Demi Lovato lenyírta haja egy részét
2014. március 05. 16:11
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
neki mindenhogy jól áll
2014. március 05. 16:20
|
|
LittleZsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.13. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 221115 offline
|
Neki minden jól áll.
2014. március 05. 16:35
Soha nem tetszett ez a frizura, de Deminek még ez is jól áll.
2014. március 05. 16:47
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Mondjuk az tény,hogy jól áll neki,de ez a hajviselet sosem jött be,nem értem miért döntenek a mai lányok e haj mellett..
Én biztos nem tenném! Lehet hogy én vagyok maradi,de számomra egy nőn/lányon a legszebb a hosszú haj egyéb extra belenyírás nélkül!!! De mondjuk ez még mindig sokkal jobb,mint amik egyeseknek vannak: fél fej leborotválva,a másik felén pedig lóg a haj! Cseppet sem nőies! De Deminek jó!!
2014. március 05. 16:48
Mikor tegnap este megláttam a képeket az új frizurájáról, mindenféle jelző eszembe jutott, csak az nem, hogy jól néz ki. Nem előnyös szerintem, egyáltalán nem egy hozzá. Attól, hogy ez a "divat", még nem kellett volna ilyen hajat csináltatnia. Szeretem meg minden, de ez nem áll jól neki, csúnya lett a haja.
2014. március 05. 16:51
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Szerintem Deminek jobban állt a kék haj, de ez is jó
2014. március 05. 16:52
Formára jó, csak ezt a színt tüntetné el, nagyon nem áll jól neki
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: