Csak akkor mozog, ha kattintasz, valamit elrontottam.
30 napos Adam Lambert kihívás
2014. március 21. 20:53
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
20. nap: Mondj egy dalt, amivel a legjobban tudsz azonosulni!
Mivel egyet lehet, ezért most a Strutot írnám!
Mivel egyet lehet, ezért most a Strutot írnám!
Idézet
I want to start a revolution, a type of personal solution (...) You got something to say- your hands are tied, open your mouth, open it wide; let the freedom begin
1 felhasználónak tetszik:
Victoria8
2014. március 22. 10:02
Véletlenül kimaradt a tegnapi és a tegnapelőtti...
11. nap: Van valamilyen egyéb ereklyéd? (lemez, képek, aláírás, póló...)
Sajnos nincs.
11. nap: Melyik az a szám, amitől sírni tudsz?
Underneath.
12. nap: Melyik az a dal, ami erőt ad?
Master Plan.
11. nap: Van valamilyen egyéb ereklyéd? (lemez, képek, aláírás, póló...)
Sajnos nincs.
11. nap: Melyik az a szám, amitől sírni tudsz?
Underneath.
12. nap: Melyik az a dal, ami erőt ad?
Master Plan.
Glamster
2014. március 22. 10:17
22. nap: Mikor voltál a legbüszkébb arra, hogy Glambert vagy? / Mikor voltál Rá a legbüszkébb?
Mindig büszke vagyok rá, de talán a legbüszkébb akkor voltam, mikor megkapta a 'Hope of Los Angeles' díjat (már csak azért is, mert ezt nem osztogatják mindenféle jöttmentnek.´).
Mindig büszke vagyok rá, de talán a legbüszkébb akkor voltam, mikor megkapta a 'Hope of Los Angeles' díjat (már csak azért is, mert ezt nem osztogatják mindenféle jöttmentnek.´).
Glamster
2014. március 23. 15:45
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
22. nap: Mikor voltál a legbüszkébb arra, hogy Glambert vagy? / Mikor voltál Rá a legbüszkébb?
Legtöbbször az vagyok rá!
Ha ki kell emelnem valamit, akkor az, hogy volt bátorsága 2. albumként egy személyes lemezt készíteni, a másik pedig, ami nagyon megmaradt: amikor Kijevben fellépett a Queennel 500 ezer ember előtt, és a tömeg, ami nem is ismerte őt, egyszerre kántálta a nevét a Who Wants to Live Forever kezdeténél. Na meg az egész előadás annyira toppon volt :')
Legtöbbször az vagyok rá!
2014. március 30. 14:14
|
|
Glamster☾ |
|
29. nap: Kedvenc fan rajzod/festményed? (Ha esetleg Te alkottál, nyugodtan linkeld be!)
Én is szeretek rajzolgatni, de azért közel sem vagyok profi. Az egyik kedvencem az egyik barátomtól, Dorottyától van.
Én is szeretek rajzolgatni, de azért közel sem vagyok profi. Az egyik kedvencem az egyik barátomtól, Dorottyától van.
Idézet
Now I believe in more than I can see...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.