Az Our Moment sikerének köszönhetően újabb parfümmel rukkol elő a banda.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a One Direction második parfümje
2014. február 27. 20:40
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Aha,mert volt első is??
Én még erről sem tudtam,de már jön a második! Egyébként lesz már kávéházuk,saját valóság-showjuk,most már parfümjük is,nem is egy! Már félek felnyitni a konzervet,mert abban is lesz valami direction cucc!
2014. február 27. 20:45
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
legalább más színű vagy üvegű lenne
(nem mintha sok közük lenne hozzá)
mikor meglátom a címlapon a fiúk képét mindig azt hiszem, valamilyen érdekes vagy érdemes cikk lesz róluk, de nem...#agyvérzés
mikor meglátom a címlapon a fiúk képét mindig azt hiszem, valamilyen érdekes vagy érdemes cikk lesz róluk, de nem...#agyvérzés
Mitől lesz egy parfüm 1D-s? Úgy értem, rá lesz írva, meg minden, de miért jó az?
|
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline
|
Nem értem mit kell leszólni mindent, az első parfüm sem az ő, hanem egy rajongó ötlete volt, a Directioner-ek örülnek neki, és ez a lényeg, attól még hogy nektek nem tetszik, másnak tetszhet. És egyébként is, nem muszáj megvenni..
2014. február 27. 20:47
Nem szeretem az olyan sztárocskákat akik mindent csinálnak a pénzért, hogy ha majd nagyot buknak mert a tini rajongóik felnőnek, legyen pénzük.
de nyilván sok kis buta meg fogja vetetni.
2014. február 27. 20:49
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Dejôôô!!
<3<3<3
2014. február 27. 20:51
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Wow... Muszály tenni valamit a pénzért...Imádom mikor sztároknak ezer parfűmjük, sminkkollekciójuk és egyéb sz@rjuk van, amihez semmi közük, csa a nevükkel jobban megveszik.... Istenem...
2014. február 27. 20:52
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Most komolyan nem jut elég pénz így is a zsebükbe?
2014. február 27. 20:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ez nagyon jó! <3 <3 <3 <3
2014. február 27. 20:59
|
|
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline
|
Számítottam rá, hogy lesz második parfümjük is, de jobban örültem volna, ha később... Ez így kicsit tényleg olyan, mintha minden a pénzről szólna. Amiről természetesen a fiúk nem tehetnek! Így szerintem kevésbé lesz különleges az Our Moment, hiszen ott lesz ez is, meg még ki tudja...
2014. február 27. 21:04
Múlthéten volt alkalmam végre megszagolni a mostani parfümjüket, és teljesen beleszerettem. Eszméletlenül tetszik az illata.
2014. február 27. 21:05
|
|
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline
|
Úgy megnézném mi lenne ezekkel a nyomikkal, ha CSAK a ZENÉRE koncentrálnának, és abból élnének. Ja, és zeneszerzők, dalszövegírók, menedzser NÉLKÜL. Semmi, nagybetűs SEMMI.
A vándireksön nem banda, ők bábok. Szerintem, nem csináltak semmit azon kívü, hogy leadták a jelentkezést az xfaktorba. Ha nem lenne mögöttük valaki, akkor kb ennyire futná tőlük:
Love you baby, oh oh oh
And you want me too
Yoe're so beatutyful
And i love you
Ez a "dalszöveg" fél perc volt, de ennyi kreativitása annak az 5 kölöknek is lehet. Ehhez még társul valami szörnyűmzene amit összecsapnak és kész az 1d, sláger.
A vándireksön nem banda, ők bábok. Szerintem, nem csináltak semmit azon kívü, hogy leadták a jelentkezést az xfaktorba. Ha nem lenne mögöttük valaki, akkor kb ennyire futná tőlük:
Love you baby, oh oh oh
And you want me too
Yoe're so beatutyful
And i love you
Ez a "dalszöveg" fél perc volt, de ennyi kreativitása annak az 5 kölöknek is lehet. Ehhez még társul valami szörnyűmzene amit összecsapnak és kész az 1d, sláger.
Kapcsolódó sztárok
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.
Megkérdezték Regé-Jean Page-t, hogy visszatérne-e A Bridgerton családba - mutatjuk a válaszát
Megkérdezték Regé-Jean Page-t, hogy visszatérne-e A Bridgerton családba - mutatjuk a válaszát
Sokan szeretnék viszontlátni a karaktert.
Első gyermekükkel várandós Sebastian Stan barátnője
Első gyermekükkel várandós Sebastian Stan barátnője
Egyelőre nem lehet tudni, milyen nemű a baba.

0 felhasználónak tetszik: