Lezajlott a 86. Oscar-díj-átadó!
2014. március 03. 09:55
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Idézet (bohóc9 @ 2014.03.03. 09:52)
mintha valami hiányozna a listáról. vagyis inkább valaki. HOL VAN LEONARDO DICAPRIO??!! EZEK NEM NORMÁLISAK, ELEGEM VAN AZ OSCARBÓL -.-" Jared is megérdemelte, de Leo egy klasszissal jobb nála-.-
A jobb, itt is relatív fogalom. Jared szerintem ennél a filmnél többet vállalt picit, mint lelkileg, mint testileg 1000%ot kellett, és adott bele a munkába. És persze Leo is mindig a maximumot nyújtja a filmjeiben, de abban egyetértek, hogy ocsmány egy film, és ha már nyer, mert én hiszem, hogy egyszer fog!!
2014. március 03. 10:07
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nem nagyon tudok többet hozzászólni az előttem szólókhoz. Kicsit én is sokallom a 12 év rabszolgaság díjait, de ez van. Matthewnak nagy gratuláció, megérdemelte - habár valahol szerettem volna Leo kezében is egy Oscar szobrocskát látni. A jégvarázsnak nagyon örülök, de szerintem itt nem is volt esélye másnak.
Gratula mindenkinek.
2014. március 03. 10:12
|
|
Zsofeszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.15. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 215330 offline
|
A Jégvarázsnak, a nagy Gatsbynak, a Blue Jasmine-nak és a 12 év rabszolgaságnak nagyon örülök, ezek remek mind filmek! Én csak azt sajnálom, hogy az Amerikai botrány nem nyert
brühühü
2014. március 03. 10:29
Hát, bevallom őszintén, egy kicsit csalódott vagyok, főként Leonardo miatt, mert, bár nem ez volt élete legjobb filmje, már igazán megérdemelné az a szobrocskát, de a Mielőtt meghaltam egy lenyűgöző film, ezért megérdemelte Matthew a győzelmet. Nekem a Gravitáció az egyszer megnézem és rendben kategóriába tartozik, tehát azzal a rengeteg díjjal, amit a film kapott, nem feltétlenül értek egyet. És, ami a legjobban meglepett, az az első filmes Lupita Nyong'o győzelme, mert én teljes erővel Jennifernek szurkoltam (miért, ki másnak, ha már egyszer a kedvencem), akinek ugye ez volt a harmadik Oscar jelölése. De még rengeteg lehetősége van, szóval szurkolok neki a következőig is.
Összességében rengeteg meglepetés ért, sok helyen nem értek egyet az Akadémiával, de nem egy Oscar fogja megmondani nekem, hogy mi tetszik és mi nem, mit szeretek és mit nem.
2014. március 03. 10:32
Gondolom felesleges nekem is leírnom, de Leo-nak tényleg nagyon kijárna már egy Oscar!
2014. március 03. 10:40
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Őszintén szólva engem eléggé hidegen hagy az egész Oscar díjátadó. A filmek, és a jelöltek nagy része nem hoz lázba, és nem tartom mindet kiemelkedőnek. Csak most divatosak, ezért a kezükbe nyomnak egy-egy szobrot (tisztelet a kivételnek). Ennyi. Amúgy Leo tényleg kaphatna már egy Oscart...sőt többet is, mert egy csomó elszökött előle...
2014. március 03. 11:00
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Jéééégvarázs.... let it go!!!
2014. március 03. 11:02
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nagy meglepetéseket nem kellett várni, az biztos. Kár, hogy végül nem sikerült bevállalni sem Lawrence második Oscarját, sem az első sci-fi győztest. Azt is sajnálom, hogy a Hustle így hoppon maradt, én nagyon szerettem. A 12YAS jó film, komoly témáról persze, és veri az elmúlt jó pár év fődíjasát, de ha valami igazán kiemelkedőt akartak volna választani, akkor A nő vagy a Gravitáció mellett kellett volna dönteniük.
A két színészi díj mindenképpen jogos, McConaugheynek különösen örülök, bár én Fassbender és Bruce Dern kezében láttam volna szívesen ezt a két szobrot. Lupita is megérdemli, volt jobb alakítás a kategóriában, de neki valószínűleg ez volt élete legnagyobb lehetősége. A legfontosabb számomra Spike Jonze és Cate Blanchett díja volt, nekik nagyon drukkoltam az elejétől fogva. Ami még jó lett volna, ha az idegen nyelvűeknél A vadászat nyer, hiába sütötték volna rá, hogy a könnyebben fogyasztható győzött.
A két színészi díj mindenképpen jogos, McConaugheynek különösen örülök, bár én Fassbender és Bruce Dern kezében láttam volna szívesen ezt a két szobrot. Lupita is megérdemli, volt jobb alakítás a kategóriában, de neki valószínűleg ez volt élete legnagyobb lehetősége. A legfontosabb számomra Spike Jonze és Cate Blanchett díja volt, nekik nagyon drukkoltam az elejétől fogva. Ami még jó lett volna, ha az idegen nyelvűeknél A vadászat nyer, hiába sütötték volna rá, hogy a könnyebben fogyasztható győzött.
2014. március 03. 11:04
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ok gratula a nyerteseknek, de azért ez a Gravitáció ennyire tuti nem lehet jó, hogy 7 díjat is nyert! Jared Letonak gratula, de Jonah Hillnek szurkoltam, hátha ő is nyer egy szobrot!
2014. március 03. 11:08
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
komolyan nem hiszem el hogy leo most sem nyert oscar-t
ez már nem is vicces hanem szomorú
2014. március 03. 11:20
Bradley Cooper miért nincs itt???????? Nála jobb színész nincssss!!!!!!!!!!
:'(
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: