Kiosztották az Arany Málna-díjakat
2014. március 02. 11:51
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Hát én nem egészen értem, hogy mi értelme ennek e díjnak?
2014. március 02. 11:58
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
icarlyluv, ezt most komolyan gondolod, hogy a formája alapján ítélsz meg egy díjat?? O.o ha a színészkedés a munkád, és megkapod a létező legrosszabb kritikát úgy, hogy még egy szobrocskát is adnak hozzá, nehogy elfelejtsd, milyen szar színész vagy... hát az nem épp a legjobb dolog. és pont nem azt fogod gondolni, hogy "jajj, milyen cuki kis málna szobrocskám van nekem otthon!", hanem hogy "ennyire rossz munkát végeztem, most megyek depizni..". ha valamin sokat dolgoztál, és mégis leszólnak miatta, az aztán tényleg fenomenális érzés lehet:))))))))) -.-
2014. március 02. 12:17
Idézet
• A legrosszabb női mellékszereplő: Kim Kardashian – Temptation
Egy ilyen nőszemélynek adtak szerepet?
2014. március 02. 12:26
hála égnek,örülök,hogy Selena egyet sem nyert!!!De szerintem Kim Kardashian megérdemelte de nagyon
2014. március 02. 12:39
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kim megérdemelte, a többieket nem tudom, csak Jadent és Will-t. Ők nem érdemelték meg.
2014. március 02. 12:43
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Kim Kardashian megérdemelte,nem csípem ezt a csajt
2014. március 02. 12:46
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (mogyeszka @ 2014.03.02. 11:09)
Ez felháborító és nevetséges!!!
Hogy lenne már Will Smith rossz színész?? A Föld után-ban igenis nagyon jól alakított,ugyan mi a fene nem tetszett abban a ''kritikusoknak''??? Ennél jobban már valóban nem tudom hogy a fenébe lehet eljátszani! Sőt Jaden is jó volt,ahhoz képest hogy előző kisebb szerepei után bedobták a mélyvízbe,és helyt tudott állni!! De bezzeg egyes Disney-sztárokat van hogy ilyen-meg olyan díjra jelölnek,Will-hez hasonló nagy színészeket akik már letettek valamit az asztalra,annak pedig a kezébe nyomnak egy lealacsonyító díjat! 
Sem ez, sem az Oscar nem életműdíj. Nem azt díjazzák, hogy az összes filmjében hogyan játszott a színész, hanem egy adottban, ami jelölve lett. Lehet, hogy van valakinek 10 zseniális filmje, ha utána csinált valami zskategóriás bénaságot. Az, hogy valakinek jó filmjei voltak, nem jelenti azt, hogy attól kezdve minden filmje jó lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. március 02. 12:47
|
|
Rajongó1409visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 410 Csatolások: 0 Azonosító: 209297 offline
|
A magányos lovassal nem értek egyet
2014. március 02. 13:11
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
a föld után az tényleg nagyon gázos egy film
2014. március 02. 13:21
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Idézet (bohóc9 @ 2014.03.02. 11:58)
icarlyluv, ezt most komolyan gondolod, hogy a formája alapján ítélsz meg egy díjat?? O.o ha a színészkedés a munkád, és megkapod a létező legrosszabb kritikát úgy, hogy még egy szobrocskát is adnak hozzá, nehogy elfelejtsd, milyen szar színész vagy... hát az nem épp a legjobb dolog. és pont nem azt fogod gondolni, hogy "jajj, milyen cuki kis málna szobrocskám van nekem otthon!", hanem hogy "ennyire rossz munkát végeztem, most megyek depizni..". ha valamin sokat dolgoztál, és mégis leszólnak miatta, az aztán tényleg fenomenális érzés lehet:)) -.-
Őö... igen
Ja és igen. Ha színész lennék, és kapnék málnát az lenne az első gondolatom, hogy tök jól fog mutatni a polcomon. Pozitív felfogás
2014. március 02. 13:28
A Nagyfiuk első része tényleg sokkal jobb mint a második bár szerintem ezért nem érdemel Arany Málnát. (mondjuk nekem a második része is tetszett)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.