Liam Payne: „A gyerekek éretlenek a közösségi oldalakhoz”
2014. március 05. 09:11
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Ivettke28: csak szolok, hogy te sem tudsz irni, mivel az egesz szoveget belesuritetted egy mondatba.
Kisminkelve, magassarkuban futopadozni?! O.o Ez nem normalis...
Szoval, en is folyton a neten logok, foleg ezen a heten,mivel beteg vagyok (((-.-))), de en is szivesen talalkoznek a barataimmal-ha lennenek. A gep be sem volt mar kapcsolva legalább 4 napja, telefonrol jarok fel. De elso a tanulas,aztan a net. Nincs instam, twittert is csak max egy heten egyszer hasznalom, facebookon most is fent vagyok, askon is.. Egyebkent igaza van Liamnek, de nem fogom miatta abbahagyni a netezest, siz.:/:D
Kisminkelve, magassarkuban futopadozni?! O.o Ez nem normalis...
Szoval, en is folyton a neten logok, foleg ezen a heten,mivel beteg vagyok (((-.-))), de en is szivesen talalkoznek a barataimmal-ha lennenek. A gep be sem volt mar kapcsolva legalább 4 napja, telefonrol jarok fel. De elso a tanulas,aztan a net. Nincs instam, twittert is csak max egy heten egyszer hasznalom, facebookon most is fent vagyok, askon is.. Egyebkent igaza van Liamnek, de nem fogom miatta abbahagyni a netezest, siz.:/:D
2014. március 05. 09:19
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Soz*=sorry
Ja es nem toltogetek fel magamrol olyan kepeket, amiken ki van a mellem. Van egy otarsam akinek bikinis ((!!!!)) kep volt a profilkepe, meg p-csaszoknyas képeket rakosgat ki magarol, meg olyanokat amikben ki van a melle-ami nincs is neki-, es csodálkozik ha lek*rvazzak, meg ler*bancozzak. (15 vagyok)
Ja es nem toltogetek fel magamrol olyan kepeket, amiken ki van a mellem. Van egy otarsam akinek bikinis ((!!!!)) kep volt a profilkepe, meg p-csaszoknyas képeket rakosgat ki magarol, meg olyanokat amikben ki van a melle-ami nincs is neki-, es csodálkozik ha lek*rvazzak, meg ler*bancozzak. (15 vagyok)
2014. március 05. 11:38
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Nekem egészen 16 éves koromig nem volt otthon internet, amikor bevezették otthon, akkor napi egy órát engedtek meg h gépezzek, ez kb olyan 2007-ben volt.
2014. március 05. 12:07
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
ha "gyerek" alatt a 10-12 éveseket érti, akkor igazat adok neki, ők tényleg kevesebb időt kéne a gép előtt töltsenek. meg nem kéne olyan ádáz módon keresgélniük minden apró infót a kedvenc bandájukról, ez engem is megrémisztene sztárként, hogy lassan már tüsszenteni sem tudnak anélkül, hogy ne készülne róla többezer paparazzifotó. mondjuk a futópados esetet nem értem, mármint, hogy hogy csatlakozik az internethez, de amúgy a többiben egyetértek vele, mint mondtam már.
2014. március 05. 12:25
Egyetértek vele. Tudom, sablonszöveg, de én 11-12 évesen nem is regisztrálhattam fel sehova, maximum játszani engedtek számítógépes játékokkal, azt is napi egy órát. Gépezés helyett inkább játszottam, rajzoltam, olvastam. Számomra is elkeserítő látni, hogy kislányok, akik épphogy elmúltak 10 évesek, hogy viselkednek, miket csinálnak, hogy néznek ki.
2014. március 05. 12:45
|
|
Shennyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.26. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 219974 offline
|
Szerintem igaza van! Én is sokat látom, hogy 10-12 évesek már egész nap a facebook előtt ülnek! Elég szomorú, ha belegondolok én miket csináltam az ő korukban. Az a baj, ezzel, hogy ez a későbbi társasági életükre is rohadt keményen ki fog hatni, nehezebben fognak tudni sokkal személyes kapcsolatot teremteni.
2014. március 05. 12:54
Igen igaza van, de szerintem ezzel nem túl sok mindent ért el. Egy 10-12 évesnek már van okostelója, tabletje, laptopja, iphone-je (legalábbis sok helyen) és egésznap a gép előtt ül. Lehet, hogy Directionerek igazat adnak neki, de más szerintem észre sem venné ezt a kijelentést. Aki ezt csinálja az már úgy is hallotta a szöveget ezerszer és ha annyitól nem változott meg ettől sem fog. Valamint nem értem a tűsarkús csaj történetét. Semmi kapcsolódása nincs ide.
2014. március 05. 12:58
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Nekem van faceebook oldalam.Nem lehet a gyerekeknek se fojton egymáson lógniuk.....Ha liam nem vanné észre csak 18- rajongói vannak....ők sehol se lennének a gyerekek nélkül.
2014. március 05. 13:03
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Én 12 éves vagyok 12-13 óráig szoktam haza érni a suliból fél-2 órát gépezek,olvasok,rajzolok utána 1-másfél óra tanulás utána azt csinálok amit akarok.Ez tök normális a maui világban......a korral fejlődni kell!!!!!!!!!!
2014. március 05. 13:34
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Hát egyet kell értenem ezzel 15 vagyok és elegem van Facebookon vagy Twitteren vagy Intragrammon ilyen 8-9-10 éves kislányok/fiúk verik magukat a semmire. Az egy dolog h a korral fejlődni kell de ez nem normális amit sokan művelnek lehet az ember 12 13 14 15 vagy akárhány éves is azért viselkedjen már a korának megfelelően ne legyen már mindenki ilyen olcsó aki csak arra tudja verni magát , hogy hány követője van milyen drága a ruhája vagy stb... most már szerintem a kisebbeknek ismeretlen az a szó , hogy gyerekkor ami elszomorító
2014. március 05. 14:22
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Igazuk van,de hát ez ellen nem tudnak mit csinálni.
2014. március 05. 14:24
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
igaza van ... Liamnak mindig igaza van ! :* ♥
2014. március 05. 14:40
Még az a jó, hogy Liam ilyen okos és mindehez van egy jó szava. Nem vagyok rajongó de nem is utálom őket, szóval ismerem a számaikat és úgymond nyomon követem őket ( kivéve Zayn, ő olyan helyes őt egyedül szretem). De most komoylan egyre csúnyábbak, Liam egyre kövérebb legalábbis az arca, Louis meg úgy néz ki mint egy szakadék csöves ezzel a hajjal, Harry meg... áá öt nem tudom elviselni. Niallal nincs semmi baj, Zayn meg tökéletes
tudom, hogy a véleményemnek semmi köze nem volt a cikkhez, de muszály volt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: