Starity

Klippremier: Little Mix - Word Up!

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 03. 20:23 #21
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Fuhh, ez a négy tehetségtelen liba még mindig nem lejárt lemez? mellow.gif Sokkal többet érnének a dologgal, hogyha iskolapadban koptatnák a valagukat és nem ráznák különböző kisfilmekben. Az egy dolog, hogy újabban a Spice girls jutott róluk eszembe (csakhogy pontosítsak a Wannabe), de, ha ez jelenti manapság a sportolást, akkor még jóhogy kimaradok belőle. Szerintem a sportolás még mindig a kosárlabdázás, kézilabdázás, úszás, karatézás, szertornázás etc. Akárhogyan is próbálom megfejteni nem nagyon vágom, hogy ez az aerobicszerű p*csarázás idegesítő virnyogással megfűszerezve mégis mi akar lenni. blink.gif Az meg nekem is csak szemet szúrt, hogy Afrikába mentek a sportolást és az egészséges életmódot reklámozni. A burzsuj részen voltak vagy esetleg Etiópiában? Mert, ha az utóbbiban, akkor azoknak a szerencsétlen gyermekeknek nem sportolásra és fogyira van szükségük, hanem élelemre. Gondolom, adakozásképp megint egy fityinget nem adtak (mert miért is adtak volna), szóval a hányinger önreklámon kívül mást nem igazán csinálnak megint. Gyomorforgató ez az egész...
1 felhasználónak tetszik: bitchina
2014. március 03. 20:24 #22
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
szerintem jó szám lett és a klip is passzol. bár kíváncsi lennék, anno a gimis éveikben is 5 kiló sminkben kondiztak/tesiztek-e...amúgy Perrienek nagyon jó alakja van szerintem.
2014. március 03. 20:26 #23
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
ez a klip nagyon gáz amúgy
2014. március 03. 20:30 #24
- törölt felhasználó -    
nem kötelező őket szeretni wink.gif nekem nem különösebben a kedvenceim de attól még nem tartom ' tehetségtelen libának' őket. van ennyi eszem, hogy nem szólok le valamit attól még, hogy nem szeretem. EZ CSAK EGY JÓTÉKONYSÁGI VIDEÓ!! mit vártál, hogy majd maratont futnak vagy mi? ez az egész csak egy felhívás volt, hogy "sportolj mert az jó" ennyi. Látom nem tudsz összetett mondatot értelmezni. Segítek: "A lányok korábban ellátogattak Afrikába, VALAMINT valamint több iskolában is jártak a sportolás és egészséges életmódot támogatva" ez azt jelenti, hogy jártak Afrikában és EURÓPA vagy világ szerte voltak iskolákban...

Idézet (Beyla @ 2014.03.03. 20:23)
Fuhh, ez a négy tehetségtelen liba még mindig nem lejárt lemez? mellow.gif Sokkal többet érnének a dologgal, hogyha iskolapadban koptatnák a valagukat és nem ráznák különböző kisfilmekben. Az egy dolog, hogy újabban a Spice girls jutott róluk eszembe (csakhogy pontosítsak a Wannabe), de, ha ez jelenti manapság a sportolást, akkor még jóhogy kimaradok belőle. Szerintem a sportolás még mindig a kosárlabdázás, kézilabdázás, úszás, karatézás, szertornázás etc. Akárhogyan is próbálom megfejteni nem nagyon vágom, hogy ez az aerobicszerű p*csarázás idegesítő virnyogással megfűszerezve mégis mi akar lenni. blink.gif Az meg nekem is csak szemet szúrt, hogy Afrikába mentek a sportolást és az egészséges életmódot reklámozni. A burzsuj részen voltak vagy esetleg Etiópiában? Mert, ha az utóbbiban, akkor azoknak a szerencsétlen gyermekeknek nem sportolásra és fogyira van szükségük, hanem élelemre. Gondolom, adakozásképp megint egy fityinget nem adtak (mert miért is adtak volna), szóval a hányinger önreklámon kívül mást nem igazán csinálnak megint. Gyomorforgató ez az egész...
1 felhasználónak tetszik: Gurs
2014. március 03. 20:31 #25
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett! smileeee.gif és egyáltalán nem hasonlit a OWOA höz..
2014. március 03. 20:34 #26
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó a szám is és a klipp is smileeee.gif egyébként bem tudom miért vagytok úgy oda néhányan.ők legalább segítenek.smileeee.gif büszke vagyok rájuk!!smileeee.gif)
2014. március 03. 20:41 #27
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (JustMe18 @ 2014.03.03. 20:30)
nem kötelező őket szeretni wink.gif nekem nem különösebben a kedvenceim de attól még nem tartom ' tehetségtelen libának' őket. van ennyi eszem, hogy nem szólok le valamit attól még, hogy nem szeretem.  EZ CSAK EGY JÓTÉKONYSÁGI VIDEÓ!! mit vártál, hogy majd maratont futnak vagy mi? ez az egész csak egy felhívás volt, hogy "sportolj mert az jó" ennyi. Látom nem tudsz összetett mondatot értelmezni. Segítek: "A lányok korábban ellátogattak Afrikába, VALAMINT valamint több iskolában is jártak a sportolás és egészséges életmódot támogatva" ez azt jelenti, hogy jártak Afrikában és EURÓPA vagy világ szerte voltak iskolákban...

Wow, ha készítek egy videót az egészséges táplálkozásról és felnyomom jútubira, akkor már én is jótékonykodom? biggrin.gif Ugye, ezt te sem gondoltad komolyan? laugh.gif

Jótékonykodás az a tulajdonság vagy az a cselekvés, hogy önzetlenül segítünk más embereken.

Beütöttem gugliba azt, hogy "jótékonykodás fogalma". Nos, ez alapján úgy gondolom, hogy egy videó még nem jótékonykodás. Manapság sokkal inkább pénzben, tárgyakban (akár új, akár használt) mérjük nem pedig videókban. rohog.gif Azt meg abszolút nem vágom, hogy miben akartál nekem segíteni, mert kettőnk közül szerintem neked van szövegértési problémád, sőt ahogyan látom Afrika társadalmi helyzetéről sem tudsz túlzottan sokat. Pláne, hogy Európa nem Afrikában van, de mindegy (mert a szöveg szerint egyébként afrikai iskolákba látogattak el). rohog.gif Ez pontosan azaz eset, hogy bölcsebb lettél volna, ha csöndben maradtál volna.XD Szvsz számomra ez még mindig hányinger önreklám és nem mások segélyezése...
2014. március 03. 20:45 #28
ColorBird
ColorBird
くそくらえ

Státuszstan LOOΠΔ stan talent
Hozzászólás: 1780
Csatolások: 4
Azonosító: 193475
Őszíntén, utálom. Őket is kezdem megutálni a folytonos megjátszásuk meg a tucat zenéjük miatt is.
2014. március 03. 20:55 #29
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
nem bírták ki volna ,hogy ne keverjék bele a 1Dt. dry.gif egyébként nekem tetszik a klip.
2014. március 03. 20:57 #30
- törölt felhasználó -    
Hát ez baromi jó!!!
Egyáltalán nem koppintás!
2014. március 03. 21:06 #31
Rekus05
Rekus05
új tag

StátuszSzerelmesnek lenni, néha annyira WTF, hogy LOL! :DD
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 218168
imáddddoooom:3 mondjuk a klip kicsit fura lett, de nekem tetszik smileeee.gif a lányok gyönyörűek mint mindig^^ <3
2014. március 03. 21:08 #32
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon tetszik. ♥ Marhajó lett biggrin.gif
2014. március 03. 21:10 #33
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon tetszett. smileeee.gif
2014. március 03. 21:11 #34
- törölt felhasználó -    
Most vagy a cikkíró fogalmazott félre, vagy néhányan nem tudnak szöveget értelmezni.. Nem afrikai iskolákba hirdették a sportot, hanem Európa és Amerika szerte. Az meg hogy tehetségtelen, pfff biggrin.gif Nekem sem a legnagyobb kedvenceim, de amit itt páran állítanak erős túlzás... Az 1D-t meg tényleg nem tudom minek kellett a cikkbe keverni...
2014. március 03. 21:16 #35
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Afrikába a sportolás és az egészséges életmód témájával? Nem tévedtek el véletlenül egy óceánnal? Amerikában kellene ezért kampányolni...
Gratulálok!
2014. március 03. 21:18 #36
samteatime
samteatime
visszatérő vendég

StátuszJFK
Hozzászólás: 128
Csatolások: 63
Azonosító: 213364
Nekem a zene első hallásra megtetszett, és a klip is bejön. Imádom mindkettőt. heart.gif
Látom néhányan írták, hogy koppintás. Ez a dal nem koppintás, hanem feldolgozás. A One Way Or Another is feldolgozás.
A lányok meg szerintem egyáltalán nem rázzák magukat. Khm..
Annak viszont örülök, hogy Mel C és Nick is feltűnik a videóban happy.gif
2014. március 03. 21:43 #37
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Love1DForeva @ 2014.03.03. 21:11)
Most vagy a cikkíró fogalmazott félre, vagy néhányan nem tudnak szöveget értelmezni.. Nem afrikai iskolákba hirdették a sportot, hanem Európa és Amerika szerte. Az meg hogy tehetségtelen, pfff biggrin.gif Nekem sem a legnagyobb kedvenceim, de amit itt páran állítanak erős túlzás... Az 1D-t meg tényleg nem tudom minek kellett a cikkbe keverni...

Azért keverte bele mert az illető szeret veszekedni, directioner és azt akarja, hogy az utálkozók írjanak, hogy aztán jól beszóljon nekik.
2014. március 03. 21:51 #38
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
haha nagyon jo lett smileeee.gif Perrie es Jade angyon szepek kulonoskeppen ! smileeee.gif meg Perrie mozgasa huh szexi biggrin.gif
Es hogy Nick meg Mel C is benne van ! biggrin.gif csakis jo
2014. március 03. 21:56 #39
- törölt felhasználó -    
nekem tetszik, noha nem a legjobb klippjük, de azért elég jósmileeee.gif
2014. március 03. 22:02 #40
Nitta2001
Nitta2001
visszatérő vendég

StátuszPretend to be truthful until you succeed perfectly! :)
Hozzászólás: 109
Azonosító: 217741
THELTB az 1D mégis hogy a fenébe jön ehhez a számhoz??? Nem is róluk volt/van szó.És am a legtöbb ember tudja hogy a One Way or another nem az ő számuk csak feldolgozták.
Am sztem nagyon jó lett ez a klippük is!! smileeee.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok