Jön az ötödik Shrek-film is
2014. február 26. 15:09
|
|
SuperJuniorfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 207 Csatolások: 95 Azonosító: 202501 offline
|
dejóóó én azthittem hogy a leutobbi az lesz az utsó
2014. február 26. 15:15
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Értelmetlennek tartom, eleve kicsit unalmas ennyi rész egy filmből, na meg a előző részei sem voltak annyira szupereket, hogy 5.-et is csináljanak belőle.
2014. február 26. 15:23
|
|
Fanci15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.04. Hozzászólás: 300 Csatolások: 52 Azonosító: 216343 offline
|
szeretem a shrek filmeket, és örülök, hogy lesz egy 5. rész is
már kíváncsian várom.
és ha mások nincsenek oda is a shrek filmekért, én sosem fogom tagadni, hogy szeretem nézni őket...1-2-szer xD
2014. február 26. 15:43
Ne már! Igen egy kalap fos volt a 4. most még nyújtják tovább! a 3.-nál be kellett volna fejezni sok így a jóból, inkább csinálnának valami újat ami olyan jó mint a régiek vagy a Frozen
2014. február 26. 15:43
Én már várom...de....nem lesz ez így egy kicsit vontatatott?://
2014. február 26. 15:46
|
|
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline
|
Engem sem nagyon győzött meg az utolsó rész, de egyébként imádom az egész Shreket! <3 Alig várom az ötödiket!
2014. február 26. 15:50
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Na ne. Én imádtam a Shrek-et, éppen ezért nem szeretném, hogy szétbarmolják azzal, hogy megint hozzányúlnak. Már a negyedik rész sem kellett volna. Pont valamelyik nap néztem meg újra a harmadikat, és lassan megbarátkoztam vele (Artie miatt
), de még mindig az 1-2. az igazi. Annyira remélem, hogy jó lesz.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2014. február 26. 15:52
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Azt mondták, hogy nem lesz több részt most akkor minek? Amúgy már a 3. rész is tök unalmas volt.
2014. február 26. 16:09
A negyedik nem volt rossz..de remélem az ötödik jó lesz..
2014. február 26. 16:18
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jó lenne neki egy méltóbb befejezőrész.
Nekem sem igazán tetszik az utolsó rész.
Ha van egy jó ötlet akkor jöhet a folytatás.
Nekem sem igazán tetszik az utolsó rész.
Ha van egy jó ötlet akkor jöhet a folytatás.
2014. február 26. 16:26
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
kb mindenkinek ugyan az a véleménye
"a 2. rész volt a legjobb, a 3. a leguncsibb, a 4. nem is volt olyan rossz"
De mondjuk értjető, hogy a harmadikra többen kíváncsiak voltak, a 2. sikere után, a 4. meg hiába lett sokkal jobb, arra már nem mentek el annyian a harmadik shrek csalódási élménye miatt.
Én is emlékszem ,hogy a Shrek a vége fuss el véle nem véletlen kapta ezt a címet, mondván, hogy lezárják a történetet, de én azért örülök, mert az egyike a legjobb animációs meséknek
"a 2. rész volt a legjobb, a 3. a leguncsibb, a 4. nem is volt olyan rossz"
De mondjuk értjető, hogy a harmadikra többen kíváncsiak voltak, a 2. sikere után, a 4. meg hiába lett sokkal jobb, arra már nem mentek el annyian a harmadik shrek csalódási élménye miatt.
Én is emlékszem ,hogy a Shrek a vége fuss el véle nem véletlen kapta ezt a címet, mondván, hogy lezárják a történetet, de én azért örülök, mert az egyike a legjobb animációs meséknek
2014. február 26. 16:28
Szeretem ezt a mesét, kíváncsi leszek a folytatásra. Mondjuk a 4. rész nekem sem tetszett túlzottan.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.