Klippremier: Little Mix - Word Up!
2014. március 03. 20:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Fuhh, ez a négy tehetségtelen liba még mindig nem lejárt lemez?
Sokkal többet érnének a dologgal, hogyha iskolapadban koptatnák a valagukat és nem ráznák különböző kisfilmekben. Az egy dolog, hogy újabban a Spice girls jutott róluk eszembe (csakhogy pontosítsak a Wannabe), de, ha ez jelenti manapság a sportolást, akkor még jóhogy kimaradok belőle. Szerintem a sportolás még mindig a kosárlabdázás, kézilabdázás, úszás, karatézás, szertornázás etc. Akárhogyan is próbálom megfejteni nem nagyon vágom, hogy ez az aerobicszerű p*csarázás idegesítő virnyogással megfűszerezve mégis mi akar lenni.
Az meg nekem is csak szemet szúrt, hogy Afrikába mentek a sportolást és az egészséges életmódot reklámozni. A burzsuj részen voltak vagy esetleg Etiópiában? Mert, ha az utóbbiban, akkor azoknak a szerencsétlen gyermekeknek nem sportolásra és fogyira van szükségük, hanem élelemre. Gondolom, adakozásképp megint egy fityinget nem adtak (mert miért is adtak volna), szóval a hányinger önreklámon kívül mást nem igazán csinálnak megint. Gyomorforgató ez az egész...
1 felhasználónak tetszik:
bitchina
2014. március 03. 20:24
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szerintem jó szám lett és a klip is passzol. bár kíváncsi lennék, anno a gimis éveikben is 5 kiló sminkben kondiztak/tesiztek-e...amúgy Perrienek nagyon jó alakja van szerintem.
2014. március 03. 20:30
nem kötelező őket szeretni
nekem nem különösebben a kedvenceim de attól még nem tartom ' tehetségtelen libának' őket. van ennyi eszem, hogy nem szólok le valamit attól még, hogy nem szeretem. EZ CSAK EGY JÓTÉKONYSÁGI VIDEÓ!! mit vártál, hogy majd maratont futnak vagy mi? ez az egész csak egy felhívás volt, hogy "sportolj mert az jó" ennyi. Látom nem tudsz összetett mondatot értelmezni. Segítek: "A lányok korábban ellátogattak Afrikába, VALAMINT valamint több iskolában is jártak a sportolás és egészséges életmódot támogatva" ez azt jelenti, hogy jártak Afrikában és EURÓPA vagy világ szerte voltak iskolákban...
Idézet (Beyla @ 2014.03.03. 20:23)
Fuhh, ez a négy tehetségtelen liba még mindig nem lejárt lemez?
Sokkal többet érnének a dologgal, hogyha iskolapadban koptatnák a valagukat és nem ráznák különböző kisfilmekben. Az egy dolog, hogy újabban a Spice girls jutott róluk eszembe (csakhogy pontosítsak a Wannabe), de, ha ez jelenti manapság a sportolást, akkor még jóhogy kimaradok belőle. Szerintem a sportolás még mindig a kosárlabdázás, kézilabdázás, úszás, karatézás, szertornázás etc. Akárhogyan is próbálom megfejteni nem nagyon vágom, hogy ez az aerobicszerű p*csarázás idegesítő virnyogással megfűszerezve mégis mi akar lenni.
Az meg nekem is csak szemet szúrt, hogy Afrikába mentek a sportolást és az egészséges életmódot reklámozni. A burzsuj részen voltak vagy esetleg Etiópiában? Mert, ha az utóbbiban, akkor azoknak a szerencsétlen gyermekeknek nem sportolásra és fogyira van szükségük, hanem élelemre. Gondolom, adakozásképp megint egy fityinget nem adtak (mert miért is adtak volna), szóval a hányinger önreklámon kívül mást nem igazán csinálnak megint. Gyomorforgató ez az egész...
1 felhasználónak tetszik:
Gurs
2014. március 03. 20:31
Nagyon jó lett!
és egyáltalán nem hasonlit a OWOA höz..
2014. március 03. 20:34
Nagyon jó a szám is és a klipp is
egyébként bem tudom miért vagytok úgy oda néhányan.ők legalább segítenek.
büszke vagyok rájuk!!
)
2014. március 03. 20:41
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (JustMe18 @ 2014.03.03. 20:30)
nem kötelező őket szeretni
nekem nem különösebben a kedvenceim de attól még nem tartom ' tehetségtelen libának' őket. van ennyi eszem, hogy nem szólok le valamit attól még, hogy nem szeretem. EZ CSAK EGY JÓTÉKONYSÁGI VIDEÓ!! mit vártál, hogy majd maratont futnak vagy mi? ez az egész csak egy felhívás volt, hogy "sportolj mert az jó" ennyi. Látom nem tudsz összetett mondatot értelmezni. Segítek: "A lányok korábban ellátogattak Afrikába, VALAMINT valamint több iskolában is jártak a sportolás és egészséges életmódot támogatva" ez azt jelenti, hogy jártak Afrikában és EURÓPA vagy világ szerte voltak iskolákban...
Wow, ha készítek egy videót az egészséges táplálkozásról és felnyomom jútubira, akkor már én is jótékonykodom?
Jótékonykodás az a tulajdonság vagy az a cselekvés, hogy önzetlenül segítünk más embereken.
Beütöttem gugliba azt, hogy "jótékonykodás fogalma". Nos, ez alapján úgy gondolom, hogy egy videó még nem jótékonykodás. Manapság sokkal inkább pénzben, tárgyakban (akár új, akár használt) mérjük nem pedig videókban.
2014. március 03. 21:11
Most vagy a cikkíró fogalmazott félre, vagy néhányan nem tudnak szöveget értelmezni.. Nem afrikai iskolákba hirdették a sportot, hanem Európa és Amerika szerte. Az meg hogy tehetségtelen, pfff
Nekem sem a legnagyobb kedvenceim, de amit itt páran állítanak erős túlzás... Az 1D-t meg tényleg nem tudom minek kellett a cikkbe keverni...
2014. március 03. 21:16
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Afrikába a sportolás és az egészséges életmód témájával? Nem tévedtek el véletlenül egy óceánnal? Amerikában kellene ezért kampányolni...
Gratulálok!
Gratulálok!
2014. március 03. 21:18
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Nekem a zene első hallásra megtetszett, és a klip is bejön. Imádom mindkettőt.
Látom néhányan írták, hogy koppintás. Ez a dal nem koppintás, hanem feldolgozás. A One Way Or Another is feldolgozás.
A lányok meg szerintem egyáltalán nem rázzák magukat. Khm..
Annak viszont örülök, hogy Mel C és Nick is feltűnik a videóban
Látom néhányan írták, hogy koppintás. Ez a dal nem koppintás, hanem feldolgozás. A One Way Or Another is feldolgozás.
A lányok meg szerintem egyáltalán nem rázzák magukat. Khm..
Annak viszont örülök, hogy Mel C és Nick is feltűnik a videóban
2014. március 03. 21:43
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Love1DForeva @ 2014.03.03. 21:11)
Most vagy a cikkíró fogalmazott félre, vagy néhányan nem tudnak szöveget értelmezni.. Nem afrikai iskolákba hirdették a sportot, hanem Európa és Amerika szerte. Az meg hogy tehetségtelen, pfff
Nekem sem a legnagyobb kedvenceim, de amit itt páran állítanak erős túlzás... Az 1D-t meg tényleg nem tudom minek kellett a cikkbe keverni...
Azért keverte bele mert az illető szeret veszekedni, directioner és azt akarja, hogy az utálkozók írjanak, hogy aztán jól beszóljon nekik.
2014. március 03. 21:56
nekem tetszik, noha nem a legjobb klippjük, de azért elég jó
2014. március 03. 22:02
|
|
Nitta2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 217741 offline
|
THELTB az 1D mégis hogy a fenébe jön ehhez a számhoz??? Nem is róluk volt/van szó.És am a legtöbb ember tudja hogy a One Way or another nem az ő számuk csak feldolgozták.
Am sztem nagyon jó lett ez a klippük is!!
Am sztem nagyon jó lett ez a klippük is!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.