1. Talán nem hullott minden az ölükbe. Ez valamilyen szinten igaz, de azért mégis csak túlzás. Amikor az ilyen tehetségkutatókban felkarolt sztárok ilyeneket mondanak, hogy "nem hullott minden az ölünkbe", vagy "sokat kellett küzdenünk", akkor (az én szememben) csak magukat alázzák. Ennyire világtalanok? Nem gondolnak azokra a bandákra, akik koszos kis bárokban kezdték, akiknek azért is meg kellett küzdeniük, hogy egyáltalán a demójukat meghallgassa valamilyen kiadó, és akiknek a tagjai a karrierjük elején annyit sem kerestek, hogy a lakbért ki tudják fizetni (így értelemszerűen nem is nagyon volt hol lakniuk...)?
2. Keményen dolgoznak... na igen. Én meg rengeteget tanulok, de pl. földrajzból sok órányi tanulással is maximum négyes dogát tudok összehozni. Ha valamiben nem vagy jó, akkor akárhogy erőlteted, soha nem éred el azt a szintet, amit a legjobbak.
3. Ami engem illet, én nem ítélkezek úgy, hogy nem ismerem azt, amiről véleményt mondok. Minden albumukról meghallgattam néhány dalt (nem mindet, az azért sok lett volna nekem), és mindegyik egyforma. Tucatdalok, sablonosak, és egyformák. Nem fejlődtek, nem változtak egy - egy album között, ami érthető is, hiszen évente piacra dobnak egyet.
4. Akiket a rajongók meg az egydé "utálkozóknak" nevez, azoknak a fele nem is utálja őket, csak nem szereti, és negatív véleménnyel van róluk.
Liam Payne kiakadt
2014. február 28. 13:26
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
2014. február 28. 13:27
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Keményen megmondta!
Egyébként ha már itt tartunk,akkor én nem vagyok az a ''hű de nagyon imádom a 1D-t,megvadulok értük'' típus,szóval nem vagyok elfogult,de a zenéjüket amúgy szeretem! Némelyik fülbemászó!
2014. február 28. 13:33
Már írtam pár kommentet ehhez,de írok mégegyet. Nevetséges, hogy mostanság minden ilyen nyáladzó bandának van milliós rajongói tábora, akik ölni tudnának azért, hogy legalább egy másodpercre is láthassák Harry Styles-t vagy bármelyik vándájreksön tagot. Csak azt nem értem miért kell így rajongani ezekért? Mert a drágalátos kiadók írtak nekik néhány sablon dalt amitől a tinilányok nagyrésze folyathatja a nyálát, ők pedig elrikácsolnak valamit a stúdió, pedig hosszas munkával dalt varázsol belőlük. Mert hallottuk őket akusztikusan is és láthatjuk, hogy semmit nem érnek. A rajongók ömlengenek azért, hogy milyen jóképűek... Én semmit nem látok bennük ami miatt tetszenének. Pár hónappal ezelőtt még én is tudtam őket hallgatni,de az után, hogy így rátámadnak azokra akik nem szívesen hallgatják őket az tényleg durva. Régen még voltak olyan zenészek/bandák!/színészek akik értettek valamit a dolgukhoz,de mostanság ezt adják be a gyerekeknek mikor régen a természetben játszottak és beszélgettek,de manapság leülnek a tévé elé és nézik a dizn csánelt és az egekig istenítik a 'sztárjaikat' vagy éppen nap, mint nap hallgatják a dájreksönt meg bíbőrkét és azt hiszik ez a zene.
2014. február 28. 13:36
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
már nem azért, de ha valakinek nem tetszik a 1D zenéje, az már rögtön egy süket idióta? és ha nem úgy van, ahogy az anti-directionerek állítják, akkor miért borul ki rajta? foglalkozzon a rajongókkal, az utálkozókat meg szarja le. ha beszól nekik, attól még nem fogják megszeretni az együttest, sőt.
a nyilatkozatról még annyit, hogy Liam-et én ennél értelmesebbnek gondoltam. mindenkinek vannak imádói és utálói, ezen kár meglepődni. az meg, hogy vegyük meg és hallgassuk a CD-jüket... nem fogom megvenni, mert tudom, hogy nem szeretem a zenéjüket és kész. nem akkor fogom tudni eldönteni, hogy tetszik-e vagy nem, ha az összes számukat hallottam, elég ahhoz csak 3-at-4-et ismerni.. Liam most elég nagyot esett a szememben, sorry.:/
a nyilatkozatról még annyit, hogy Liam-et én ennél értelmesebbnek gondoltam. mindenkinek vannak imádói és utálói, ezen kár meglepődni. az meg, hogy vegyük meg és hallgassuk a CD-jüket... nem fogom megvenni, mert tudom, hogy nem szeretem a zenéjüket és kész. nem akkor fogom tudni eldönteni, hogy tetszik-e vagy nem, ha az összes számukat hallottam, elég ahhoz csak 3-at-4-et ismerni.. Liam most elég nagyot esett a szememben, sorry.:/
1 felhasználónak tetszik:
deaddreamer
2014. február 28. 13:37
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Nem fogják,soha nem is felejtették el!!
<3<3<3
2014. február 28. 13:38
A legutóbbi albumukra mindössze 3 dal kivételével saját maguk szerezték a dalokat, szóval miről is beszélünk?
2014. február 28. 13:53
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
hát ez már nem igaz
2014. február 28. 13:58
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Liam<3333 már kíváncsian várom az új albumot:D
2014. február 28. 14:02
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Liam egy idegroncs, ezt mindenki tudja aki túl lát a rózsaszín ködön. Nem is értem erről minek cikk, hogy mindenki egymásnak ugorjon. Néha az az érzésem h a cikkíró mintha direkt írna ilyen cikkeket. Érdekes, Louis meccséről nem írt senki cikket, pedig engem az sokkal jobban érdekelne, mint Liam ötszázadik idegkirohanása
1 felhasználónak tetszik:
Elody
2014. február 28. 14:10
jól van drágám,elmondtad az gazat!ezt mi is tudjuk!de nem az a lényeg hogy mások mit mondanak,mert ti és a directionerek is tudják.és köszönöm,hogy kiálltál mellettünk,akik 0-24-ben titeket védünk,támogatunk,szeretünk!directioner forever
2014. február 28. 14:22
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
valószínóleg nem az ő hibájuk (teljesen) de ez a nagyon-nagyon gyors tempó és a rengeteg " csak legyen valami az albumon hogy beteljen és csinálhassuk már a következőt" dalok sorozata nem éppen profiságot tükröz. Mondom, hogy nem az ő hibájuk, mert nyilván nem saját magukat hajtatják és facsarjáka a dolgaikból a pénzt (remélem), de így lássuk be, tutira nem lehet komolyan venni semmit, illetve igazán, szívvel lélekkel jól csinálni. Mármint a zenélést. z, hogy rengeteget bohóckodnak, hát szerintem az ő dolguk, néha jókat mosolygok rajtuk mert sokszor feldobják a showt, máskor meg inkább a fejem rázom, hogy "már megint az idiótaság meg a hülyeség". inkább hagyják ezeket az interjúkra, ha nagyon muszáj.
2014. február 28. 14:41
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
Meg értem, h mérges, hiszen rengetegen támadják őket. De ha vki nem kedveli, akkor ne támadja le a fiúkat. Liam mindig kiáll a rajongói mellet és elsőként köszöni meg mindig a támogatást. És idegroncsnak nevezik? Kicsit kiakaztó. Ne törődj az utálókkal Liam. #directonerforever
2014. február 28. 14:44
Idézet
,,Az emberek szerint nem dolgozunk keményen, csak játszadozunk és ehhez hasonlók."
Amíg meg nem tapasztalják,hogy milyen is az a popszakma,addig könnyű munkának gondolják.
2014. február 28. 14:48
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
azt hittem meghallotta a saját hangját.
2014. február 28. 14:49
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Hát igen teljesen jogosan akadt ki. Hisz mindenkinek megvan a véleménye és neki is szóval...
2014. február 28. 14:51
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Én ezt nem nagyképűségnek nevezném ,mint egyesek. Szerintem már Liamnek egyre több kiakadásai vannak amit többnyire megértek és igaza is van. Leszólják őket ,hogy nekik kéne írni a dalukat csak az utálkozók 99% nem tudja ,hogy igen is az egész Midnight Memories albumot ők írták. Az ,hogy meg nincs hangjuk nem igaz. Mert ezek szerint vannak kb. 500 ezren akik utálkoznak szerintük nincs hangjuk. És vannak több ,mint 15 millióan akik szerint meg igen. (A másik kimaradott részt pedig nem érdekli a 1D őrület). Oka volt azt mondani ,hogy vegyék meg ,hisz anélkül ítélik el ,hogy akár 1 dalukat végig hallgatták volna vagy bármi. Senki sem ismeri őket igazán ,de mindenki úgy csinál ,mint ha mindent tudna róla a magánéleti problémákkal együtt.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.