sok szerencsét a további boldogulásodhoz!
2014. március 08. 16:53
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Hogy lehet valaki ennyire szívtelen,hogy mást arra buzdít,hogy öngyilkos legyen?Az ilyen embereknek üzenem,hogy miattatok tart ott a világ,ahol.Csodálom ezt a nőt,hogy ennyi ereje és kitartása van ennyi rossz után is.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: