Starity

Liam Payne kiakadt

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 08. 11:26 #141
Bius03
Bius03
visszatérő vendég

StátuszI love 1D!! forever directioner..... <3 ^_^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 146
Csatolások: 0
Azonosító: 201132
@prettyprinces

Igaz.teljesen igazad van.És én directioner vagyok.Én és a többi directioner folyton ezt hajtogatjuk de senki sem éri ezt fel ésszel.

Amúgy igaza van Liamnak.Ők egy nagyon jó banda.És ha nem vennétek észre elég híresek és elég hamar lettek azok.Úgyhogy az is lehet hogy aki utálkozásokat ír az csak féltékeny rájuk.Azért néha gondolkozhatnának épp szerűen is.Már bocs de most tényleg Ők világsztárok! gondolkozzatok már vajon hogyan jutottak el idáig?Hát úgy hogy jó az amit csinálnak és igen is keményen dolgoznak.Alig állnak meg a munkában.Kérlek titeket ne írjatok olyanokat hogy nem dolgoznak elég keményen mert ez nem igaz,de ők ezt a szívükre veszik és emiatt lehet hogy túl fogják magukat dolgozni.A mésik meg az hogy tényleg most miért olvasod el azt a cikket amiben az a valaki van akit/valakik vannak akiket utálsz?Ez épp szerű nem.
Szóval arra kérlek titeket utálkozók hogy gondolkozzatok el ezen egy kicsit!
És hát I'm forever directioner! smileeee.gif heart.gif
2014. március 12. 18:56 #142
- törölt felhasználó -    
Az a vicces, hogy ezek az emberek akik mondták meghallgatták. XD Ha a nagyképűség fájna a VanDí Má' rég a sírban feküdne.. És én is meghallgattam, tudok számot mondani ha kell..
2014. március 13. 14:57 #143
Phann
Phann
visszatérő vendég

StátuszCheating
Hozzászólás: 224
Csatolások: 0
Azonosító: 207595
Idézet (Tuncsi @ 2014.03.12. 18:56)
Az a vicces, hogy ezek az emberek akik mondták meghallgatták. XD Ha a nagyképűség fájna a VanDí Má' rég a sírban feküdne.. És én is meghallgattam, tudok számot mondani ha kell..

Az, hogy tudsz Tőlük dalokat mondani, még nem arra biztosít, hogy meg is hallgattad azokat.
2014. március 26. 19:44 #144
- törölt felhasználó -    
Erre inkább nem mondok semmit, tele lenne cenzúrával. Egyébként meg minimális mértékben igazat adok neki, de csak egy nagyon minimálisban.
2014. április 05. 22:13 #145
- törölt felhasználó -    
Tuncsi írta:

Fúúú...Pont te mondod hogy nagyképűek. Ahogy elnézem te sem panazkodhatsz. biggrin.gif Meg ha minden az ölükbe hullott volna akkor felfedezték volna őket és nem ők mentek volna el az X - Factorba ahol bandát csináltak belőlük, és nem véletlenül jutatták őket tovább. Meg szerintem ...majd akkor télkezz mikor úgy tudsz majd énekelni mint ők.
2014. április 09. 14:32 #146
Dorcy1999
Dorcy1999
But still, like dust, I'll rise.

StátuszI know my value
Hozzászólás: 1686
Csatolások: 7
Azonosító: 216577
Figyelem: most egy nagyon szélsőséges, dühös és nem utolsó sorban hosszú hozzászólás következik.
Nem vagyok One Direction fan, sőt régebben utáltam őket. Én hatalmas Jonas Brothers rajongó vagyok, lehetséges, hogy az a bajom az 1D-vel, hogy féltékeny vagyok rájuk. Mindegy, nem ez a lényeg. Szerintem bizonyos mértékben igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy a One Direction-nek az ölükbe hullott minden. És hogy ezt hogy értem? Drága Directionerek, nézzetek magatokba: ha a One Direction tagjai nem lennének ilyen "helyesek", hanem, mondjuk, kövérek és szőrösek lennének, akkor is szeretnétek őket? I don't think so. Erről van szó. Sokan a "szemükkel hallgatnak zenét", ahogy Norah fogalmazott. A Directionerek nagy része ilyen. Azonban, az én Directioner barátaim mind azt mondták, hogy nekik csalódás visszahallgatni a színpadi One Direction-felvételeket. Vajon miért?
Itt van ez az öt valóban nagyon jóképű fiú, akik nek van némi - hangsúlyozom, némi - tehetsége az énekléshez, és már rögtön ők az akárkicsodák? És nem, ne mondjátok azt, hogy érdekes, akkor miért rajong értük az egész világ. Nos, nem azért, mert az egész világ bolond, csak én vagyok normális, mert ez nem igaz, nem csak én mondtam, hogy a One Direction-ben nincs semmi rendkívüli. Nem azt mondom, hogy teljesen szarok, pusztán annyit, hogy nem Istenek ők sem. Ja, és érdekes, hogy akárhány Directioner kommentjét olvasom, a legtöbbjük pusztán helyesírási hibák tömkelegével, támadással és anyázással tudja védeni a kedvencét. Ez egy támadás lesz: kissé műveljétek magatokat, fanok, mert egyenlőre nem sikerült meggyőznötök. Puszika!
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok