Starity

Penny Dreadful / Londoni Rémtörténetek (2014- )

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. május 30. 20:05 #81
duracell
duracell
mockingjay™

StátuszA lapjaimért NEM lehet csomagot vállalni, köszönöm az érdeklődést!
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2089
Csatolások: 34566
Azonosító: 133509
Idézet (idone @ 2016.05.26. 20:59)
3x05 - This World Is Our Hell
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Toxic
2016. június 02. 09:35 #82
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
SPOILER
Pár hét alatt ledaráltam az eddig megjelent részeket. Kezdetben annyira nem fogott meg a sorozat, mert van egy különleges stílusa, de a második évad közepére beleszerettem laugh.gif Jó sorozat, izgalmas, kicsit beteg, de hát az belefér rohog.gif
A kedvenceim egyértelműen Vanessa és Ethan, és a rejtett romantikus énem alig várja, hogy összejöjjenek rohog.gif De igazából minden karaktert nagyon megkedveltem, egyedül talán Dorian az, akit hol kedvelek, hol utálok blush.gif
A 4. rész nagyon erős volt, lelkileg, szerintem eléggé megterhelő volt, legalábbis én nagyon bele tudtam képzelni magam Vanessa helyzetébe blush.gif Mellesleg Eva Green, micsoda színésznő blink.gif Elképesztő blush.gif Valamint az új rész is nagyon tetszett, jó volt Ethan múltjából megismerni egy jó nagy részletet, bár nagyon remélem, hogy azt a boszorkányt mihamarabb kiiktatják mellőle mert az agyamra megy dry.gif Meg én mondjuk azon is meglepődtem, hogy Ethan mennyire befolyásolható, egy-két ostoba hazugság és már ugrik is? rolleyes.gif Ennél lehetne erősebb jellem is blush.gif
Nagyon várom a következő részt laugh.gif

2 felhasználónak tetszik: Bessie, SmileyZ
2016. június 02. 21:08 #83
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (House Of Wax @ 2016.06.02. 09:35)
SPOILER
Pár hét alatt ledaráltam az eddig megjelent részeket. Kezdetben annyira nem fogott meg a sorozat, mert van egy különleges stílusa, de a második évad közepére beleszerettem laugh.gif Jó sorozat, izgalmas, kicsit beteg, de hát az belefér rohog.gif 
A kedvenceim egyértelműen Vanessa és Ethan, és a rejtett romantikus énem alig várja, hogy összejöjjenek rohog.gif De igazából minden karaktert nagyon megkedveltem, egyedül talán Dorian az, akit hol kedvelek, hol utálok blush.gif
A 4. rész nagyon erős volt, lelkileg, szerintem eléggé megterhelő volt, legalábbis én nagyon bele tudtam képzelni magam Vanessa helyzetébe blush.gif Mellesleg Eva Green, micsoda színésznő blink.gif Elképesztő blush.gif Valamint az új rész is nagyon tetszett, jó volt Ethan múltjából megismerni egy jó nagy részletet, bár nagyon remélem, hogy azt a boszorkányt mihamarabb kiiktatják mellőle mert az agyamra megy  dry.gif Meg én mondjuk azon is meglepődtem, hogy Ethan mennyire befolyásolható, egy-két ostoba hazugság és már ugrik is?  rolleyes.gif Ennél lehetne erősebb jellem is  blush.gif 
Nagyon várom a következő részt  laugh.gif 

Igen, a boszorkány eszméletlenül IDEGESÍTŐ karakter, már reménykedtem, hogy elhalálozott, de sajna nem... Talán vernek majd egy kis észt a farkasba, vagy Drakula annyira beudvarol Vanessának, hogy az majd elsőbbséget élvez nála és észhez tér. De basszus, Eva Green a 3x04-ben... meghajolo.gif Bevallom, miatta nézem a sorozatot.
2 felhasználónak tetszik: House Of Wax, Bessie
2016. július 06. 15:01 #84
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
SPOILER
Csalódott vagyok! Nem vártam Happy End-es befejezést, mert hát tudtam, hogy milyen maga a sorozat, de ennek ellenére Vanessa halála nekem nem várt fordulat volt, valahogy furcsa, hogy most Ethan rá tudta venni magát arra, hogy megölje, de pl. mikor Vanessa nem volt önmaga, megszállta a gonosz és ott könyörgött Ethan-nek, hogy segítsen rajta, akkor meg nem tette meg. Oké, a helyzet nem volt durvább, de akkor is blush.gif Az sem nagyon tetszett, hogy elég volt egy-két szó Drakulától és Vanessa már rohant a karjaiba, pedig egész életében ellene küzdött, erre Drakula annyit mondd, hogy "Szeretlek!" és akkor ez el is van felejtve rolleyes.gif
Csalódott vagyok, hogy így zárták le ezt a sorozatot blush.gif Hiányozni fog, és sajnálom, hogy nem lesz több évad belőle, bár valahol megértem mert ezt már nem igen lehetett volna húzni tovább. De én nagyon más lezárást képzeltem el blush.gif
1 felhasználónak tetszik: SmileyZ
2016. július 06. 18:25 #85
- törölt felhasználó -    
Ez de szar "befejezés" volt...

sad.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Eva Green Eva Green 1154.