Starity

Lezajlott a 86. Oscar-díj-átadó!

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 03. 19:28 #101
MissWho
MissWho
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 196
Csatolások: 0
Azonosító: 212058
Gratulálok mindenkinek, bár a Gravitáció és a Jégvarázs sikerét nem igazán értem..
2014. március 03. 19:41 #102
Psyché
Psyché
Hozzászólás: 930
Csatolások: 1
Azonosító: 203409
Leonardo-nak nemcsak a Wall Street miatt, hanem a filmjeinek 90%-a már Oscar díjas simán lehetne. A Gatsy nyert is, mondjuk én pont nem azt választottam volna, de kiindulhatunk itt a Titanic-tól is. Egyszerűen érthetetlen számomra, miért nem adják egy olyan embernek azt a nyamvadt szobrot, aki élete felét a szakmában éli le - helyette odaadják 2-3 éve színészkedő (tisztelet a kivételnek) "színészeknek", vagy azért mert megkenték őket (bocs, de nem hiszem el, hogy ebbe itt nincs pénz, ha a verseny tiszta lenne, az elmúlt díjátadók is már eredményeket hoztak volna). Alig tudnék itt felsorolni olyan nyertest, aki tényleg megérdemelte a jutalmát.

Jöjjön az én ellenvéleményen szinte mindenki fele.
Jared Leto számomra annyira érdemelte meg ezt a díjat, mint én a béke Nobelt, nyugodtan lehet nekem ugrani a rajongók részéről, de ez számomra nincs rendben.
A 12 év rabszolgaság nem vészes film, de szerintem eltúlozzák a körülötte való felhajtást. Ugyanígy vagyok a Jégvarázzsal is.
Talán a Mielőtt meghaltam amire azt mondom, hogy a díjak okésak, illetve a vizuális effekteknél a Gravitáció.

Vessetek meg, de számomra még mindig Leonardo vesztesége a legmegdöbbentőbb ebben az egészben.
2014. március 03. 19:53 #103
- törölt felhasználó -    
Bár kegyetlenül szurkoltam Leonardónak, és sajnálom,hogy nem nyert, azért Matthew győzelmének is örülök.Arról nem is beszélve, hogy Cate és Jared is hazavittek egy-egy szobrocskát.Ezen kivül nagyon örülök, hogy a Jégvarázs és a Nagy Gatsby is dijat kapott.
Jennifernél szerintem boritékolva volt, hogy ezt most nem ő nyeri, az is hatalmas dolog, hogy jelölték.Csodálatos szinésznő, imádom smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2014. március 03. 20:10 #104
- törölt felhasználó -    
Gratuu mindenkinek good.gif wink.gif
2014. március 03. 20:20 #105
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Cate Blanchett az összes jelölést díjra váltotta ebben a kategóriában az elmúlt időben. Boldogsággal töltött el, nem mellesleg gyönyörű beszédet tartott. McConaughey sem okozott meglepetést. Persze titkon ott lebegett a levegőben DiCaprio neve is, de tudni lehetett, hogy idén sem az ő estéje. Habár a Wall Street farkasa egy jó film. Ha már a filmeknél tartok..

..az Amerikai botrányt vártam, de a 12 év rabszolgaság mégis egy foglalkoztatottabb témát dolgoz fel, mint egy FBI-ügynök átverése. Ennek ellenére kicsit csalódott vagyok.
'Jennifer vagy Lupita?' volt nálam a dilemma. Jen teljes mértékben érdemelten kapta volna, de Lupitának élete nagy lehetősége volt. Az alakítása is fantasztikus.

Az eredeti forgatókönyvnél szorítottam Spike Jonzenak és IGEN, de őszintén szólva a legjobban Woody Allen - aki már így is rekorder az idei 16. jelölésével - 5. Oscarjában reménykedtem.

Jared díja (is) abszolút jogos. Zseniális színjáték. Azért Fassbenderért szintén fáj a szívem. Jaj.

Megosztott Oscar-díjakat megint!!
2 felhasználónak tetszik: VampireBella, janet7
2014. március 03. 20:25 #106
- törölt felhasználó -    
élőben néztem az Otherworld-ös srácok közvetítését már hajnal 1-től. reggel 7-kor pedig mehettem dolgozni! de a lényeg hogy pocsék unalmas gála volt papírforma győztesekkel. 8-éve minden évben élőben nézem a gálát de ez a díjátadó volt az utóbbi évek legunlamsabb oscárja! rolleyes.gif utólag kicsit bántam hogy fent maradtam a tavalyi gála színvonalát közel sem hozta! rolleyes.gif
2014. március 03. 20:26 #107
- törölt felhasználó -    
Idézet (habibi @ 2014.03.03. 19:41)
Leonardo-nak nemcsak a Wall Street miatt, hanem a filmjeinek 90%-a már Oscar díjas simán lehetne. A Gatsy nyert is, mondjuk én pont nem azt választottam volna, de kiindulhatunk itt a Titanic-tól is. Egyszerűen érthetetlen számomra, miért nem adják egy olyan embernek azt a nyamvadt szobrot, aki élete felét a szakmában éli le - helyette odaadják 2-3 éve színészkedő (tisztelet a kivételnek) "színészeknek", vagy azért mert megkenték őket (bocs, de nem hiszem el, hogy ebbe itt nincs pénz, ha a verseny tiszta lenne, az elmúlt díjátadók is már eredményeket hoztak volna). Alig tudnék itt felsorolni olyan nyertest, aki tényleg megérdemelte a jutalmát. 
Jöjjön az én ellenvéleményen szinte mindenki fele.
Jared Leto számomra annyira érdemelte meg ezt a díjat, mint én a béke Nobelt, nyugodtan lehet nekem ugrani a rajongók részéről, de ez számomra nincs rendben. 
A 12 év rabszolgaság nem vészes film, de szerintem eltúlozzák a körülötte való felhajtást. Ugyanígy vagyok a Jégvarázzsal is. 
Talán a Mielőtt meghaltam amire azt mondom, hogy a díjak okésak, illetve a vizuális effekteknél a Gravitáció.
Vessetek meg, de számomra még mindig Leonardo vesztesége a legmegdöbbentőbb ebben az egészben.

Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy számára melyik az év filmje, alakítása, etc. viszont az Oscar-gála nem erről szól és nem is életműdíj, hanem az amerikai filmes szakma majdnem egyöntetű véleménye, amely súlyozott szavazás alapján történik és ezt figyelembe véve azt mondom, nagyon nívós lett a díjazottak névsora. Nem Leo az egyetlen színész, akit elkerült az Oscar. Al Pacino a 8. jelölését (20 év múlva) váltotta díjra. Ha ebből indulunk ki, akkor még várhat. A Titaninért pedig Leo még csak jelölést sem kapott.
2 felhasználónak tetszik: Lindsay019, VampireBella
2014. március 03. 20:28 #108
- törölt felhasználó -    
Nagyon szomorú vagyok sad.gif(Leonardo megérdemelte volna nagyon...Jlaw:(
2014. március 03. 20:30 #109
- törölt felhasználó -    
Dicaprionak tavaly kellett volna kapni Calvin Candie-ért! smileeee.gif
2014. március 03. 20:32 #110
susurrus
susurrus
Rickrolled

Státusz"You choose your friends by their character and your socks by their color." - GO
Hozzászólás: 2760
Csatolások: 5176
Azonosító: 22484
Egyik filmet sem láttam (még), de látatlanban is Alfonso Cuarón győzelmének örülök a legjobban smileeee.gif
2014. március 03. 20:34 #111
- törölt felhasználó -    
Idézet (susurrus @ 2014.03.03. 20:32)
Egyik filmet sem láttam (még), de látatlanban is Alfonso Cuarón győzelmének örülök a legjobban  smileeee.gif

megérdemelte! smileeee.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: susurrus
2014. március 03. 20:40 #112
esztie35
esztie35
city of glass☆
Hozzászólás: 1369
Azonosító: 129890
Gratutlálok mindenkinek. smileeee.gif De az hogy Leo most sem kapott Oscar-t számomra érthetetlen. Mondjuk én nem láttam a Wall Street farkasát és azt mondják azért talán nem is kellett volna kapjon. De ezen kívül van még egy csomó filmje, amelyben olyat alakított hogy kijárt volna neki. Pl. A nagy Gatsby, Eredet, Viharsziget, A tégla, de még a Titanicért is. De mindegy, végülis az a lényeg hogy az egyik legjobb színész szerintem manapság és ha nem is kap soha Oscar-t, az nem változtat azon hogy mennyire tehetséges.
2014. március 03. 20:55 #113
Petrawook
Petrawook
little dhampir

StátuszBazinga!
Hozzászólás: 1030
Csatolások: 46
Azonosító: 188362
Gratulálok mindenkinek. smileeee.gif De néhányat másnak adtam volna
2014. március 03. 21:07 #114
Treasure-E.F.Xx
Treasure-E.F.Xx
visszatérő vendég

Státusz" A Genius ,Billionaire , Playboy , Philanthropist "
Hozzászólás: 476
Azonosító: 206525
Annyira sajnálom hogy Leo megint nem kapta meg ... sad.gif
2014. március 03. 21:53 #115
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Idén kivételesen elégedett vagyok a győztesekkel, bár fáj a szívem Leo DiCaprio miatt, de Matthew McConaughey legalább annyira megérdemelte. Akinek én személy szerint a legjobban örülök az Jared Leto, nem azért mert ő az egyik legnagyobb kedvencem, hanem mert hihetetlenül nagyot alakított a Dallas Buyers Clubban.
2014. március 03. 22:38 #116
Pocketfullofsunshine
Pocketfullofsunshine
visszatérő vendég

StátuszSomeone taught me to love everyone.Even my enemies.
Hozzászólás: 245
Azonosító: 153058
Nem értem ezt a sok Leo pártit és Akadémia gyűlölőt...az Akadémia minden évben az általa választott legjobbnak adja a díjat, nem életmű alapján megy a dolog. Mindig vannak jobbak Leónál, és már bocsánat, de amit Matthew beletett ebbe a szerepbe azt Kabrió soha nem fogja és nem is tette bele a szerepeibe. Jó gála volt. Külön grat Jarednek is. Igazi tehetség.
2014. március 04. 13:49 #117
Vic00
Vic00

Státusz♪♫..én azt mondom, hogy Punnany, te azt mondod, hogy Massif...♫♪
Hozzászólás: 652
Azonosító: 211726
Szegény Leo :c De ott a Big Gatsby :3 A Let it go, sajnálom, de egy kalap fos dal. https://www.youtube.com/watch?v=_rpjOTUs8YY smileeee.gif
2014. március 04. 14:36 #118
- törölt felhasználó -    
Állítólag a Gravitáció, mint film nem nagy durranás, legalábbis sok embertől ezt hallottam. Én a "Mielőtt meghaltam"-ot nézném meg, valószínűleg valamikor le is csekkolom.
2014. március 04. 14:53 #119
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
Gratulálok mindenkinek, de szerintem a Gravitáció egy fos film nem értem miért kapott ennyi díjat. Leot én is nagyon sajnálom :/
2014. március 04. 15:31 #120
- törölt felhasználó -    
http://youtu.be/Xe0QbINFcQk biggrin.gif biggrin.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok