Most mit nagyképűzitek... Lefogadom, ha egy kevésbé felkapott előadó mondaná ezt, eszetekbe sem jutna ilyet írni. Sokakba genetikailag kódolva van a kötekedés, úgy tűnik.
Liam meg mostanában tényleg idegroncs. Talán pihennie kellene, vagy valami.
Liam Payne kiakadt
2014. február 28. 14:51
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
2014. február 28. 14:52
|
milanskinwesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 206982 offline
|
LoVe nyuszii ez nagyon vicces volt
2014. február 28. 14:57
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Idézet (Lambika @ 2014.02.28. 14:02)
Liam egy idegroncs, ezt mindenki tudja aki túl lát a rózsaszín ködön. Nem is értem erről minek cikk, hogy mindenki egymásnak ugorjon. Néha az az érzésem h a cikkíró mintha direkt írna ilyen cikkeket. Érdekes, Louis meccséről nem írt senki cikket, pedig engem az sokkal jobban érdekelne, mint Liam ötszázadik idegkirohanása
Egyetértek minden szavadban! És egyébként szerintem jól érzed...
2014. február 28. 15:00
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (smile3 @ 2014.02.28. 13:33)
Már írtam pár kommentet ehhez,de írok mégegyet. Nevetséges, hogy mostanság minden ilyen nyáladzó bandának van milliós rajongói tábora, akik ölni tudnának azért, hogy legalább egy másodpercre is láthassák Harry Styles-t vagy bármelyik vándájreksön tagot. Csak azt nem értem miért kell így rajongani ezekért? Mert a drágalátos kiadók írtak nekik néhány sablon dalt amitől a tinilányok nagyrésze folyathatja a nyálát, ők pedig elrikácsolnak valamit a stúdió, pedig hosszas munkával dalt varázsol belőlük. Mert hallottuk őket akusztikusan is és láthatjuk, hogy semmit nem érnek. A rajongók ömlengenek azért, hogy milyen jóképűek... Én semmit nem látok bennük ami miatt tetszenének. Pár hónappal ezelőtt még én is tudtam őket hallgatni,de az után, hogy így rátámadnak azokra akik nem szívesen hallgatják őket az tényleg durva. Régen még voltak olyan zenészek/bandák!/színészek akik értettek valamit a dolgukhoz,de mostanság ezt adják be a gyerekeknek mikor régen a természetben játszottak és beszélgettek,de manapság leülnek a tévé elé és nézik a dizn csánelt és az egekig istenítik a 'sztárjaikat' vagy éppen nap, mint nap hallgatják a dájreksönt meg bíbőrkét és azt hiszik ez a zene.
Nem vagyok directioner, vagy ilyesmi, de szerintem ezért a mocskolódás formájú EGYÉNI VÉLEMÉNYÉRT kár volt koptatni a billentyűzet gombjait. Ráadásul a 1D szidása és fonetikusan való leírása épp ugyanúgy lejárt, mint a banda maga.
2014. február 28. 15:01
Szerintem is jogosan akadt ki!
Főleg ha tudják,hogy nagyon keményen dolgoznak.Azért nap mint nap teltházas koncerteket adnak,és persze ezek után az ember ne akadjon ki
2014. február 28. 15:05
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Idézet (milanskinwes @ 2014.02.28. 15:00)
1d egy kalap szar és igen meghallgadtam azt a midnight izét, és egyszerűen borzalom volt. Semmi hang, mindik úgyan az a szöveg, semmi dallam. Mintha csak ordíbálnának az egész szám alatt. Roszabb mint Justin Bieber mostani száma.
Ó, létszíves mielőtt egy ilyen fórumra tévedsz tanulj már meg először írni ,illetve betartani a szabályokat és itt a rettentő kultúrált modorodra gondoltam. Egyébként tényleg szinte minden dalnak a refrénje ugyan az ,hát nem szörnyű? Ráadásul te tudod mi az a dallam?
2014. február 28. 15:11
... liam folyton kiakad valmin, ha ennyire nem bírja száljon ki, de ez agy nagyon gáz..
2014. február 28. 15:31
Idézet (Ágika21 @ 2014.02.28. 15:05)
Ó, létszíves mielőtt egy ilyen fórumra tévedsz tanulj már meg először írni ,illetve betartani a szabályokat és itt a rettentő kultúrált modorodra gondoltam. Egyébként tényleg szinte minden dalnak a refrénje ugyan az ,hát nem szörnyű? Ráadásul te tudod mi az a dallam?
Abban is igazad van ,hogy egyedül álló előadót , egy öt tagú fiúbandához hasonlítod. Ettől már csak az lenne jobb ,ha egy csoportba is sorolnád 
Mellesleg az légyszíves
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 28. 16:01
Idézet (Erika 18 @ 2014.02.28. 12:04)
Hogy ezek az utálkozók már nyugodjanak le-.- mindig a One Direction-t szekálják...csak irigyek emiért nem ők világsztárok. Ennyi 
Mond már meg nekem, hogy mire legyek irigy? Csak ne gyere azzal az "isteni" hangjukkal, az "irtó cuki-muki" pofijukkal, meg a hírnévvel. Kösz!
Beyla
2014. február 28. 16:09
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Liam-nak igaza van, és pont.
nem értem hogy miért utáljátok a One Direction? Jó erre nem is kell válaszolni, ha valaki esetleg az én véleményemet olvassa, bár gondolom mit mondana. Na szóval attól hogy ők ilyen felkapottak, nem kell rájuk féltékenynek lenni, hogy esetleg az adott kedvenc sztárotok miért nem az? Meg tudom hogy a sok utálkozó unja hogy állandóan róluk van cikk? Ha nem tetszik, nem kell elolvasni, ennyi. És ne utáljatok please
2014. február 28. 16:11
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 206982 offline
|
Medkap nagyon nagyon igazad van
2014. február 28. 16:18
|
|
Medkap egyébként én is így vagyok ezekel. Komolyan nincsen másik együttes amit ennyire utálnák, gyülölnék mint ezt a direksönt. Fúj
2014. február 28. 16:40
Idézet (milanskinwes @ 2014.02.28. 16:18)
Medkap egyébként én is így vagyok ezekel. Komolyan nincsen másik együttes amit ennyire utálnák, gyülölnék mint ezt a direksönt. Fúj 
Nekem egyébként nem is lenne bajom velük, ha nem folynának mindenhonnan, mert úgy lennék velük hogy: ők is elvannak a saját kis világukban, és én is. Csak már unom azt hogy nem tudok úgy megvenni egy újságot (pl: BRAVO) hogy ne lenne velük kapcsolatban egy poszter, vagy egy fél oldalas cikk, vagy mind a 2. Vagy nem tudok bemenni egy boltba hogy ne kacsintanának vissza egy pólóról, vagy falról. Nem véletlenül mondta James Arthur is, azt hogy marketing termékek.
Beyla
2014. február 28. 16:51
|
|
kata0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 259 Csatolások: 13 Azonosító: 218461 offline
|
Oké, rendben. Liam-nak van miért kiakadnia. Na, azért nem azt mondom, hogy szeretem az 1D-t!!! Ki van zárva!
Csak azt mondom hogy sok a negatív kritika.Na nem mintha nem érdemelnék meg! Észrevettétek már, hogyha csak "úgy" beírjátok a számaikat, kijönnek azok, amik a régi bandáké voltak??? Pl: eírtam hogy One way Or another, és kiírta először az 1D-t, aztán a Blondie-t! Amit nem mellesleg 1 nő énekel
Hihetetlenek, és nem jó értelemben! A sok hülye lány (már bocsi) meg csak védi, hogy milyen "jó a hangjuk", meg hogy "milyen cukik"!
Sajnállak benneteket, hogy nem tudtok normális, tartalmas, és főleg nem lopott zenéket értékelni, ezért ilyen f**okat szerettek.Igazán sajnállak benneteket.
2014. február 28. 16:51
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Unom hogy minden hol ezek vannak!Nincs semmi bajom velük nagyon régen szerettem őket, de kezd kicsit elegem lenni hogy mindenhonnan ők folynak!
deaddreamer
2014. február 28. 16:55
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
egyetértek Liam-mal.az utálkozók inkább maradjanak csöndben
2014. február 28. 16:56
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Most mégis mire legyek irigy? Nem a tagokra szoktam megjegyzéseket tenni, inkább a zenéjükre (na arra meg aztán végképp nem vagyok irigy! nem tudom, ők miért büszkék) Stílusuk semmi, a rózsaszín kávéházak és parfümök mellett már minden velük kapcsolatban megkérdőjelezhető (oké, hogy nem az ő ötletünk volt, de ehhez hozzáadni a nevüket már elég ok a kételkedésre) Szóval oké, hogy nagyon magunkba kéne néznünk, de valljuk be 10-11 éveseket könnyű megnyeri, s azért az idősebbek is gyorsan rájönnek, hogy semmi egyedi nincs bennük...
Beyla
2014. február 28. 17:00
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
Tényleg igaza van!Az utálók maradjanak csöndbe és tartsák meg maguknak a véleményüket mert senki nem kérte őket, hogy hangoztassák!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.