Mondjuk lehet, hogy valóban ő írta meg a könyvet, de biztosan nem lesz az évszázad irodalmi alkotása, újabb sablonos sztori, amit minden harmadik könyvben valamilyen formában megtalálunk. Mégis venni fogják, mint a cukrot, főleg a Disney néző kislányok, akik alig múltak el 10 évesek, szóval nem igazán rendelkeznek tág irodalmi ismeretséggel, tehát ebből következik az, hogy nem fogják alul értékelni a könyvet, amiből pedig a következő lépés jön: felkerül mindenféle listára, mert a könyves oldalakon minden kislány maximum csillagot nyomott rá, pedig meg sem érdemelte...
Novemberben jön Bella Thorne könyve
2014. február 27. 19:20
Beyla , megint csak egyet tudok érteni.
Mondjuk lehet, hogy valóban ő írta meg a könyvet, de biztosan nem lesz az évszázad irodalmi alkotása, újabb sablonos sztori, amit minden harmadik könyvben valamilyen formában megtalálunk. Mégis venni fogják, mint a cukrot, főleg a Disney néző kislányok, akik alig múltak el 10 évesek, szóval nem igazán rendelkeznek tág irodalmi ismeretséggel, tehát ebből következik az, hogy nem fogják alul értékelni a könyvet, amiből pedig a következő lépés jön: felkerül mindenféle listára, mert a könyves oldalakon minden kislány maximum csillagot nyomott rá, pedig meg sem érdemelte...
2014. február 27. 19:34
|
zsanca052új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 182336 offline
|
Vicces,hogy mostanában mindenki azt hiszi,hogy van tehetsége az íráshoz.A lány aki felfedezi természetfeletti dolgait történet,pedig már baromi klisés.Ilyen könyv 1000 és 1001 van a piacon.
2014. február 27. 19:44
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz.
Szerintem nagyon jó.
2014. február 27. 19:45
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Ez az alapsztori nagyon kiábrándító, gyakorikerdesek.hu-n kreatívabb történetekkel lehet összefutni... De azért kíváncsi lennék, mennyire is gondolja ő komolyan a regényírást. Mert nekem eléggé olyan "híres vagyok, írok már egy könyvet, azt még úgy sem próbáltam" feeling. Ha tényleg, komolyan írónő szeretne lenni, esetleg álnéven írna vagy valami, mert így senki sem fogja komolyan venni. Az emberek nem azért fogják megvenni a regényét, mert jó könyv, hanem mert "jujj Bellaa Thorne írtaaa!!".
2014. február 27. 19:46
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Eleg sok sztori van mar, amikor a felszereplo felfedezi, hog ykulonlegesebb mint gondolna..
Meg az, hogy o most sztar es egyet csettint es mar is kiadhat eg ykonyvet, meg ha nem is olyan jo. Na mind1, en nem hiszem, hogy elfogom olvasni, de aztan lehet jo .
Meg az, hogy o most sztar es egyet csettint es mar is kiadhat eg ykonyvet, meg ha nem is olyan jo. Na mind1, en nem hiszem, hogy elfogom olvasni, de aztan lehet jo .
2014. február 27. 19:53
Na remek ez is kezdi. Nem hiszem, hogy egy 17 év körüli csajnak bármiről is lehetne írnia. Csak egy egyszerű tini akinek kifizettek egy saját sorozatot. Engem egyáltalán nem érdekel mit dob össze a nagy semmiről. Ennyi erővel én is tudnák könyvet írni. A sok kiscsaj meg megveteti, mert Bella Thorne írta,de ezeknek eszükbe se jutna elolvasni a kötelzőket csupán a kedvenc sztárjaikról szóló könyveket lájkolják. Őszintén: kit érdekel?
2014. február 27. 19:55
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Igazad van, Beyla.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 27. 19:56
|
|
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline
|
Nem lenne rossz a témája ha manapság nem minden könyv erről szólna!
Amúgy szerintem azért írt könyvet mert lassan mindenki el felejti, a Shake it up! is már kezd lejárt lemez lenni és így akarja felhívni magára a figyelmet.
Amúgy szerintem azért írt könyvet mert lassan mindenki el felejti, a Shake it up! is már kezd lejárt lemez lenni és így akarja felhívni magára a figyelmet.
2014. február 27. 20:02
|
|
fannii2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.11. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 221038 offline
|
jaj de várom
2014. február 27. 20:02
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Idézet (Beyla @ 2014.02.27. 18:58)
Próbálkozhat, mert van pénze, ennyi. Vicces lenne ezt a csajt is írónőnek definiálni az öribarija mellett (gondolok itt zendaja kólmenre). Én is azt mondom, hogy valaki még attól nem lesz író, hogy van anyagija a kiadásra. Manapság könyvkiadás terén nem az a mérv adó, hogy maga a sztori milyen, hanem hogy a befektetett tőke mekkora értékű. Ha az igényes egyedi történetek kerülnének kiadásra, akkor az ilyen kis dizni sztárok "könyvnek" titulált csúfolmányai még nyomda közelébe sem kerülnének a 50shades és a nyállájt féle szennyekkel együtt.
A történet még ettől eltekintve lehet jó, de kissé elcsépelt valóban az, hogy egy kiscsaj felfedezi a mágikus képességeit. Annyi ilyen regény, film és sorozat van, hogy Amazonast lehetne rekeszteni. Ha esetleg krimibe, drámába (na azt megnézném amúgy) vagy kémregénybe vágná a fejszéjét, mert olyan témát ragad meg, amivel egyaránt meg tudja fogni a fiatalokat és a felnőtteket, az még oké is lenne. De nem. Újabb tipikus tinimaszlag amit a sok ostoba kislány fog vásárolgatni és dőlni fog a lé. Szvsz ő a legnormálisabb dizni sztár napjainkban, ettől eltekintve nem kicsit butácska szegény. Látszik, hogy az igen csak kritikán aluli amerikai oktatásban sem részesült. Szóval nagy az esély arra, hogy valaki megírja helyette kaksiért pisiért, a csaj a nevét adja hozzá és már van is egy könyve. Vagy megír valami piszkozat félét és egy valagnyi pénzt otthagy a lektornál, hogy elfogadható prózát faragjon belőle. Ez meg megint nem írás. Én például 8-9 éve írok komolyabban és sosem fogadtam fel bétát (aki Merengőzik az vágja, hogy kik azok - lényegében ingyen lektorok), még akkor sem, amikor nagyon pocsék regényekkel rukkoltam elő. Gyakorlattal fejlődtem sokat, de még mindig nem vagyok vele megelégedve. Ez a csaj gyakorolt annyit, hogy kiadásra merjen kínálni egyet?
A történet még ettől eltekintve lehet jó, de kissé elcsépelt valóban az, hogy egy kiscsaj felfedezi a mágikus képességeit. Annyi ilyen regény, film és sorozat van, hogy Amazonast lehetne rekeszteni. Ha esetleg krimibe, drámába (na azt megnézném amúgy) vagy kémregénybe vágná a fejszéjét, mert olyan témát ragad meg, amivel egyaránt meg tudja fogni a fiatalokat és a felnőtteket, az még oké is lenne. De nem. Újabb tipikus tinimaszlag amit a sok ostoba kislány fog vásárolgatni és dőlni fog a lé. Szvsz ő a legnormálisabb dizni sztár napjainkban, ettől eltekintve nem kicsit butácska szegény. Látszik, hogy az igen csak kritikán aluli amerikai oktatásban sem részesült. Szóval nagy az esély arra, hogy valaki megírja helyette kaksiért pisiért, a csaj a nevét adja hozzá és már van is egy könyve. Vagy megír valami piszkozat félét és egy valagnyi pénzt otthagy a lektornál, hogy elfogadható prózát faragjon belőle. Ez meg megint nem írás. Én például 8-9 éve írok komolyabban és sosem fogadtam fel bétát (aki Merengőzik az vágja, hogy kik azok - lényegében ingyen lektorok), még akkor sem, amikor nagyon pocsék regényekkel rukkoltam elő. Gyakorlattal fejlődtem sokat, de még mindig nem vagyok vele megelégedve. Ez a csaj gyakorolt annyit, hogy kiadásra merjen kínálni egyet?
Megint egyetértek veled
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 27. 20:03
Azért szerintem olyan túlzottan nagy írói képességgel nem rendelkezhet. Persze és száz meg száz másik jobb írói tehetség is van a világon,de velük nem törődnek csak Bella Thorne írja. Mellesleg szerintem a téma már elég unalmas. Már legalább 5 ilyen könyvet olvastam.
2014. február 27. 20:10
Szerintem elolvasom...
Bírom Bellát, és még a neve is tetzsik!
2014. február 27. 20:27
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz
2014. február 27. 20:32
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Jaj,de unom már hogy lassan minden sztár könyvet ír már... Így akarnak pénzre szert tenni,mert netán már fogyóban van?!
Összedobnak valami firkálmányt és jó pénzért eladják! Ennyi erővel én is írhatnék! Amúgy most nem konkrétan Bellát fikázom,csak általánosan beszélek a sztárokból vált hirtelen ''írókról''...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.