és a dal is tetszik
Klippremier: Little Mix - Word Up!
2014. március 04. 13:59
Áh szerintem nagyon jó, a videóklipp és a zene is
2014. március 04. 14:26
|
|
Lilly066visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 204896 offline
|
Igaza van iluvdemilovato1121-nek. Sokkal élvezhetőbb ez a változat, mint az eredeti. Mondjuk még mindig nem tudom, hogy hogyan jön ide a One Direction. Semmi köze ennek a One Direction-hoz. Oké, lehet, hogy van, mert nem vagyok egy "jaj, one direction, olyan cukiiiik" véleményű lány (ezzel arra célzok, hogy nem nagyon vagyok directioner).
2014. március 04. 16:34
Nagyon jo lett ez a klipp is mint a többi és a zene is szupi lett. Elmondhatom hogy igazi directioner vagyok és szerintem köze sincs az 1d one way klippjéhez
2014. március 04. 16:51
|
|
cutieliam1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 216772 offline
|
imádom az összes klipjüket ahogy ezt is!!<33 I love Little Mix*--*
2014. március 04. 17:05
|
|
Troublemakeroffúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 210757 offline
|
Számomra ez a klip egy pici kis csalódás volt, mert egyáltalán nem ilyenre számítottam. Mondjuk a lányok nagyon aranyosak benne meg minden, de valahogy egy kicsit többet vártam tőlük. De ennek ellenére imádom a számot, főleg ebben a verzióban!!
És egyáltalán nem hasonlít a One Direction-hoz. Teljesen más, mert ott a fiúk bemutatták az Afrikában élőket, meg bohóckodtak, míg itt a lányok a sportolásra próbálták felhívni az emberek figyelmét!
Két különböző banda, két különböző stílussal!
És egyáltalán nem hasonlít a One Direction-hoz. Teljesen más, mert ott a fiúk bemutatták az Afrikában élőket, meg bohóckodtak, míg itt a lányok a sportolásra próbálták felhívni az emberek figyelmét!
Két különböző banda, két különböző stílussal!
2014. március 04. 17:08
csak nekem tűnik fel hogy eddig nem ilyen volt a hangjuk?? érdekes..
vannak jó számaik de ez kifejezetten rossz...
vannak jó számaik de ez kifejezetten rossz...
2014. március 04. 17:19
szerintem jó lett a klip
meg amúgy a szám még jobb
2014. március 04. 18:10
|
|
LittleZsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.13. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 221115 offline
|
Emberek, ez jótékonysági dal. Rengeteg énekes ( nem csak a Little Mix, és a One Directione ) dolgozott már fel egy régebbi, vagy más előadótól dalt. Ez nem koppintás.
Ha nem ismerném őket, tuti elkezdenék sportolni. ( mert arról szól az egész. arra hívja fel a figyelmet )
És hogy a hangjuk nem olyan.. Könyörgöm, mindenkinek ugyan olyan a hangja, csak Perrie-nek nem, mert megműtötték. Hallgassátok meg az eredetit, abban is el van változtatva az énekes hangja. Ezt a dalt direkt így kell énekelni.
Én imádom.
Ha nem ismerném őket, tuti elkezdenék sportolni. ( mert arról szól az egész. arra hívja fel a figyelmet )
És hogy a hangjuk nem olyan.. Könyörgöm, mindenkinek ugyan olyan a hangja, csak Perrie-nek nem, mert megműtötték. Hallgassátok meg az eredetit, abban is el van változtatva az énekes hangja. Ezt a dalt direkt így kell énekelni.
Én imádom.
2014. március 04. 18:25
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A klip biztos meg fogja tenni a hatását, szerintem sokan fognak majd mozogni.. nekem személy szerint nem tetszik a dal... akár feldolgozás akár nem.
2014. március 04. 18:56
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Basszus ez egyszerűen tökéletes. Ez egy igazi sportos dal. Egyáltalán nem hasonlít a OWOA-ra. A klip is nagyon jó. A csajok pedig fantasztikusak mint mindig.
2014. március 04. 19:40
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Perrie mennyire jól énekel már
Mindig ilyen király hangja volt, vagy autotune? Bármi is, szép munka.
2014. március 04. 20:30
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ezelőtt én sem tudtam, hogy ez nem az ő daluk, csak ahogy kijött a klip. Nem baj az, hogy ez egy feldolgozás, nekem nagyon tetszik! Aranyosak a lányok, főleg Jade az elején amikor fel akarja emelni azt a súlyzót
A ruhák és a tánc is nagyon tetszik. Perrie-nek szuper alakja van, és Leigh-Anne dereka olyan szép vékony:
Tetszik Jade új hajszíne és a tornadress-je! Jesy is aranyos, neki a haját imádom, olyan dús!
2014. március 04. 20:31
imadom a hangjukat
oket magukat mert onmaguk a klippben
ez a dal csodalatos
a video ugyszint
Mixer 4ever :haert:
2014. március 04. 20:41
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Nagyon jó lett!
2014. március 04. 20:41
|
|
bitchina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 2464 Csatolások: 13048 Azonosító: 210361 offline
|
Ezzel aztán sokat elértek - csak azt nem, hogy jótékonynak nevezzék magukat. Biztos ettől véget ér a szegénység Afrikában. Csak a se##üket rázzák (amúgy sem tudnak mást). És mi az, hogy a 1D-t koppintják?
Inkább koppintották volna őket, mert ez a klip egy rakás sz#r, semmit sem árul el főleg nem, hogy jótékony célra készült.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: