Novemberben jön Bella Thorne könyve
2014. február 27. 20:40
|
|
tothbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 212744 offline
|
remek. Nem belekötés végett mondom (na jó igen), de van, aki keményen megdolgozik a azért, hogy kiadják a könyvét, ami valószínűleg ezerszer jobb ennél, és ő meg int egyet, és kiadják! Én egy ilyen tucattal oda se mernék állni a kiadó elé. Grat neki. Úgyvan.
2014. február 27. 20:42
|
|
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline
|
Komolyan manapság minden harmadrangú sztárocska azt hiszi, hogy tud könyvet írni?! Könyörgöm ez a csaj még nálam is fiatalabb (pedig én is csak most leszek 18)! A gimit sem végezte még el nemhogy egy egyetemet vagy fősulit, ahol megtanulhatta, hogy hogyan is kéne minőségi könyvet írni. Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy valami "C" -kategóriás könyvet kiad vagy pedig megírja helyette valami profi és csak a nevét adja hozzá.
2014. február 27. 21:51
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Várom már hogy elolvashassam
2014. február 27. 22:42
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Mekkora szerencse, hogy ezek a zsengekorú Dizni-csillagocskák mindenhez értenek. Nagyon kíváncsi leszek erre a könyvre...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 27. 22:48
|
|
Viktor0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.22. Hozzászólás: 102 Csatolások: 1 Azonosító: 221555 offline
|
Manapság már mindenki írhat konyv et, vagy mi?
2014. február 27. 23:36
Miért érzem azt, hogy foggal-körömmel, de felakar mutatni valami olyasmit, amivel több figyelmet tudna kapni? A gagyi sorozata se volt nagy cucc, hiszen gyorsan feledésbe merült, és azóta pedig próbál a nagyok közép kerülni, de még úgy érzem jó néhány fény évre van. Számomra az a bosszantó, hogy az ilyen dizni lányok, akik jókor voltak jó helyen, csak úgy megtehetnek mindent. Albumokat készitenek a semmi hangjukkal, filmszerepeket ajánlanak nekik, parfümöt - ez esetben - könyveket dobnak piacra. Gondolom dollármilliókkal gyarapszik a summájuk, és közben a s#ggüket nem képesek kitörülni maguknak. Másoktól elveszik a lehetőséget, akiknek van fikarcnyi adottságuk ezekhez, csak hát a kutya se fedezi fel őket, mert lehet épp nem vékony, vagy nincs tökéletes, muci pofija stb.
2014. február 28. 09:26
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Hát nem tudom, én a csajt nem láttam még olyan szerepben, amiből az jött volna le, hogy tehetséges, nm tudom ehhez mennyire ért, de a zenéhez nem nagyon.
2014. február 28. 11:35
Szerintem kár ezt csinálnia. Most még átlag diznitinicsillag aki bármit meg tehet és eladhatja a lemezét amin elnyávog néhány dalt meg a 'saját' könyvét amit aztán az ugrándozó fanok meg is vesznek,de pár év után már senk sem fog rájuk emlékezni. Ehelyett, pedig inkább tanuljanak valahol legalább jutnának valamire nem a süllyesztőben végeznék. De nekem mindegy.
2014. február 28. 12:33
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
"DE AZÉR BELLA NEM AZ ÍRÁSTUDÁSÁRÓL KAPTA A HÍRNEVÉT, HA NEM A TORKÁBAN LÉVŐ ARANYHANGRÓL.."
Júúúúúhhhhjjj! Júúúj! Neeeeee! Kímélj meg minket az értelmetlen és hibás mondataidtól, kedves KPetra5000!
Végülis te fogsz évekkel később megbotránkozni a kommenteden...na mindegy.
Júúúúúhhhhjjj! Júúúj! Neeeeee! Kímélj meg minket az értelmetlen és hibás mondataidtól, kedves KPetra5000!
Végülis te fogsz évekkel később megbotránkozni a kommenteden...na mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 28. 13:40
Jó dolog, hogy ír, én is nagyon szeretek írogatni, de szerintem ez a téma ma már tucatszámba megy, de azért sok sikert!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.