Abba a parkba is el kéne majd jutni
Jön az ötödik Shrek-film is
2014. február 26. 22:04
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Jaj de várom már
2014. február 27. 11:36
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
úhhh alig várom
<3 <3
2014. február 27. 16:21
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
hurrá jön shrek
2014. február 27. 18:32
|
|
PinkLili_12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194981 offline
|
Szerintem a 3. résznek kellett volna az utolsónak lennie, úgy vélem a 4. már eléggé gyengére sikeredett, de hát ki tudja, talán megtudnak lepni majd egy jó 5. résszel...
2014. február 27. 18:57
Én még moziban láttam édesanyámmal az első részét és az egyik kedvenc mesém lett, aztán jött a második rész ami szintén nem volt rossz, személyes kedvencem lett az első után a harmadik mert eddig azon szórakoztam a legjobbat. A negyediket végig sem bírtam nézni, nem beszélve a karácsonyi borzalomról. Azt hiszem, hogy én nem adok több esélyt ennek a nyújtott tésztának akkor sem ha 10. része is lesz.
2014. február 27. 20:19
|
|
D.V.Zsófivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 203907 offline
|
Shrek- a valaha volt kedvenc mesém, mert ez nem gyönyörű hercegnőkről és hercegeről, hanem a nem annyira szép ogrékról szól..kedvenc mesém..és még ha az utolsó nem is volt olyan jó nekem tetszett és várom a következőt!
2014. február 27. 22:22
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
Eddig nem úgy volt, hogy nem lesz több része?
Ezzel a dologgal most úgy vagyok, hogy egyik szemem sír, a másik nevet. Nagyon szeretem a Shreket, illetve az első két részét, az utolsó kettő nekem nem igazán jött át, sőt.. Egyrészről örülnék a folytatásnak, mert hátha sikerülne valami jót összehozni a készítőknek, mint az elején, másrészről viszont tartok tőle, hogy olyan gyenge lesz mint mondjuk a harmadik, vagy az utolsó rész. Na meg, biztos jó ötlet ennyire "lenyúzni"? Van 4 rész. Szép volt, jó volt, elmúlt. Nem biztos, hogy jól szerepelne az új rész, de azért én még szeretnék benne bizakodni.
Ezzel a dologgal most úgy vagyok, hogy egyik szemem sír, a másik nevet. Nagyon szeretem a Shreket, illetve az első két részét, az utolsó kettő nekem nem igazán jött át, sőt.. Egyrészről örülnék a folytatásnak, mert hátha sikerülne valami jót összehozni a készítőknek, mint az elején, másrészről viszont tartok tőle, hogy olyan gyenge lesz mint mondjuk a harmadik, vagy az utolsó rész. Na meg, biztos jó ötlet ennyire "lenyúzni"? Van 4 rész. Szép volt, jó volt, elmúlt. Nem biztos, hogy jól szerepelne az új rész, de azért én még szeretnék benne bizakodni.
2014. február 27. 22:57
Beaaaa-val értek egyet. Én meg fogom nézni, remélem annyira jó lesz, mint az első kettő volt.
2014. február 28. 21:37
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Biztos már sokan örülnek neki.
2014. április 01. 20:36
|
|
nekedcsakklaudiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 219557 offline
|
de jó már alig várom az ötödik részét! és remélem olyan jó lesz mint az első három!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: