Legfurcsább dolgok, amiket valaha színpadra dobtak
2014. március 20. 16:00
|
|
smoki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.20. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 222924 offline
|
Ez most komoly ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
2014. március 20. 18:04
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Én örülnék ha ilyen megszállott rajongóim lennének!
2014. március 20. 18:05
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Ők miért nem........agyukra ment a hírnév XD
2014. április 27. 03:11
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
XXD Ezek nagyon de nagyon betegek
2014. május 01. 15:25
Billie-ben nem csalódtam :)Nagyon szimpi,hogy ilyen jól kezelte a helyzetet.Kenye és Lupe mianeved látszik az értelmi szintetek.Büszkék lehettek magatokra,hogy így mutattok példát másoknak is.Adam és Harry No comment.
2015. február 27. 16:36
|
|
SimpleDay21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 195614 offline
|
ez a GD-s sárdobálás nagyon rájuk vall, imádom ^^
1D koncerten én baltát dobálnék, de mindegy... ez a műpéniszes eset szintén egy pöppenetnyit meghökkentő XDD
1D koncerten én baltát dobálnék, de mindegy... ez a műpéniszes eset szintén egy pöppenetnyit meghökkentő XDD
2015. november 08. 13:25
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Haha...Justint megdobálták tojással?
2019. július 30. 21:13
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
Kanyetől nem is vártam mást, mivel mindig is tudtam, hogy mekkora parazt tud lenni.
Green Day kezelte a legjobban az esetet, kicsit olyannak tűnik mintha direkt csinálták volna, és nem a "tragédia súlyát" emelik ki.
Szegény Justint 2010-ben megdobálták tojásokkal
Az elkövetőt egyébként lecsukták, nincs semmi gond lol
Luperól nem tudok túl sokat de nem is való annyira ebbe a listába szerintem :/
Szegény nyomi Harryt megdobálták. Valljuk be, hogy ez eléggé vicces.
Nem csak Tom Jones kapott fehérneműt a színpadra, talán azokat is megkellet volna említeni.
Adam Lamberté volt a legjobb xd ki az aki egy f@szt dob fel a színpadra?! HATALMAS!!!
Green Day kezelte a legjobban az esetet, kicsit olyannak tűnik mintha direkt csinálták volna, és nem a "tragédia súlyát" emelik ki.
Szegény Justint 2010-ben megdobálták tojásokkal
Luperól nem tudok túl sokat de nem is való annyira ebbe a listába szerintem :/
Szegény nyomi Harryt megdobálták. Valljuk be, hogy ez eléggé vicces.
Nem csak Tom Jones kapott fehérneműt a színpadra, talán azokat is megkellet volna említeni.
Adam Lamberté volt a legjobb xd ki az aki egy f@szt dob fel a színpadra?! HATALMAS!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: