Starity

Leonardo DiCaprio - 86th Annual Academy Awards at the Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles - March 2, 2014.

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 05. 18:28 #1
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap

Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 9535
Csatolások: 117944
Azonosító: 67956
Nagyon jól áll neki az elegancia. Mintha a vörös szőnyegre született volna. Tökéletes összhangban van a megjelenése az Oscar színeivel. Ilyen az igazán tekintélyt parancsoló megjelenés, de mégsem rideg. Olyan természetesen tökéletes. Na és persze ott az a tipikus Leos tekintet. rolleyes.gif

Soha nem volt első számú kedvencem, sőt igazából még a kedvenceim listáján sem szerepel (bár ezen lehet változtatni kéne), de kétségtelen, hogy napjaink egyik, ha nem legkiemelkedőbb színésze. Nagyon sajnáltam, hogy idén sem ő kapta az Oscart. Igazán kijárt volna már neki az a szobrocska. Biztosra vettem, hogy végre megkapja, de sajnos mégsem. Soha nem csalódtam egyetlen filmjében sem, mindig kiemelkedő alakítást nyújt. Az ő neve garancia, hogy jó filmet fogok látni nagyszerű színészi játékkal. Szomorú, hogy ennyi idő után még mindig nem díjazták a tehetségét Oscar-díjjal. Már akár életműdíjként is kijárna neki, bőven rászolgált már arra az aranyszoborra.
6 felhasználónak tetszik: mercibabus, standoffan, McCoy, House Of Wax, SmileyZ, Andika66
2014. március 07. 09:56 #2
SmileyZ
SmileyZ
Happiest girl in the world ♥

StátuszHouse Of Wax ♥♥ Művész Úr ♥♥ Baywatch ♥♥ Sosem voltam még ennél boldogabb ♥♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8757
Csatolások: 33707
Azonosító: 122565
Idézet (Rap4ever8 @ 2014.03.05. 18:28)
Nagyon jól áll neki az elegancia. Mintha a vörös szőnyegre született volna. Tökéletes összhangban van a megjelenése az Oscar színeivel. Ilyen az igazán tekintélyt parancsoló megjelenés, de mégsem rideg. Olyan természetesen tökéletes. Na és persze ott az a tipikus Leos tekintet. rolleyes.gif 
Soha nem volt első számú kedvencem, sőt igazából még a kedvenceim listáján sem szerepel (bár ezen lehet változtatni kéne), de kétségtelen, hogy napjaink egyik, ha nem legkiemelkedőbb színésze. Nagyon sajnáltam, hogy idén sem ő kapta az Oscart. Igazán kijárt volna már neki az a szobrocska. Biztosra vettem, hogy végre megkapja, de sajnos mégsem. Soha nem csalódtam egyetlen filmjében sem, mindig kiemelkedő alakítást nyújt. Az ő neve garancia, hogy jó filmet fogok látni nagyszerű színészi játékkal. Szomorú, hogy ennyi idő után még mindig nem díjazták a tehetségét Oscar-díjjal. Már akár életműdíjként is kijárna neki, bőven rászolgált már arra az aranyszoborra.

Köszi a képeket! meghajolo.gif
Én is nagyon szeretném már ha végre egyszer ő nyerne,de idén nem is éreztem,hogy van esélye.Persze folyamatosan drukkoltam neki,mert számomra ő a világ legjobb színésze,de van egy olyan érzésem,hogy még jó ideig nem fogja megkapni az Oscar díjat.Valamiért nagyon nem akarják,hogy nyerjen,pedig igenis jó színész,és bár tudom már maga a jelölés is nagy megtiszteltetés azért csak a díj lenne az igazi. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. augusztus 30. 02:01 #3
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36075
Csatolások: 1849422
Azonosító: 6038
A képek nagy része eredeti méretben. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: SmileyZ, mercibabus, House Of Wax, standoffan, idone
2014. augusztus 30. 02:03 #4
szavy