Novemberben jön Bella Thorne könyve
2014. március 08. 16:39
|
|
kisegér_renesmeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 193234 offline
|
Én nem ítélem el a könyvet, bár tényleg sablon a téma, de meglehet, hogy valami olvashatót alkot. Modellként még oké, szép meg minden, színészként elmegy, énekhangja azzal a sok javítással sem olyan különleges, (mi az, hogy készül a legelső lemeze?) és igen, valószínűleg igaza van egyeseknek, DE lehet, hogy sikere lesz. Ha nem, akkor legalább még több disney rajongója lesz. Meglátjuk...
2014. március 22. 14:01
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Bella
Imádom őt, ő inspirál engem hogy elérjem az álmom: modell és színésznő szeretnék lenni ^^ Nagyon várom a könyvét, remélem hogy a magyar változatra nem kell sokat várni...
2014. április 04. 19:57
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
Most istenem lehet h egykori Disney sztár volt,de szeretne kilépni a kislányos szerepekből,valami újjat akar kipróbálni,akkor miért ne tehetné?!
Attól még h diszlexiás attól még irhat könyvet..és lehet h tökjó lesz.
És igen ha énekelni akar akkor énekelni fog!
És többen irták,hogy a kisujjukat se tudják megmozdítani,meg nem tudják kitörölni a s@ggüket..páran tényleg vannak ilyenek,de ő nem minden beteg gyereknek próbál segíteni egy csomó alapítványnak ajándékoz több összeget is stb. szóval nem önző..És ő többet elért az életben,mint ti valaha elfogtok érni!! (ezt pár rosszándékú kommentelőnek)
Igaz én se vagyok hűdenagy Bella fan,de attól még birom és így gondoltam ahogy leirtam!
Sok sikert neki mindenhez!
Attól még h diszlexiás attól még irhat könyvet..és lehet h tökjó lesz.
És igen ha énekelni akar akkor énekelni fog!
És többen irták,hogy a kisujjukat se tudják megmozdítani,meg nem tudják kitörölni a s@ggüket..páran tényleg vannak ilyenek,de ő nem minden beteg gyereknek próbál segíteni egy csomó alapítványnak ajándékoz több összeget is stb. szóval nem önző..És ő többet elért az életben,mint ti valaha elfogtok érni!! (ezt pár rosszándékú kommentelőnek)
Igaz én se vagyok hűdenagy Bella fan,de attól még birom és így gondoltam ahogy leirtam!
Sok sikert neki mindenhez!
2014. április 06. 21:12
|
|
Redzsi5225visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 205238 offline
|
Vandaa7 egyet értek.
Mélyen Tisztelt Kommentelők! (Tisztelet a kivételnek)
Akiket nem érdekel, ne vegyék meg! És az miért zavar, hogy mindent ki akar próbálni? Nem mesztelenül fotózkodik (stb... stb...)hanem ehelyett énekel, ír, színészkedik és jótékonykodik.
Mélyen Tisztelt Kommentelők! (Tisztelet a kivételnek)
Akiket nem érdekel, ne vegyék meg! És az miért zavar, hogy mindent ki akar próbálni? Nem mesztelenül fotózkodik (stb... stb...)hanem ehelyett énekel, ír, színészkedik és jótékonykodik.
2014. április 08. 19:12
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Es akkor mi van ha Disney sztár volt?? Csak úgy megmondom nektek hogy az emberek nagy kedvence selena gomezke is Disney sztárként kezdte. Ő is Disney sztár volt de mostmár nem. Az egy dolog hogy a 2-3 éve készült sorozatokat adjak a Disney channelen de ő mar nem Disney sztár. Ő modell meg filmekben jatszik es könyvet is fog írni es most pont leszarja hogy 12 évesen Disney sztár volt. Mostmár 17 éves mit foglalkoztok a múltjával??! Es azért nem fikázni kene mert ti sem vagytok könyv írok de azért szerintem ti pont ne fikazzatok mert ti meg csak annyit se értetek el mint ő..
2014. április 08. 19:12
|
|
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline
|
Ezt azoknak küldöm akik fikazzak
2014. augusztus 04. 13:07
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Kivancsi vagyok hogz milyen lesz a könyv
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: