Starity

Liam Payne kiakadt

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 28. 14:51 #41
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Most mit nagyképűzitek... Lefogadom, ha egy kevésbé felkapott előadó mondaná ezt, eszetekbe sem jutna ilyet írni. Sokakba genetikailag kódolva van a kötekedés, úgy tűnik.

Liam meg mostanában tényleg idegroncs. Talán pihennie kellene, vagy valami.
2014. február 28. 14:52 #42
milanskinwes
milanskinwes
visszatérő vendég
Hozzászólás: 247
Csatolások: 0
Azonosító: 206982
LoVe nyuszii ez nagyon vicces volt biggrin.gif biggrin.gif
2014. február 28. 14:57 #43
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Idézet (Lambika @ 2014.02.28. 14:02)
Liam egy idegroncs, ezt mindenki tudja aki túl lát a rózsaszín ködön. Nem is értem erről minek cikk, hogy mindenki egymásnak ugorjon. Néha az az érzésem h a cikkíró mintha direkt írna ilyen cikkeket. Érdekes, Louis meccséről nem írt senki cikket, pedig engem az sokkal jobban érdekelne, mint Liam ötszázadik idegkirohanása

Egyetértek minden szavadban! És egyébként szerintem jól érzed...
2014. február 28. 15:00 #44
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
Idézet (smile3 @ 2014.02.28. 13:33)
Már írtam pár kommentet ehhez,de írok mégegyet. Nevetséges, hogy mostanság minden ilyen nyáladzó bandának van milliós rajongói tábora, akik ölni tudnának azért, hogy legalább egy másodpercre is láthassák Harry Styles-t vagy bármelyik vándájreksön tagot. Csak azt nem értem miért kell így rajongani ezekért? Mert a drágalátos kiadók írtak nekik néhány sablon dalt amitől a tinilányok nagyrésze folyathatja a nyálát, ők pedig elrikácsolnak valamit a stúdió, pedig hosszas munkával dalt varázsol belőlük. Mert hallottuk őket akusztikusan is és láthatjuk, hogy semmit nem érnek. A rajongók ömlengenek azért, hogy milyen jóképűek... Én semmit nem látok bennük ami miatt tetszenének. Pár hónappal ezelőtt még én is tudtam őket hallgatni,de az után, hogy így rátámadnak azokra akik nem szívesen hallgatják őket az tényleg durva. Régen még voltak olyan zenészek/bandák!/színészek akik értettek valamit a dolgukhoz,de mostanság ezt adják be a gyerekeknek mikor régen a természetben játszottak és beszélgettek,de manapság leülnek a tévé elé és nézik a dizn csánelt és az egekig istenítik a 'sztárjaikat' vagy éppen nap, mint nap hallgatják a dájreksönt meg bíbőrkét és azt hiszik ez a zene.

Nem vagyok directioner, vagy ilyesmi, de szerintem ezért a mocskolódás formájú EGYÉNI VÉLEMÉNYÉRT kár volt koptatni a billentyűzet gombjait. Ráadásul a 1D szidása és fonetikusan való leírása épp ugyanúgy lejárt, mint a banda maga.
2014. február 28. 15:01 #45
- törölt felhasználó -    
Szerintem is jogosan akadt ki!smileeee.gif Főleg ha tudják,hogy nagyon keményen dolgoznak.Azért nap mint nap teltházas koncerteket adnak,és persze ezek után az ember ne akadjon ki smileeee.gif
2014. február 28. 15:05 #46
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Idézet (milanskinwes @ 2014.02.28. 15:00)
1d egy kalap szar és igen meghallgadtam azt a midnight izét, és egyszerűen borzalom  volt. Semmi hang, mindik úgyan az a szöveg, semmi dallam. Mintha csak ordíbálnának az egész szám alatt. Roszabb mint Justin Bieber mostani száma.

Ó, létszíves mielőtt egy ilyen fórumra tévedsz tanulj már meg először írni ,illetve betartani a szabályokat és itt a rettentő kultúrált modorodra gondoltam. Egyébként tényleg szinte minden dalnak a refrénje ugyan az ,hát nem szörnyű? Ráadásul te tudod mi az a dallam? _nevet.gif Abban is igazad van ,hogy egyedül álló előadót , egy öt tagú fiúbandához hasonlítod. Ettől már csak az lenne jobb ,ha egy csoportba is sorolnád rohog.gif
2014. február 28. 15:11 #47
- törölt felhasználó -    
... liam folyton kiakad valmin, ha ennyire nem bírja száljon ki, de ez agy nagyon gáz..
2014. február 28. 15:31 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ágika21 @ 2014.02.28. 15:05)
Ó, létszíves mielőtt egy ilyen fórumra tévedsz tanulj már meg először írni ,illetve betartani a szabályokat és itt a rettentő kultúrált modorodra gondoltam. Egyébként tényleg szinte minden dalnak a refrénje ugyan az ,hát nem szörnyű? Ráadásul te tudod mi az a dallam?  _nevet.gif  Abban is igazad van ,hogy egyedül álló előadót , egy öt tagú fiúbandához hasonlítod. Ettől már csak az lenne jobb ,ha egy csoportba is sorolnád  rohog.gif

Mellesleg az légyszíves wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. február 28. 16:01 #49
- törölt felhasználó -    
Idézet (Erika 18 @ 2014.02.28. 12:04)
Hogy ezek az utálkozók már nyugodjanak le-.-  mindig a One Direction-t szekálják...csak irigyek emiért nem ők világsztárok. Ennyi smileeee.gif

Mond már meg nekem, hogy mire legyek irigy? Csak ne gyere azzal az "isteni" hangjukkal, az "irtó cuki-muki" pofijukkal, meg a hírnévvel. Kösz! beer.gif Mielőtt bárki is elkezdené itt ontani az észt, hogy: "ne ítéljem el őket amikor még nem is hallottam egy dalukat sem." Jelezném mindenkinek, hogy én meghallgattam őket, élőben is, és felvételről is -és minden másodperc kínszenvedés volt- és bennem semmit az ég-világon nem változtatott meg. Ugyan azt gondolom még minidig: én, a kappan hangommal, úgy leénekelném őket, hogy csak pislognának mint hal a szatyorban; arcuk nincs; a daluknak nincs értelme, mind csak arról szól hogy: óóóóóó..bébi, óóó...de szerelmes vagyok,óóó...de fiatal vagyok, bulizzunk! Ha valamelyik direktonernek baja van azzal amit írtam akkor arra kérem hogy privibe jelezze. Köszöntem! cool.gif ...ja! Ez majd nem kimaradt. <-- én jobb oldalról vagyok az első. biggrin.gif
2014. február 28. 16:03 #50
Lajuraxx
Lajuraxx
visszatérő vendég

StátuszPhysically, I'm fine. Emotionally... I'm bruised.
Hozzászólás: 157
Azonosító: 209595
Nem csodálom, hogy kiadkadt. És már nem azért, de nem a srácok tehetnek róla, hogy mindent eladnak a pofijukkal.
2014. február 28. 16:09 #51
Lili1DLoveForever
Lili1DLoveForever

StátuszNarry Storan is my drug...
Hozzászólás: 901
Azonosító: 192600
Liam-nak igaza van, és pont. good.gif nem értem hogy miért utáljátok a One Direction? Jó erre nem is kell válaszolni, ha valaki esetleg az én véleményemet olvassa, bár gondolom mit mondana. Na szóval attól hogy ők ilyen felkapottak, nem kell rájuk féltékenynek lenni, hogy esetleg az adott kedvenc sztárotok miért nem az? Meg tudom hogy a sok utálkozó unja hogy állandóan róluk van cikk? Ha nem tetszik, nem kell elolvasni, ennyi. És ne utáljatok please sorry.gif
2014. február 28. 16:11 #52
milanskinwes
milanskinwes
visszatérő vendég
Medkap nagyon nagyon igazad van wink.gif
2014. február 28. 16:18 #53
milanskinwes
milanskinwes
visszatérő vendég
Medkap egyébként én is így vagyok ezekel. Komolyan nincsen másik együttes amit ennyire utálnák, gyülölnék mint ezt a direksönt. Fúj sad.gif
2014. február 28. 16:40 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (milanskinwes @ 2014.02.28. 16:18)
Medkap egyébként én is így vagyok ezekel. Komolyan nincsen másik együttes amit ennyire utálnák, gyülölnék mint ezt a direksönt. Fúj sad.gif

Nekem egyébként nem is lenne bajom velük, ha nem folynának mindenhonnan, mert úgy lennék velük hogy: ők is elvannak a saját kis világukban, és én is. Csak már unom azt hogy nem tudok úgy megvenni egy újságot (pl: BRAVO) hogy ne lenne velük kapcsolatban egy poszter, vagy egy fél oldalas cikk, vagy mind a 2. Vagy nem tudok bemenni egy boltba hogy ne kacsintanának vissza egy pólóról, vagy falról. Nem véletlenül mondta James Arthur is, azt hogy marketing termékek.
2014. február 28. 16:51 #55
kata0
kata0
visszatérő vendég

Státusz火影忍者动态QQ表情
Hozzászólás: 259
Csatolások: 13
Azonosító: 218461
Oké, rendben. Liam-nak van miért kiakadnia. Na, azért nem azt mondom, hogy szeretem az 1D-t!!! Ki van zárva! ohmy.gif Csak azt mondom hogy sok a negatív kritika.Na nem mintha nem érdemelnék meg! Észrevettétek már, hogyha csak "úgy" beírjátok a számaikat, kijönnek azok, amik a régi bandáké voltak??? Pl: eírtam hogy One way Or another, és kiírta először az 1D-t, aztán a Blondie-t! Amit nem mellesleg 1 nő énekel dry.gif Hihetetlenek, és nem jó értelemben! A sok hülye lány (már bocsi) meg csak védi, hogy milyen "jó a hangjuk", meg hogy "milyen cukik"! dry.gif Sajnállak benneteket, hogy nem tudtok normális, tartalmas, és főleg nem lopott zenéket értékelni, ezért ilyen f**okat szerettek.Igazán sajnállak benneteket. dry.gif
2014. február 28. 16:51 #56
husikaBrigittus1129
husikaBrigittus1129
visszatérő vendég

Státusz"Ha belül hordozod a napot, nem számít, hogy kint esik."
Hozzászólás: 244
Azonosító: 211560
Unom hogy minden hol ezek vannak!Nincs semmi bajom velük nagyon régen szerettem őket, de kezd kicsit elegem lenni hogy mindenhonnan ők folynak!
1 felhasználónak tetszik: deaddreamer
2014. február 28. 16:55 #57
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
egyetértek Liam-mal.az utálkozók inkább maradjanak csöndben
2014. február 28. 16:56 #58
LucienneB
LucienneB
visszatérő vendég

Státuszthese girls born in the 90s are dangerous
Hozzászólás: 124
Azonosító: 217437
Most mégis mire legyek irigy? Nem a tagokra szoktam megjegyzéseket tenni, inkább a zenéjükre (na arra meg aztán végképp nem vagyok irigy! nem tudom, ők miért büszkék) Stílusuk semmi, a rózsaszín kávéházak és parfümök mellett már minden velük kapcsolatban megkérdőjelezhető (oké, hogy nem az ő ötletünk volt, de ehhez hozzáadni a nevüket már elég ok a kételkedésre) Szóval oké, hogy nagyon magunkba kéne néznünk, de valljuk be 10-11 éveseket könnyű megnyeri, s azért az idősebbek is gyorsan rájönnek, hogy semmi egyedi nincs bennük...
2014. február 28. 17:00 #59
Butterflyyy
Butterflyyy
visszatérő vendég

StátuszDirectioner Forever
Hozzászólás: 439
Azonosító: 213885
Tényleg igaza van!Az utálók maradjanak csöndbe és tartsák meg maguknak a véleményüket mert senki nem kérte őket, hogy hangoztassák!
2014. február 28. 17:04 #60
Adii_1999
Adii_1999
visszatérő vendég

StátuszSnapchat me: adikaaa.xd ;)
Hozzászólás: 195
Azonosító: 204670
Ahhwwww.....Már alig várom az új albumukat! biggrin.gif És az utálkozók meg csak utálkozzanak! LESZAROOOM! biggrin.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok