Starity

Liam Payne kiakadt

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 28. 13:26 #21
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
1. Talán nem hullott minden az ölükbe. Ez valamilyen szinten igaz, de azért mégis csak túlzás. Amikor az ilyen tehetségkutatókban felkarolt sztárok ilyeneket mondanak, hogy "nem hullott minden az ölünkbe", vagy "sokat kellett küzdenünk", akkor (az én szememben) csak magukat alázzák. Ennyire világtalanok? Nem gondolnak azokra a bandákra, akik koszos kis bárokban kezdték, akiknek azért is meg kellett küzdeniük, hogy egyáltalán a demójukat meghallgassa valamilyen kiadó, és akiknek a tagjai a karrierjük elején annyit sem kerestek, hogy a lakbért ki tudják fizetni (így értelemszerűen nem is nagyon volt hol lakniuk...)?
2. Keményen dolgoznak... na igen. Én meg rengeteget tanulok, de pl. földrajzból sok órányi tanulással is maximum négyes dogát tudok összehozni. Ha valamiben nem vagy jó, akkor akárhogy erőlteted, soha nem éred el azt a szintet, amit a legjobbak.
3. Ami engem illet, én nem ítélkezek úgy, hogy nem ismerem azt, amiről véleményt mondok. Minden albumukról meghallgattam néhány dalt (nem mindet, az azért sok lett volna nekem), és mindegyik egyforma. Tucatdalok, sablonosak, és egyformák. Nem fejlődtek, nem változtak egy - egy album között, ami érthető is, hiszen évente piacra dobnak egyet.
4. Akiket a rajongók meg az egydé "utálkozóknak" nevez, azoknak a fele nem is utálja őket, csak nem szereti, és negatív véleménnyel van róluk.
2014. február 28. 13:27 #22
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Csatolások: 0
Azonosító: 217986
Keményen megmondta! biggrin.gif Egyébként ha már itt tartunk,akkor én nem vagyok az a ''hű de nagyon imádom a 1D-t,megvadulok értük'' típus,szóval nem vagyok elfogult,de a zenéjüket amúgy szeretem! Némelyik fülbemászó! smileeee.gif
2014. február 28. 13:33 #23
- törölt felhasználó -    
Már írtam pár kommentet ehhez,de írok mégegyet. Nevetséges, hogy mostanság minden ilyen nyáladzó bandának van milliós rajongói tábora, akik ölni tudnának azért, hogy legalább egy másodpercre is láthassák Harry Styles-t vagy bármelyik vándájreksön tagot. Csak azt nem értem miért kell így rajongani ezekért? Mert a drágalátos kiadók írtak nekik néhány sablon dalt amitől a tinilányok nagyrésze folyathatja a nyálát, ők pedig elrikácsolnak valamit a stúdió, pedig hosszas munkával dalt varázsol belőlük. Mert hallottuk őket akusztikusan is és láthatjuk, hogy semmit nem érnek. A rajongók ömlengenek azért, hogy milyen jóképűek... Én semmit nem látok bennük ami miatt tetszenének. Pár hónappal ezelőtt még én is tudtam őket hallgatni,de az után, hogy így rátámadnak azokra akik nem szívesen hallgatják őket az tényleg durva. Régen még voltak olyan zenészek/bandák!/színészek akik értettek valamit a dolgukhoz,de mostanság ezt adják be a gyerekeknek mikor régen a természetben játszottak és beszélgettek,de manapság leülnek a tévé elé és nézik a dizn csánelt és az egekig istenítik a 'sztárjaikat' vagy éppen nap, mint nap hallgatják a dájreksönt meg bíbőrkét és azt hiszik ez a zene.
2014. február 28. 13:33 #24
- törölt felhasználó -    
Hát véglüs igaza van!
Én sem bírom nagyon őket.
2014. február 28. 13:36 #25
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
már nem azért, de ha valakinek nem tetszik a 1D zenéje, az már rögtön egy süket idióta? és ha nem úgy van, ahogy az anti-directionerek állítják, akkor miért borul ki rajta? foglalkozzon a rajongókkal, az utálkozókat meg szarja le. ha beszól nekik, attól még nem fogják megszeretni az együttest, sőt.
a nyilatkozatról még annyit, hogy Liam-et én ennél értelmesebbnek gondoltam. mindenkinek vannak imádói és utálói, ezen kár meglepődni. az meg, hogy vegyük meg és hallgassuk a CD-jüket... nem fogom megvenni, mert tudom, hogy nem szeretem a zenéjüket és kész. nem akkor fogom tudni eldönteni, hogy tetszik-e vagy nem, ha az összes számukat hallottam, elég ahhoz csak 3-at-4-et ismerni.. Liam most elég nagyot esett a szememben, sorry.:/
1 felhasználónak tetszik: deaddreamer
2014. február 28. 13:37 #26
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Nem fogják,soha nem is felejtették el!!smileeee.gif<3<3<3
2014. február 28. 13:38 #27
- törölt felhasználó -    
A legutóbbi albumukra mindössze 3 dal kivételével saját maguk szerezték a dalokat, szóval miről is beszélünk? rolleyes.gif
2014. február 28. 13:47 #28
- törölt felhasználó -    
Erika 18 egyetértek! smileeee.gif
2014. február 28. 13:53 #29
acsadrienn20
acsadrienn20
Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3

StátuszTudod mi történik ha azérem egyikoldalát látod?Lemaradsz az érem másik oldaláról
Hozzászólás: 7060
Csatolások: 1908
Azonosító: 181337
hát ez már nem igaz smileeee.gif
2014. február 28. 13:58 #30
sarika2001
sarika2001
Hozzászólás: 3762
Azonosító: 171194
Liam<3333 már kíváncsian várom az új albumot:D
2014. február 28. 14:02 #31
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Liam egy idegroncs, ezt mindenki tudja aki túl lát a rózsaszín ködön. Nem is értem erről minek cikk, hogy mindenki egymásnak ugorjon. Néha az az érzésem h a cikkíró mintha direkt írna ilyen cikkeket. Érdekes, Louis meccséről nem írt senki cikket, pedig engem az sokkal jobban érdekelne, mint Liam ötszázadik idegkirohanása
1 felhasználónak tetszik: Elody
2014. február 28. 14:10 #32
- törölt felhasználó -    
jól van drágám,elmondtad az gazat!ezt mi is tudjuk!de nem az a lényeg hogy mások mit mondanak,mert ti és a directionerek is tudják.és köszönöm,hogy kiálltál mellettünk,akik 0-24-ben titeket védünk,támogatunk,szeretünk!directioner forever
2014. február 28. 14:22 #33
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
valószínóleg nem az ő hibájuk (teljesen) de ez a nagyon-nagyon gyors tempó és a rengeteg " csak legyen valami az albumon hogy beteljen és csinálhassuk már a következőt" dalok sorozata nem éppen profiságot tükröz. Mondom, hogy nem az ő hibájuk, mert nyilván nem saját magukat hajtatják és facsarjáka a dolgaikból a pénzt (remélem), de így lássuk be, tutira nem lehet komolyan venni semmit, illetve igazán, szívvel lélekkel jól csinálni. Mármint a zenélést. z, hogy rengeteget bohóckodnak, hát szerintem az ő dolguk, néha jókat mosolygok rajtuk mert sokszor feldobják a showt, máskor meg inkább a fejem rázom, hogy "már megint az idiótaság meg a hülyeség". inkább hagyják ezeket az interjúkra, ha nagyon muszáj.
2014. február 28. 14:24 #34
ercsi2000
ercsi2000
|Undead Army|

Státusz"Rain rain won't go away. Cloud on my head every single day"
Hozzászólás: 1741
Csatolások: 50
Azonosító: 135409
"vegyétek meg, hallgassátok meg, és majd meglátjuk, hogyan is éreztek..."

nagyképűség felsőfokon laugh.gif
2014. február 28. 14:41 #35
Zs00
Zs00

StátuszFeel the fear in my enemy's eyes
Hozzászólás: 935
Azonosító: 205886
Meg értem, h mérges, hiszen rengetegen támadják őket. De ha vki nem kedveli, akkor ne támadja le a fiúkat. Liam mindig kiáll a rajongói mellet és elsőként köszöni meg mindig a támogatást. És idegroncsnak nevezik? Kicsit kiakaztó. Ne törődj az utálókkal Liam. #directonerforever
2014. február 28. 14:42 #36
Liiillus
Liiillus
visszatérő vendég

StátuszAhhoz,hogy meglásd a szivárványt,el kell viselned az esőt is!
Hozzászólás: 339
Csatolások: 165
Azonosító: 158566
teljesen jogosan akadt ki
2014. február 28. 14:44 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet
,,Az emberek szerint nem dolgozunk keményen, csak játszadozunk és ehhez hasonlók."

Amíg meg nem tapasztalják,hogy milyen is az a popszakma,addig könnyű munkának gondolják.
2014. február 28. 14:48 #38
LoVe nyuszii
LoVe nyuszii

StátuszJobb teljes erőből harcolva meghalni, mint térden állva, megalázottan élni az él
Hozzászólás: 580
Azonosító: 193238
azt hittem meghallotta a saját hangját.
2014. február 28. 14:49 #39
BlackRose69
BlackRose69
|100% CUTE|

StátuszWrite your life & Read the chapters
Hozzászólás: 1123
Csatolások: 145
Azonosító: 196491
Hát igen teljesen jogosan akadt ki. Hisz mindenkinek megvan a véleménye és neki is szóval...
2014. február 28. 14:51 #40
Ágika21
Ágika21
MézesMαckóღ

Státuszpitibuli allias pitbull :3 :'D <3
Hozzászólás: 1836
Csatolások: 109
Azonosító: 180845
Én ezt nem nagyképűségnek nevezném ,mint egyesek. Szerintem már Liamnek egyre több kiakadásai vannak amit többnyire megértek és igaza is van. Leszólják őket ,hogy nekik kéne írni a dalukat csak az utálkozók 99% nem tudja ,hogy igen is az egész Midnight Memories albumot ők írták. Az ,hogy meg nincs hangjuk nem igaz. Mert ezek szerint vannak kb. 500 ezren akik utálkoznak szerintük nincs hangjuk. És vannak több ,mint 15 millióan akik szerint meg igen. (A másik kimaradott részt pedig nem érdekli a 1D őrület). Oka volt azt mondani ,hogy vegyék meg ,hisz anélkül ítélik el ,hogy akár 1 dalukat végig hallgatták volna vagy bármi. Senki sem ismeri őket igazán ,de mindenki úgy csinál ,mint ha mindent tudna róla a magánéleti problémákkal együtt.
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok