Hat sztori, amiről lemaradhattál
2014. március 06. 16:56
|
|
AvPinkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 220645 offline
|
Szerintem teljesen jó avril frizuja nem értem mi a bajuk vele... Nekem nagyon tetszik
1 felhasználónak tetszik:
deaddreamer
2014. március 06. 17:31
nem is tudtam h Juicy J japan
egyre okosabb vagyok
xD
2014. március 06. 17:47
Szerintem Avril haja nagyon jó. Jól áll neki. ♥
Én nem csináltatnám meg a hajamat ilyenre, mert nem állna jól. Szerintem. De Avienek (és Deminek is) jól áll
Én nem csináltatnám meg a hajamat ilyenre, mert nem állna jól. Szerintem. De Avienek (és Deminek is) jól áll
2014. március 06. 18:03
ööö, Avril Instagramra posztolt, és a twittert még ma is elárasztották az "Avril Rocks Shaved Hair" tweetek... szóval nemtetszés...
amúgy nekem tetszik, bár jobban meg voltam barátkozva a sima, hosszú hajával is
ami inkább kiakasztott, az a billentyűs haja
(a pasi ott Avril mellett)
amúgy jó cikk lett, gratu
amúgy jó cikk lett, gratu
2014. március 06. 18:18
Oh, Avril.
Megint az a Skrillex-haj. Bár erről már tegnap tudtam, csak nem gondoltam volna, hogy a kép motsani. Szerintem nagyon szép így is, bár az előző haja valamennyivel sokkal jobban tetszett a motsaninál, na de Av tudja.
2014. március 06. 18:46
|
|
Szonja 1615új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 218080 offline
|
Selenának tetszik a ruhája! Én is szívesen találkoznék Jennifer Lawrence-val! Nekem Avril frizurája egyáltalán nem tetszik,de ettől függetlenül nem áll neki rosszul.
2014. március 06. 18:55
Selena szerintem furán néz ki azokon a képeken. Katy Perry száma borzalmas.. Avril haja nagyon csúnya. Miért? Olyan szép frizurája volt
2014. március 06. 19:11
|
|
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3034 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline
|
Végre Avril-ről egy rendes cikk (vagyis csak egy rész, de akkor is). Neki ez nagyon jól áll, és please ne mondjátok már azt hogy csúnya! -.-" Bár én biztos nem szeretnék, de ha neki így jó akkor nekem is.
2014. március 06. 19:43
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én is örülnék Jelenának.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.