Demi Lovato lenyírta haja egy részét
2014. március 05. 16:58
Igazából Deminek annyi féle haja volt, hogy szerintem már van aki észre se vette volna a változást :') De imádom, gyönyörű
Idézet
Shenny
Enyhén Avril Lavigne koppintás smilee.gif
Enyhén Avril Lavigne koppintás smilee.gif
Mert Avril Lavigne olyan eredeti.
Egyébként Deminek szerintem nagyon szép haja volt,de már annyi mindent csinált vele.2008-ban,még '9-ben is (a fekete ellenére) szép volt.Aztán '10-'11-ben a szivárvány minden színében láthattuk a haját,de szerintem amikor nagyon-nagyon hosszú volt a haja,az szép volt.Aztán '12-ben is,meg '13-ban is.Hupikék,rózsaszín.Ki is hangoztatta nekünk orrba-szájba,hogy legyünk természetesek?
|
|
Szonja 1615új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 218080 offline
|
Azt hittem,hogy rosszabb lesz. Nekem egyébként ez a frizura egyáltalán nem tetszik! Az első képen még azt mondom,hogy jól néz ki,de a másodikon nagyon nem néz ki jól az a frizura!
2014. március 05. 17:06
|
|
Cappy-1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 219575 offline
|
Hát nekem egyáltalán nem tetszik a haja. Régen sokkal jobb volt, még mielőtt nem szivárvánnyal mosott hajat...
Fodrász leszek de az tuti hogy ezt a hajat fogom a legjobban utáli. Olyan idétlen...
Még a szineket úgy ahogy még elviselem,de ez...ble.
Félre értés ne essék, szeretem Demit meg minden de ez a haj egyszerűen borzalmas, oké hogy ez a divat de akkor is...
Fodrász leszek de az tuti hogy ezt a hajat fogom a legjobban utáli. Olyan idétlen...
Még a szineket úgy ahogy még elviselem,de ez...ble.
Félre értés ne essék, szeretem Demit meg minden de ez a haj egyszerűen borzalmas, oké hogy ez a divat de akkor is...
2014. március 05. 17:08
Szerintem rohadt jól áll neki!! =D báramikor rózsaszín ombréja volt az jobban tetszett.
2014. március 05. 17:13
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
szerintem jól néz ki.
2014. március 05. 17:14
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Nekem nagyon tetszik. Bár igaz h a rózsaszín ombre sokkal jobb volt. Egyébként meg azt csinàl amit akar. Legalàbb ő nem botrànyokkal hívja fel magàra a figyelmet mint Miley.
2014. március 05. 17:32
Szerintem jól áll neki, mellesleg nagyon szép a képeken!!!
))))))
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: