Kiosztották az Arany Málna-díjakat
2014. március 08. 15:36
Azt hittem, hogy Selena Gomez is fog kapni egy szobrot. Nem értem, miért gondolják rossznak a Föld utánt... Nagyon jó film lett. Will és Jaden is jól eljátszották a szerepüket.
2014. március 23. 17:54
|
|
Beautystar18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 223056 offline
|
Szegény Smith-ék!
2014. április 15. 21:49
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Azért, elég durva, hogy szegény Will-nek soha egyetlen Oscart, de még csak Golden Globe-ot sem bírtak odaadni, de kikiáltják legrosszabb mellékszereplőnek...
Csórikám összefoghatna DiCaprioval.
A Föld után-t pedig épp az előbb néztem meg, és egyáltalán nem volt olyan rossz, mint amilyennek sokan titulálták. Sőt, még ha nem is izgultam szét rajta az agyamat, engem tökre lekötött másfél órán keresztül. Az egyetlen "érv", amit amellett találtam, hogy ez a film rossz, az volt, hogy Jaden játszik benne, az indok pedig arra, hogy ő miért nem jó színész, az volt, hogy "mert ő willszmissz fia, és ha nem az lenne, színész sem lenne!" Okosak az emberek, az egyszer biztos.
Azért, alig 16 évesen elég jól alakított a srác.
A Föld után-t pedig épp az előbb néztem meg, és egyáltalán nem volt olyan rossz, mint amilyennek sokan titulálták. Sőt, még ha nem is izgultam szét rajta az agyamat, engem tökre lekötött másfél órán keresztül. Az egyetlen "érv", amit amellett találtam, hogy ez a film rossz, az volt, hogy Jaden játszik benne, az indok pedig arra, hogy ő miért nem jó színész, az volt, hogy "mert ő willszmissz fia, és ha nem az lenne, színész sem lenne!" Okosak az emberek, az egyszer biztos.
Azért, alig 16 évesen elég jól alakított a srác.
2014. április 15. 21:57
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Ja, és vicces, hogy Szelenagomez és Vanessa Hudgens-félék nyugodtan elvannak abban a tudatban, hogy ők aztán most tök jó színészek, csak mert a Spring Brékörz', és ahhoz hasonló filmalkotások után nem dugnak az orruk alá sem pozitív, sem pedig negatív díjakat.
2014. április 28. 16:58
|
|
Laura Melody Sheenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 212790 offline
|
A magányos lovas nagyon jó film ..
juj kibelezem a kritikusokat
juj kibelezem a kritikusokat
2014. május 05. 10:50
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
hát erre én nem gratulálok, hanem sajnálom őket! Ilyen díjátadót O.o
2014. június 08. 15:39
MI AZ HOGY JADEN SMITH A LEGROSSZABB SZÍNÉSZ ÉS WILL SMITH & JADEN SMITH A LEGROSSZABB PÁROS? egyáltalán hogy oszthatnak ki ilyen hülye díjakat?
2014. július 23. 18:16
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
na legalább Helena és Johnny nem kaptak díjat
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: