Ezúttal a 2000-es évek elején talán a leghíresebb filmnek mondható Gyűrűk Ura szereplőinek karrierjét nézzük meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Gyűrűk Ura sztárjai - Hol tartanak most? I. rész
2014. február 26. 16:54
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
2014. február 26. 16:56
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
mondanám hogy hol van Martin Freeman de hát ő a Hobbitban játszik :3
am jó kis cikk lett:D
2014. február 26. 17:06
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
A GYŰRŰK URA AZ ÉLETEM! <3
2014. február 26. 17:08
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Örülök a cikknek
Amúgy nem "a 2000-es évek elején talán a leghíresebb filmnek mondható" alkotása, hanem minden idők egyik leghíresebb filmje, a fantasy filmek történetében pedig mérföldkő
A három filmet egyszerre forgatták. (Amúgy nem is trilógiának számít, hiszen nem különálló történetek, hanem egy sztori, csak a hossza miatt van három könyvre/filmre osztva.)
A Gyűrűt nagy Gyö-vel kő'
Amúgy nem "a 2000-es évek elején talán a leghíresebb filmnek mondható" alkotása, hanem minden idők egyik leghíresebb filmje, a fantasy filmek történetében pedig mérföldkő
A három filmet egyszerre forgatták. (Amúgy nem is trilógiának számít, hiszen nem különálló történetek, hanem egy sztori, csak a hossza miatt van három könyvre/filmre osztva.)
A Gyűrűt nagy Gyö-vel kő'
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2014. február 26. 17:27
Hogy őszinte legyek,valamikor nagyon szerettem ezt a filmet,de már valahogy nem bírom megnézni,meg már a színészeket se nagyon szeretem.(Bocs fanok!)
2014. február 26. 17:29
Jó cikk lett!♥
Várom már a Hobbit 3. részét és úgy megtudom az egészet nézni előlről
A Hobbit-tól a Gyűrűk Uráig♥ Nem tudom megunni,egyszerűen imádom!
Várom már a Hobbit 3. részét és úgy megtudom az egészet nézni előlről
2014. február 26. 18:07
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
Örültem a cikknek, mivel végre a kedvenceimről is olvashatok valamit itt starity-n. :-) Nekem a Gyűrűk Ura és a Hobbit mindennél többet jelent, így nagy reményeket fűztem ehhez a cikkhez és a többi részéhez, de kissé olyan mintha az író nem is olvasta/látta volna a könyveket és a filmeket. Ezt leszámítva kifejezetten örülök neki, hogy megírta a cikket és köszönettel tartozok neki!
2014. február 26. 18:10
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Imádom! Gyűrűk ura, Hobbit örök szerelem! Orlando pedig őt csak imádni lehet(szerintem
)! Az összes karakter szuper volt! Ezek a filmek örök kedvencek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?