Lezajlott a 86. Oscar-díj-átadó!
2014. március 03. 19:41
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Leonardo-nak nemcsak a Wall Street miatt, hanem a filmjeinek 90%-a már Oscar díjas simán lehetne. A Gatsy nyert is, mondjuk én pont nem azt választottam volna, de kiindulhatunk itt a Titanic-tól is. Egyszerűen érthetetlen számomra, miért nem adják egy olyan embernek azt a nyamvadt szobrot, aki élete felét a szakmában éli le - helyette odaadják 2-3 éve színészkedő (tisztelet a kivételnek) "színészeknek", vagy azért mert megkenték őket (bocs, de nem hiszem el, hogy ebbe itt nincs pénz, ha a verseny tiszta lenne, az elmúlt díjátadók is már eredményeket hoztak volna). Alig tudnék itt felsorolni olyan nyertest, aki tényleg megérdemelte a jutalmát.
Jöjjön az én ellenvéleményen szinte mindenki fele.
Jared Leto számomra annyira érdemelte meg ezt a díjat, mint én a béke Nobelt, nyugodtan lehet nekem ugrani a rajongók részéről, de ez számomra nincs rendben.
A 12 év rabszolgaság nem vészes film, de szerintem eltúlozzák a körülötte való felhajtást. Ugyanígy vagyok a Jégvarázzsal is.
Talán a Mielőtt meghaltam amire azt mondom, hogy a díjak okésak, illetve a vizuális effekteknél a Gravitáció.
Vessetek meg, de számomra még mindig Leonardo vesztesége a legmegdöbbentőbb ebben az egészben.
Jared Leto számomra annyira érdemelte meg ezt a díjat, mint én a béke Nobelt, nyugodtan lehet nekem ugrani a rajongók részéről, de ez számomra nincs rendben.
A 12 év rabszolgaság nem vészes film, de szerintem eltúlozzák a körülötte való felhajtást. Ugyanígy vagyok a Jégvarázzsal is.
Talán a Mielőtt meghaltam amire azt mondom, hogy a díjak okésak, illetve a vizuális effekteknél a Gravitáció.
Vessetek meg, de számomra még mindig Leonardo vesztesége a legmegdöbbentőbb ebben az egészben.
2014. március 03. 19:53
Bár kegyetlenül szurkoltam Leonardónak, és sajnálom,hogy nem nyert, azért Matthew győzelmének is örülök.Arról nem is beszélve, hogy Cate és Jared is hazavittek egy-egy szobrocskát.Ezen kivül nagyon örülök, hogy a Jégvarázs és a Nagy Gatsby is dijat kapott.
Jennifernél szerintem boritékolva volt, hogy ezt most nem ő nyeri, az is hatalmas dolog, hogy jelölték.Csodálatos szinésznő, imádom
Jennifernél szerintem boritékolva volt, hogy ezt most nem ő nyeri, az is hatalmas dolog, hogy jelölték.Csodálatos szinésznő, imádom
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2014. március 03. 20:20
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Cate Blanchett az összes jelölést díjra váltotta ebben a kategóriában az elmúlt időben. Boldogsággal töltött el, nem mellesleg gyönyörű beszédet tartott. McConaughey sem okozott meglepetést. Persze titkon ott lebegett a levegőben DiCaprio neve is, de tudni lehetett, hogy idén sem az ő estéje. Habár a Wall Street farkasa egy jó film. Ha már a filmeknél tartok..
..az Amerikai botrányt vártam, de a 12 év rabszolgaság mégis egy foglalkoztatottabb témát dolgoz fel, mint egy FBI-ügynök átverése. Ennek ellenére kicsit csalódott vagyok.
'Jennifer vagy Lupita?' volt nálam a dilemma. Jen teljes mértékben érdemelten kapta volna, de Lupitának élete nagy lehetősége volt. Az alakítása is fantasztikus.
Az eredeti forgatókönyvnél szorítottam Spike Jonzenak és IGEN, de őszintén szólva a legjobban Woody Allen - aki már így is rekorder az idei 16. jelölésével - 5. Oscarjában reménykedtem.
Jared díja (is) abszolút jogos. Zseniális színjáték. Azért Fassbenderért szintén fáj a szívem. Jaj.
Megosztott Oscar-díjakat megint!!
..az Amerikai botrányt vártam, de a 12 év rabszolgaság mégis egy foglalkoztatottabb témát dolgoz fel, mint egy FBI-ügynök átverése. Ennek ellenére kicsit csalódott vagyok.
'Jennifer vagy Lupita?' volt nálam a dilemma. Jen teljes mértékben érdemelten kapta volna, de Lupitának élete nagy lehetősége volt. Az alakítása is fantasztikus.
Az eredeti forgatókönyvnél szorítottam Spike Jonzenak és IGEN, de őszintén szólva a legjobban Woody Allen - aki már így is rekorder az idei 16. jelölésével - 5. Oscarjában reménykedtem.
Jared díja (is) abszolút jogos. Zseniális színjáték. Azért Fassbenderért szintén fáj a szívem. Jaj.
Megosztott Oscar-díjakat megint!!
2014. március 03. 20:25
élőben néztem az Otherworld-ös srácok közvetítését már hajnal 1-től. reggel 7-kor pedig mehettem dolgozni! de a lényeg hogy pocsék unalmas gála volt papírforma győztesekkel. 8-éve minden évben élőben nézem a gálát de ez a díjátadó volt az utóbbi évek legunlamsabb oscárja!
utólag kicsit bántam hogy fent maradtam a tavalyi gála színvonalát közel sem hozta!
2014. március 03. 20:26
Idézet (habibi @ 2014.03.03. 19:41)
Leonardo-nak nemcsak a Wall Street miatt, hanem a filmjeinek 90%-a már Oscar díjas simán lehetne. A Gatsy nyert is, mondjuk én pont nem azt választottam volna, de kiindulhatunk itt a Titanic-tól is. Egyszerűen érthetetlen számomra, miért nem adják egy olyan embernek azt a nyamvadt szobrot, aki élete felét a szakmában éli le - helyette odaadják 2-3 éve színészkedő (tisztelet a kivételnek) "színészeknek", vagy azért mert megkenték őket (bocs, de nem hiszem el, hogy ebbe itt nincs pénz, ha a verseny tiszta lenne, az elmúlt díjátadók is már eredményeket hoztak volna). Alig tudnék itt felsorolni olyan nyertest, aki tényleg megérdemelte a jutalmát.
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy számára melyik az év filmje, alakítása, etc. viszont az Oscar-gála nem erről szól és nem is életműdíj, hanem az amerikai filmes szakma majdnem egyöntetű véleménye, amely súlyozott szavazás alapján történik és ezt figyelembe véve azt mondom, nagyon nívós lett a díjazottak névsora. Nem Leo az egyetlen színész, akit elkerült az Oscar. Al Pacino a 8. jelölését (20 év múlva) váltotta díjra. Ha ebből indulunk ki, akkor még várhat. A Titaninért pedig Leo még csak jelölést sem kapott.
2014. március 03. 20:28
Nagyon szomorú vagyok
(Leonardo megérdemelte volna nagyon...Jlaw:(
2014. március 03. 20:30
Dicaprionak tavaly kellett volna kapni Calvin Candie-ért!
2014. március 03. 20:40
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
Gratutlálok mindenkinek.
De az hogy Leo most sem kapott Oscar-t számomra érthetetlen. Mondjuk én nem láttam a Wall Street farkasát és azt mondják azért talán nem is kellett volna kapjon. De ezen kívül van még egy csomó filmje, amelyben olyat alakított hogy kijárt volna neki. Pl. A nagy Gatsby, Eredet, Viharsziget, A tégla, de még a Titanicért is. De mindegy, végülis az a lényeg hogy az egyik legjobb színész szerintem manapság és ha nem is kap soha Oscar-t, az nem változtat azon hogy mennyire tehetséges.
2014. március 03. 21:07
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Annyira sajnálom hogy Leo megint nem kapta meg ...
2014. március 03. 21:53
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Idén kivételesen elégedett vagyok a győztesekkel, bár fáj a szívem Leo DiCaprio miatt, de Matthew McConaughey legalább annyira megérdemelte. Akinek én személy szerint a legjobban örülök az Jared Leto, nem azért mert ő az egyik legnagyobb kedvencem, hanem mert hihetetlenül nagyot alakított a Dallas Buyers Clubban.
2014. március 03. 22:38
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Nem értem ezt a sok Leo pártit és Akadémia gyűlölőt...az Akadémia minden évben az általa választott legjobbnak adja a díjat, nem életmű alapján megy a dolog. Mindig vannak jobbak Leónál, és már bocsánat, de amit Matthew beletett ebbe a szerepbe azt Kabrió soha nem fogja és nem is tette bele a szerepeibe. Jó gála volt. Külön grat Jarednek is. Igazi tehetség.
2014. március 04. 13:49
|
|
Vic00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 652 Csatolások: 0 Azonosító: 211726 offline
|
Szegény Leo :c De ott a Big Gatsby :3 A Let it go, sajnálom, de egy kalap fos dal. https://www.youtube.com/watch?v=_rpjOTUs8YY
2014. március 04. 14:36
Állítólag a Gravitáció, mint film nem nagy durranás, legalábbis sok embertől ezt hallottam. Én a "Mielőtt meghaltam"-ot nézném meg, valószínűleg valamikor le is csekkolom.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.