Megint nővel csókolózott Miley Cyrus — fotó
2014. február 28. 23:48
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
Ez a nő egyre szánalmasabb!Nincs bajom a Lezbikusokkal meg a melegekkel ne értsetek férre de ez már undorító amit művel mióta nincs pasija még jobban,ki fordult önmagából!Egy f*sz hiányos k*rva lett belőle!Teljesen le alacsonyította magát olyannyira hogy már senkinek nem kell egy d*gáson kívűl és most nőkkel enyeleg össze vissz csak hogy,beszéljenek róla!Undormány ez a nő!!Elképesztő hogy egy tök aranyos csajból,egy ilye semmire kellő,r*banc lett!!!Másról nem szól az élete csak hogy partizzon,drogozzon meg hogy mesztelenkedjen!!!1 év azt a rehabon fog csücsülni!!!
2014. március 01. 07:50
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
meglepődnék, ha nem láttam volna már ezt a képet ask fmen. de inkább a nőkkel csókolózzon mint JARED LETOVAL.
2014. március 01. 08:48
Nem lepődöm meg. Amúgy szerintem Miley nem leszbikus, csak szeret botrányt kelteni. De ha mégis az, akkor meg hadd legyen az. Nem kell olyanokat kommentálni, hogy "fújj, leszbik", mert szerintem inkább a homofóbia a szánalmas.
1 felhasználónak tetszik:
deaddreamer
2014. március 01. 08:55
|
|
Mrs.KiryuZerovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 491 Csatolások: 120 Azonosító: 221524 offline
|
Nincs min meglepődni. Miley akarattal vívta ki magának azt a sok utálkozó kommentet, aztán pedig csak csodálkozik, hogy mit gondolnak róla az emberek. Számomra teljesen érthetetlen, miért lett ilyen, amilyen az utóbbi pár évben . Nekem sokkal jobban bejött az a csajszi, akit még anno' a Hannah Montana c. sorozatban láttam, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül ..
2014. március 01. 09:00
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Imádom, hogy nektek szánalmas meg undorító stb egyből
mintha a hétköznapi emberek nem próbálnák ki.. Amúgy szerintem ebben semmi rossz nincs, hiszen még most kell élnie.. Látszik, hogy nem érdekli a ti piti véleményetek, ő így boldog.. Nem mondom, hogy teljesen a dolog mellett állok, de Miley régen sem volt szent, csak azt hittétek. Ő ilyen, így imádjuk.
♥ lesz ez még így se.
2014. március 01. 09:19
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Helyes, nyomassa csak, addig sem Jared Letoval van.
1 felhasználónak tetszik:
Mrs.KiryuZero
2014. március 01. 09:20
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Ez a lány egyszerűn undorító!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!