Ultravékony derekával sokkol Keira Knightley
2014. március 05. 20:53
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Hát nem ez a legszebb ruha amit valaha láttam..
2014. március 05. 21:01
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Elég érdekes egy ruha....első ránézésre meg is ijedtem egy kicsit.
Amúgy szerintem nagyon jó alakja van(én is hasonlóan vékony vagyok,lehet ezért gondolom így
),csak úgy látom,h nem mindig tud jól hozzáöltözni.
Amúgy szerintem nagyon jó alakja van(én is hasonlóan vékony vagyok,lehet ezért gondolom így
2014. március 05. 21:29
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
nem a derekával van baj, optikailag torzít a ruha, kicsit úgy néz ki, mintha nem rakták volna össze teljesen a három részes Kinder tojás játékot.
2014. március 05. 21:32
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
annyira jó dereka van!
2014. március 05. 23:01
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Nem kéne fikázni egy olyan színésznőt, aki már valamit letett az asztalra. Tessék a lábait nézni, ha azokkal nincs semmi probléma, akkor feljebb is minden rendben. A legszánalmasabb emberi tulajdonság, hogy a "kinek mi a szép" elven ítélkeznek az egyébként buta, legallja emberek.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: