Gwen nagyon szép lány és a korához képest nagyon jól tartja magát,a tehetségét is meg kell említenem mert az idő tükrözi a fergeteges éveit.
Remélem nem felejti el a rajongóit gratulálok nekik remek anyuka.
Megszületett Gwen Stefani harmadik gyermeke
2014. március 02. 19:48
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
2014. március 02. 20:11
|
|
katucikababucika0305új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.18. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 221379 offline
|
Gratulárok nekik
2014. március 02. 20:43
44 éves, milyen durva. Mire a gyerek 20 éves lesz, addigra Gwen 64, nagymamakorú. Az én mamám 45 éves volt, amikor én születtem, már csak ezért is durva számomra.
Félreértés ne essék, tisztelem és becsülöm a munkáját, és imádom, mint énekesnő, de szerintem húzós 40 felett gyereket vállalni, már csak azért is, mert semmi garancia a mai világban arra, hogy a 60-65 évet megéled.
Félreértés ne essék, tisztelem és becsülöm a munkáját, és imádom, mint énekesnő, de szerintem húzós 40 felett gyereket vállalni, már csak azért is, mert semmi garancia a mai világban arra, hogy a 60-65 évet megéled.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2014. március 03. 12:55
Gwen Stefanin nem látszik, hogy ő 44 éves lenne, biztosan 64 éves korára se fog úgy kinézni mint egy "nagymama"!!! Szerintem!
2014. március 04. 14:48
Idézet (Cynthia @ 2014.03.02. 20:43)
44 éves, milyen durva. Mire a gyerek 20 éves lesz, addigra Gwen 64, nagymamakorú. Az én mamám 45 éves volt, amikor én születtem, már csak ezért is durva számomra.
30 fölött volt, amikor született az első gyereke.
Amúgy részben egyet is értek Veled, meg nem is. Gwen a popszakmában van, ahol kicsit másképp működnek a dolgok, mint az "átlagemberek" számára. Sok időt kell befektetni, hogy híres legyen és vegyék a lemezeit és elmenjenek a koncertjére. Talán azért vállalt most gyereket, mert ha 65 éves korára már nem is él, lesz miből élnie a gyerkőcnek. Nem rosszindulatú akarok lenni, de szerintem benne van a pakliban.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.