A legfurcsább nevekkel megáldott sztárcsemeték
2014. február 27. 11:15
Egyik név sem nyerte el a tetszésem,nem tudom egy gyereknek miért kell ilyen hülye nevet/neveket adni. Ha már annyira különlegeset akar,akkor ne ilyen legyen. Sajnos Beyoncé lányának a neve sem tettszik,igaz mára már tényleg megszoktam,de akkor sem az igazi.
2014. február 27. 11:32
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nagyon jo cikk lett.
2014. február 27. 11:55
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Az Audio Science, az Antonio Kamakanaalohamaikalani Harvey Sabato III és a Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha a legborzalmasabb név. Szegény gyerekek... viszont szerintem az Everly és a Birdie szép.
2014. február 27. 12:33
|
|
Vámpírotthonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 197459 offline
|
ATYA ÚR ISTEN!!!
2014. február 27. 12:42
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Az Everly, Blue Ivy nevek még nem is rosszak. De most komolyan magyarázza már el valaki mi értelme van hülye neveket adni a gyerekeknek? Később piszkálják érte az iskolában, és nem győzik majd pszichológushoz járatni szegényt. Vagy akkor is bajban lesz, ha felnőttként hivatalos helyeken felveszik az adatait, és elírják folyton a nevét.
De az is elég megalázó (mert szerintem az), ha valakinek bemutatkozik, és elröhögi magát, hogy "milyen hülye neved van már, b*zdmeg!" És szegény meg csak megvonja a vállát. "A szüleimet okold, ne Engem. Ők adtak ilyen idióta nevet..." A másik halálom meg, amikor idegen országban honos nevet adnak a csemetéjüknek a kedves szülők, pedig az magyarul is megtalálható. Pl. Elisabeth = Erzsébet, vagy Charlotte = Sarolta. Miért, miért?
Ez annyira menő?
Áldom a szüleim eszét, hogy tisztességes, szép, és egyszerű magyar nevet adtak Nekem.
Áldom a szüleim eszét, hogy tisztességes, szép, és egyszerű magyar nevet adtak Nekem.
2014. február 27. 12:53
|
|
Kaleavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.17. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 213604 offline
|
Nekem az Everly, a Blue Ivy és a Rainbow tetszik. Nekem is különleges nevem van, és amikor bemutatkozok, általában hatszor visszakérdeznek, hogy hogy is hívnak... Ha valaki különleges nevet szeretne a lányának/fiának, azt lehet úgy is, hogy nem teszi egyben nevetségessé. Néhány nevet pl. nem is tudtam rendesen kiolvasni...
2014. február 27. 13:23
Antonio Kamakanaalohamaikalani Harvey Sabato III Hát, megjegyezni se lehet könnyű
Szegény gyerek XD
2014. február 27. 13:32
|
|
PrettyLittleLiarsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 202504 offline
|
Rainbow Aurora :DDDDDDDd szerintem tökre ari xddddd
2014. február 27. 13:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Nekem a Blue Ivy és a Rainbow Aurora nevek nagyon tetszenek
2014. február 27. 13:39
WOW nem semmi! Szegény gyerekek mire megtanulják... Én a saját nevemért is le akarom nyakazni a szüleimet, pedig ezekhez képest...
2014. február 27. 13:40
Tényleg nagyon különleges nevek. Van köztük pár, ami nem rossz, de vannak olyanok is, amik egyáltalán nem tetszenek.
2014. február 27. 14:16
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
Kamakanaalohamaikalani ez mimár? nem tudom kimondani se.. xd
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: