Lezajlott a 86. Oscar-díj-átadó!
2014. március 03. 16:01
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Képzeljétek el, hogy készítenek egy életrajzi filmet Leóról, és a színész aki játssza őt, kapja az oscart. : )
1 felhasználónak tetszik:
VampireBella
2014. március 03. 16:16
|
|
Violet Hepburnvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 312 Csatolások: 12 Azonosító: 215707 offline
|
Idézet (bohóc9 @ 2014.03.03. 09:52)
mintha valami hiányozna a listáról. vagyis inkább valaki. HOL VAN LEONARDO DICAPRIO??!! EZEK NEM NORMÁLISAK, ELEGEM VAN AZ OSCARBÓL -.-" Jared is megérdemelte, de Leo egy klasszissal jobb nála-.-
Főleg ,hogy nem is jelölték őket egy kategóriában...
(Értsd: Leo elől McConaughey vitte el a díjat)
Lindsay019
2014. március 03. 16:23
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Jarednek nagyon örülök, de Dicaprio esete már röhelyes
2014. március 03. 17:00
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Anyám,mennyi Gravitáció! Pedig engem nem fogott meg!
A 12 év rabszolgaságon,és a Jégvarázson már meg sem lepődöm!
Szegény Leo!!! Miért nem kapott Oscart?? Megérdemelte volna,igazán!
Ez nem fair!! Legalább a Nagy Gatsby! Nagyon jó film!
VISZONT,a legjobb eredeti dalra nem ezt vártam! Szerintem a Happy-Gru2 klasszisokkal jobb dal! Megérdemelte volna Pharrel!
Azért gratulálok mindenkinek! (Remélem jövőre Leo,és Johnny Depp fog tarolni!!!
)
A 12 év rabszolgaságon,és a Jégvarázson már meg sem lepődöm!
Szegény Leo!!! Miért nem kapott Oscart?? Megérdemelte volna,igazán!
Azért gratulálok mindenkinek! (Remélem jövőre Leo,és Johnny Depp fog tarolni!!!
2014. március 03. 17:06
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Lehet vitatkozni hogy ki nem érdemelte meg/ki érdemelte volna meg, de minden vélemény szubjektív úgyis.
Nekem a legjobb film a 12 év rabszolgaságnak és a legjobb eredeti forgatókönyv A nőnek tökéletesen jogos.
Szerintem Jennifer is megérdemelte volna a legjobb női mellékszereplőt (ezért milliószor jobban, mint a Napos oldalért) és Lupita is, nagyjából egyenlően tetszett mindkét alakítás, de talán inkább Lupitának szurkoltam.
Én nem bánom, hogy Leo nem kapott díjat. Szerintem a szíve mélyén mindenki tudja, hogy ez olyan "nem ez a legjobb filmed, de most már kapj egy Oscart, nesze" díj lett volna. Remélhetőleg eljön az ő ideje is és nem 80 évesen az életmű.
Amúgy is csak az utóbbi években lett ekkora szenzáció, hogy nem kapott még Oscart, pedig már a Basketball Diaries-ért is ADTAM VOLNA neki
A lényeg, hogy nem ő az egyetlen, aki még nem kapott, pedig sokan úgy gondolják, hogy megérdemelné, szóval nyugi már. Na nem mintha nem élvezném a sok pihent agyú poént
És természetesen akkor is a Happy volt a legjobb dal, na jó, ebben az egyben nem tűrök ellenkező véleményt!!!
Nekem a legjobb film a 12 év rabszolgaságnak és a legjobb eredeti forgatókönyv A nőnek tökéletesen jogos.
Szerintem Jennifer is megérdemelte volna a legjobb női mellékszereplőt (ezért milliószor jobban, mint a Napos oldalért) és Lupita is, nagyjából egyenlően tetszett mindkét alakítás, de talán inkább Lupitának szurkoltam.
Én nem bánom, hogy Leo nem kapott díjat. Szerintem a szíve mélyén mindenki tudja, hogy ez olyan "nem ez a legjobb filmed, de most már kapj egy Oscart, nesze" díj lett volna. Remélhetőleg eljön az ő ideje is és nem 80 évesen az életmű.
És természetesen akkor is a Happy volt a legjobb dal, na jó, ebben az egyben nem tűrök ellenkező véleményt!!!
2014. március 03. 17:53
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Jared Leto-nak és Cate-nek eszméletlenül gratulálok, és Lupitának is. Matthew McConaughey pedig a legkellemesebb meglepetés. Ha valaki Nekem pár évvel ezelőtt azt mondja, hogy Oscar-díjas színész lesz belőle egyszerűen körberöhögöm... Leonardo-t valahol sajnálom, de a Wall Street Farkasa miatt nem is érdemelt volna Oszit. Talán egyszer eljön az ideje. Mindenesetre korábban volt már egy tucatnyi filmje amiért kijárt volna Neki. Nem szeretik Őt Hollywood-ban.
Keményen dolgozik, és mégsem becsüli a szakma.
VampireBella
2014. március 03. 18:14
Gratula a nyerteseknek! de legfőbbképen a Jégvarázsnak,és Jared-nek.
2014. március 03. 18:50
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2014. március 03. 19:26
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Az idei gála valami fergeteges volt. És természetesen mindenki tudja, hogy minek örültem a legjobban, ez pedig nem más, mint a Jégvarázs győzelme. Amikor Matthew és Kim bemondták a legjobb animációs rövidfilmet, eléggé csalódott voltam, hogy nem a Lóra! nyert, de még gondolkodni sem volt időm, mert mondták az animációs filmet és amikor kimondták a bűvös mondatot, hogy "And the Oscar goes to... Frozen! Chris Buck and Jennifer Lee." akkor hirtelen nem akartam elhinni, hogy ez tényleg megtörténik és végre megtört a sor, végre megkapta a Walt Disney Animation Studios is azt a jól megérdemelt kis szobrot. Együtt sírtam Jenniferrel és külön rátett a lapáttal az őrangyalos megjegyzés. Nem tudom kifejezni szavakkal, hogy mit éreztem, csak azt sajnálom, hogy ezt sokan nem értik meg. Azt már külön nem értem, hogy miért hiszik egyesek, hogy a Gru 2.-nek bármi esélye is volt ezen a gálán. Már elnézést, de ha nem a Jégvarázs nyer, akkor a The Wind Rises...
Aztán jó sokat kellett várni, mire Mr. Travolta bejelentette hőn szeretett Adele Dazimunkat, alias Idina Menzelt.
A siettető zenekart kirúgnám a francba, szegény Idina nem tudott mit kezdeni a sietséggel. Viszont ezután nem sokkal, mikor Jessica elkezdte felolvasni a bűvös sorokat, hogy "Kristen Anderon-Lopez and Robert Lopez", akkor ismét felugrottam örömömben, ugyanis végig azt hittem, hogy az a hatásvadász Ordinary Love kapja majd (ami szintén jó szám, nem erről van szó...)
Ami azt jelentette egyben, hogy 14 év után nemhogy "megtört a jég", de egyből két Oscar-díjat is kapott egy Disney mese. Itt volt az ideje, mert komolyan, ha ezért nem adták volna oda, akkor semmiért. Idén pedig olyan erős lesz az animációs mezőny, hogy nem tudom megmondani, mennyi esélye lesz a Big Hero 6-nek, bár reménykedem azért. (Igen, szerintem Pixar nélkül is elég erős lesz.)
Egyéb kategóriákról csak azt tudom mondani, hogy Jarednek nagyon örültem, Matthewnak szintén. Tudom, tudom, Leonak jár az Oscar, de könyörgöm, Matthew megérdemelte. A Gravitáció díjait túlzásnak tartom, azóta is fennakadtam a tényen, hogy a Best Score-t is ez kapta. Ez a film konkrétan azóta nem érdekel, mióta minden díjat hozzávágnak...
Ó, és..
Aztán jó sokat kellett várni, mire Mr. Travolta bejelentette hőn szeretett Adele Dazimunkat, alias Idina Menzelt.
Ami azt jelentette egyben, hogy 14 év után nemhogy "megtört a jég", de egyből két Oscar-díjat is kapott egy Disney mese. Itt volt az ideje, mert komolyan, ha ezért nem adták volna oda, akkor semmiért. Idén pedig olyan erős lesz az animációs mezőny, hogy nem tudom megmondani, mennyi esélye lesz a Big Hero 6-nek, bár reménykedem azért. (Igen, szerintem Pixar nélkül is elég erős lesz.)
Egyéb kategóriákról csak azt tudom mondani, hogy Jarednek nagyon örültem, Matthewnak szintén. Tudom, tudom, Leonak jár az Oscar, de könyörgöm, Matthew megérdemelte. A Gravitáció díjait túlzásnak tartom, azóta is fennakadtam a tényen, hogy a Best Score-t is ez kapta. Ez a film konkrétan azóta nem érdekel, mióta minden díjat hozzávágnak...
Ó, és..
duracell
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.